Rüyada Köpük Görmek

Rüyada temiz sabun köpüğü görmek, uçarı mizaçlı insana yahut tutarsız duygu ve düşüncelere işarettir. Rüyada kirli sabun köpüğü görmek, malın zekatına, insanın günahlarını sildirecek tövbe ve iyiliğe delalet eder.

Su köpüğü için Bakınız; Su.

Rüyada köpük görmek, kişinin duyguları ile ilgili hayal kırıklığına işaret eder. İlerde aldığınız tüm işlerde başarıya ulaşacaksınız demektir. Sizi çok iyi bir gelecek bekliyor.

Köpük

“Rüyada Köpük Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyamda oğlumla ben köpüklerle kaplanan bir meydandan çıkmaya çalışıyoruz. Oğlum şu anda büyük ama ben onu 10 yaşlarındaki haliyle gördüm. Köpükler dalga gibiydi ama sonradan plastik gibi yediğimiz beze tabiri tatlının kıvamında bir kayganlık yapışan bir maddeye benziyordu ama sonuçta o köpüklerin içinden düze çıktı. Sanıyorum bir şeylerden kaçıp kurtulmaya çalışıyorduk sanki.

  2. İyi günler, rüyamda çok fazla yağmur yağdığını gördüm. Yalnız köpük şeklinde yağıyordu. Tertemiz, beyaz su köpüğü şeklinde yağıyordu. Yer de kar gibi beyaz oluyordu. Acaba anlamı nedir?

  3. Masa silme bezini yıkadıkça daha fazla köpürdü. Çeşmenin altında bol suyla yıkadım ama bir türlü arındıramadım, devamlı köpürdü. Ne anlama geliyor?

  4. Rüyamda devasa bir makina vardı akşamdı, yanımda annem de var. Makinanın her yerinden körükler fışkırıyor, ev bahçe her yer köpük. Makinanın fişini çekmeye çalıştım ama olmuyor, prizden duman çıkıyor. Elimde mavi bir şampuan var anneme “Sebebi bu, ama çok az koydum makinaya bu nasıl oldu?” diyorum, şampuanın tadına bakıyorum kokluyorum. Sonra köpüklerle baş edemeyerek evden bahçeye çıkıyoruz, gerçi orası da aynı. Rüyayı sabah namazı vaktinde gördüm. Şampuanın tadının da kokusunu da hatırlıyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim. Hayırlı günler.

  5. Hayırlı akşamlar ben rüyamda banyo yapıyor um vücudumu bembeyaz sabun köpüğüyle keseliyorum nedir acaba

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir