Rüyada Küçük Kurtlar Görmek

Rüyada görülen küçük kurt, kız çocuğuna işaret eder.

Rüya sahibinin karnında hissettiği küçük kurtlar, onun malından yiyen aile ve akrabasından olan kimselerin üzüntü ve kederidir. Rızıkları insan vücudundan olan kurtların tabiri de böyledir.

Bkz: Yeşil Kurt, Kurtçuk

Rüyada et yiyen veya yemeyen kurtlar, rüya sahibinin başkasının malından yiyen ailesidir. Bir kimse arkasından çıktığını gördüğü kurtlar, o kimsenin torunlarıdır.

Rüyada kurtların kendi ağzından çıktığını gören kimsenin ailesi kendisi bildiği halde kendisine hile yapmak isterler. Fakat onların hilesinden kurtulur, onlar da o kimsenin bakımından çıkarlar. Kendisinin müdahalesi olmaksızın karnından kurtların çıktığını gören kimse, şerli bir kavimden uzak olur ve bu halde kendisi için şeref ve temizliktir.

Rüyada vücuttan kurtların çıkması; üzüntü, keder ve zararın gitmesine delalet eder. Yine vücuttan irin gibi şeylerin çıkması, yine üzüntü ve kederin gitmesine yahut ondan malın gitmesine delalet eder. Kurt, evli ve akrabadan bir düşmandır. 

Rüyada ipek kurdu görmek, devlet memuruna işarettir. Bazıları da ipek kurdu, tüccarın alım satımında aldanan ve sanatkarın da meslektaşıdır, dediler. İpek kurdunu görmek, onlardan menfaatin gelmesine delalet eder.

Rüyada bir kimse ipek kurtlarından bir şey görse mala nail olur. Bazı tabirciler, ipek kurdu haram mala ve korunulacak kuvvetli olan şeylerin elde edilmesine delalet eder, dediler.

Küçük Kurtlar

“Rüyada Küçük Kurtlar Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Rüyamda evimin duvarlarında yüzlerce küçük kurtlar gördüm. Anlamı nedir? Yorumlarınızı e-mail adresime gönderirseniz çok sevinirim…

  2. Rüyamda dudağımdan küçük bir kurt çıkıyordu. Hatta birkaç tane daha çıkıyordu beyaz, şeffaf, küçük kurtlar. Bu rüyanın ne anlama geldiğini yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  3. Rüyamda yatağımda kurtlar gördüm. Uyusam beni yerler diye düşündüm, uyuyamadım. Bana açıklar mısınız?

  4. Rüyamda benden lavaboya giderken uzun ve çok ince beyaz kurtlar dökülüyordu ve sonra yakından bakıyordum bunlar böceğe benziyor diye yakınlaştıkça sonra büyük ve zümrüt yeşili renginde hepsi altın balık oluyordu bana diyodular bak bu kurtlar sana altın balık oldular ne anlama geliyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir