Rüyada Kundak Görmek

Rüyada kundakta çocuk görmek, müjdeye; çocuk için kundak hazırlamak, yaşamak için gerekli tedbirleri almaya, kendinin, eş ve çocuklarının geleceğini düşünerek mal ve para biriktirmeye işarettir.

Rüyada kadının çocuğu kundağa sarması, eş ve yakınlarına müşfik davranmasına; erkeğin kundağa çocuk yatırması üzerine düşmeyen bir işten dolayı sıkıntıya girmeye işaret eder. 

Rüyada çocuğun kundağını çözmek, insanları sıkıntılı bir durumdan kurtarmaya; kendini bir kundağa bağlanmış görmek, zorluk ve meşakkate; bu kundağı çözdüğünü görmek zorluk ve darlıktan kurtulmaya yorulur. Rüyada kundak bezi görmek, çocuksuz kadın için çocuğa; çocuğa yeni bir kundak bezi almak evladına atalık görevini yapmaya; eski kundak bezi almak çocuğu hayata hazırlamakta ihmalkar davranmaya delalet eder.

Rüyada bebek kundağı görmek, pek yakında muradına erecek anlamındadır.

Kundak

“Rüyada Kundak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Merhaba yeni doğum yapan loğusa çok yakın bir arkadaşım beni rüyasında; siyah kundağa sarılmış şekilde birilerinin bir kuyuya indirdiklerini ve yukarıdan temiz su göndererek, benim orayı temizlediğimi görmüş. Kendisinin rüyaları hep çıkar, o nedenle merak ettim. Rica etsem yorumlayabilir misiniz? Teşekkürler.

  2. Rüyamda genç ve başı kapalı bir kızla beraberliğimi ve kızın kucağında kundakta bir bebeğimiz olduğunu gördüm. Ama ben çok sıkıntılıydım ve ona çalışmam gerektiğini ihtiyaçlarını karşılamam gerektiğini söylüyordum. Ayrıca çok büyük ve güzel bir kapı gördüm, onu satın alıp kendi evime takmak istedim. Sonra çok tanıdık yaşlı bir abimizi gördüm çok parası vardı, deste deste. Onları cebine koyuyordu. Ben yardım etmek istedikçe sırt çeviriyordu. Saygılarımla…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir