Rüyada Küp Görmek

Rüyada küp görmek, evin esas idarecisi olan kadın ile tabir olunur.

Rüyada kalitesiz küp görmek zina eden kadına işaret eder. Rüyada küp görmek evin idaresiyle ilgili sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evinde bir küp olup içindekinden halkın faydalandıklarını gören, hayır işlerine harcamak için mal toplar. Bir başka rivayete göre de rüyada küp görmek, hanıma ve mal yığmaya işarettir.

Rüyada İçinden Su İçilen Küp Görmek

Rüyada içinden su içilen görülen küp; evin idarecisine, onun mahzen ve dükkanına ve gebe hanımına işarettir. Küp, hür bir kadındır. Ondan su içmek için su istediğini görse hile ile bir mal elde eder ve o mali hanımına emanet eder.

Rüyada Küp Kırmak

Rüyada küp kırmak, eş veya sevgiliden ayrılmayı temsil eder. Rüyada eldeki küpün kırılması ise hanımı boşamaya delalet eder.

Rüyada İçi Dolu Küp Görmek

Kirmani’ye göre,çöl ve sahrada küp görmek defineye, evde küp görmek ise zengin ev hanımına delalet eder.

Rüyada içinde su bulunan küp görmek, zengin ama hüzünlü bir kadına işarettir. Rüyayı gören kişinin yakın zamanda bir alacağına ve aile içinde bazı sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada içi sirke dolu küp görmek, yakın arkadaşınız tarafından haram mala sevk edileceğinize ve yakınlarınıza çok dikkat etmeniz gerektiğine işarettir.

Rüyada su dolu küp görmek (yahut damacana), karı ve koca arasında bazı sıkıntıların yaşanacağına, aile işlerine başka kişilerin karışabileceğine işaret eder.

Rüyada yiyecek dolu küp görmek, servete ve mal/mülk zenginliğine delalet eder.

Rüyada şarap küpü görmek, hazine bulmaktır. İçinde su bulunduğu halde bir evin içindeki küp, zengin ve gamlı bir kadındır. Yol üzerinde yapılan musluktaki su küpü, Allah yolunda çok infakta bulunan bir adamdır. İçinde sirke olan küp takva sahibi bir adamdır; içinde kaymak olan küp, mal sahibi bir adamdır. İçinde tarhana olan küp ise hasta bir kimsedir.

Küp

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir