Rüyada Kupa Görmek

Rüyada kupa görmek, inandığı değerlerden hiçbir zaman vazgeçmeyen kişi anlamına gelir. Hayatınızda önem verdiğiniz birçok prensip var ve siz bu prensiplerden kesinlikle taviz vermiyorsunuz. Sıkıntı anında dahi bu özelliklerinizden ödün vermeyeceğinize tabir edilir. Aynı zamanda sıkıntılı dönemde olan birine yardım eli uzatacağınıza da işaret eden bir rüyadır. 

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Cam Bardak, Züccaciyeci

Rüyada Kupa Bardağı Görmek

Rüyada kupa bardağı görmek, çevrenizde sizi eleştiren ve arkanızdan konuşan birçok kişi var. Bu kişilerin söylediği sözler kulağınıza geldiğinde çok üzüleceğine işaret eder. Dedikodular yüzünden çok zor anlar geçirebileceğinize işarettir. Yakın çevrenizde bulunan birçok insanın söylediği söz ile kırılma ve hatta hayattan uzaklaşma evresine gelebileceğinizi delalet eden bir rüyadır. Aileniz ile yaşanabilecek sıkıntılara da yorulabilecek bir rüyadır. 

Rüyada Kupa Bardak Hediye Almak

Rüyada kupa bardak hediye almak, iş dünyasını anlatan bir rüyadır. Çalıştığınız şirkette veya kendi işinizde sarsılmayacak başarılar elde edeceğinize işaret eder. Çok huzurlu ve mutluluk veren bir rüyadır. Kısa süre içerisinde başınıza gelecek olan tüm güzelliklere yorulur. Partneriniz ile çok mutlu bir hayata da yorulabilen rüyalardandır. 

Rüyada Altın Kupa Görmek

Rüyada altın kupa görmek, keyfinizin kaçmasına neden olabilecek durumların tamamen ortadan kalkacağına işaret eder. Aynı zamanda kısa zamanda helal yollardan büyük zenginlikler olarak da tabir edilen bir rüyadır. Bolluk ve bereketli bir dönemin geleceğine işaret eder. Büyük borçların altına girileceğine; ancak kısa sürede tüm borçlarınızdan kurtulacağınıza işaret eder. 

Rüyada Kupa Bardak Almak

Rüyada kupa bardak almak, azimle ve hırsla çalışacağınıza, büyük başarılar elde edeceğinize işarettir. Büyük bir zenginlik olarak yorumlanır. Ancak bir anda işlerin tersine gideceğine ve tüm işlerinizde sorunlarla karşılaşacağınıza delalettir. Sorunlardan kısa sürede kurtulmaya ve eski ihtişamlı günlere döneceğinize işaret eder. 

Rüyada Porselen Kupa Bardak Görmek

Rüyada porselen kupa bardak görmek, hayırlı rüyalardandır. Hayatınıza huzur geleceğine ve kısmetin açılmasına işaret eder. Maddi ve manevi anlamda hiç beklemediğiniz güzelliklerin yaşanacağına delalettir. Sorun olarak gördüklerinizin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına ve çok daha iyi kapılar açılacağına işaret eder. İş yaşamında beklenmedik bir terfi olarak tabir edilebilir. Evliyseniz ise mal edinmek olarak yorumlanır. 

Rüyada Porselen Kupa Görmek

Rüyada porselen kupa görmek, beklenmedik güzel gelişmeler olarak tabir olunur. Kısa sürede beklemediğiniz bir yerden miras kalacağına ya da büyük bir para kazanacağınıza delalet eder. Hayırlı kapılara işarettir. Yaşamınıza girecek son derece dürüst kişilere de işarettir. Huzur ve mutluluğun yakında oluğunun habercisi olan rüyalardan biridir. 

Rüyada Cam Kupa Bardak Görmek

Rüyada cam kupa bardak görmek, umutların ve hayallerin kısa sürede gerçekleşeceğine işaret eder. Zenginlik habercisi rüyalardandır. Konforun ve neşenin hayatınıza hükmedeceğine delalettir. Kısa zamanda yüklü miktarda para kazanmak ya da büyük mevkiden birinden yardım isteyeceğinize işaret eden rüyalardandır. Elinize kısa sürede büyük bir paranın geçmesi olarak da yorumlanabilir. 

Rüyada Porselen Kupa Kırılması

Rüyada porselen kupa kırılması, hayatınızda birtakım gelişmelerin beklentileriniz doğrultusunda gerçekleşmeyeceğine işaret eden bir rüyadır. Zor bir yaşama ve kedere işaret eder. Mutsuz olayların arkası arkasına geleceğine yorumlanır. Ümitsizliklerin olacağına ve işlerinizin bir anda kötü gitmesine işarettir. (Bkz. Bardak Kırılması)

Rüyada Renkli Kupa Bardak Almak

Rüyada renkli kupa bardak almak, yeni bir eve taşınacağınıza işaret eder. Zafer elde etmeye, zengin olmaya, iyi bir eşe sahip olmaya delalettir. Hayatta beklediklerinizden çok daha iyisini yapacağınıza işaret eder. Güzel bir iş hayatınızın olmasına da yorulacak bir rüyadır. (Bkz. Renk)

Kupa 

“Rüyada Kupa Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda ezeli rakibimizi yenmiştik ve kupayı ben elime almıştım eve gidiyordum futbol kupası. Sonra bir arkadaşımı köprüden geçiriyordum. Köprü kırık ve kötüydü, zorla da olsa geçtim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir