Rüyada Kura Çekmek Görmek

Rüyada kura çekmek görmek, bir meselede galip gelmek ve muvaffak olmak için uğraşmaya, can sıkıcı bir duruma işarettir. Bir kimse ile kurar çekip, bunun kendisine çıkması, o kimseye galebe çalmaya, kurayı kaybetmek üzüntüye delalet eder.

Bkz: Kura Görmek, Kazanmak, Zar Görmek

Rüyada kura çekmek, sıkıntılara yorumlanır. Rüyada bir yerde kura çektiğini ve kuranın da kendisine rastladığını gören kimse, borçlusu olan bir kimseye borcunu öder. Kura borçlusuna isabet ederse, rüya sahibi üzüntüye ve kurtulamayacağı bir hapse girer.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kura çekmek, sıkıntılara işarettir. Kura çekmek, galip gelmek için uğraşmaya işarettir.

Rüyada bir adamla beraber kura çektiğini ve kuranın da kendisine isabet ettiğini gören kimse, borçlusu olan bir kimseye galip gelir. Kura başkasına isabet öderse, rüya sahibi üzüntüye ve kurtulamayacağı bir hapse girer.

Kura Çekmek

“Rüyada Kura Çekmek Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Eşimin bir mahkemesi, sebebi kahvede arkadaş kavgası. Mahkeme sonucu ne olur teşekkürler. Ben rüyamda kura yazıp çeken arkadaşlar gördüm, ben çekmedim.

    1. Mahkeme sonucu hayırlısı olsun. Allah'tan hayırlısını dileyin. Bu hayatta varsa cezasını ödemesi onun hayrına olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir