Rüyada Kurban Kesmek Görmek

Rüyasında kurban kesen kişi, borçlu ise borcunu ödeyeceğine ve servet sahibi olacağına işarettir. Eğer istiyorsa hacca gideceğine, hasta ise iyileşeceğine yorumlanır. Hasta kurban kesen ölür.

Bkz: Akika Kurbanı, Kurban Bayramı

Rüyada kurban kesmek görmek, zenginlik, mal ve mülkün sevilen kişilerle bölüşülmesi şeklinde yorulur. Rüyada kurban kesmek ve pişirmek, zor durumda bulunan bir kişinin vereceği kararların ardından daha iyi bir mevkiye gelmek için uğraşacağına ve güzel bir iş yerine sahip olacağına yorumlanır. 

Kurban Kesmek

“Rüyada Kurban Kesmek Görmek” üzerine 13 yorum

  1. Rüyamda büyük baş kurban mı yoksa adak mı bilmiyorum ama kestiriyorum. Ben kesemediğim için başkasına kestiriyorum yalnız kestirdiğim yerde kesilen kurbanın benim olmadığı benim olan kurbanın başka bir hayvan olduğunu iddia ettim ama sahibi bu senin kurban diye kesiyor. Kesen kişilerse benden bahşiş diye para yerine masat istiyorlar. Yorumlarsanız sevinirim.

  2. Rüyamda eşim ile birlikte su (göl gibi) üzerinde ayrı sandallarda aynı kurbanı kestik, eve giderken komşum ve babam ile karşılaştık. Onlar kurban kesemeyeceklerini söylediler ve kız kardeşimi boşanmış olarak gördüm. Kendisine boşandığı için çok kızdığımı gördüm. Rüyam ne anlama geliyor? Yardımcı olur musunuz teşekkür ederim.

  3. Babamı kurban keserken gördüm, kurbanın derisini yüzüyordu. Bunun anlamını açıklar mısınız? Teşekkürler.

  4. Kurban kesimi sırasında yanlarında seyrederken kurbanı kesen kişi kaldırıp sırtıma koyuyor ve boğazı kesilmiş kurbanla boğuşmaya başlıyoruz. Bir süre sonra sırtımdaki kurban 35-40 yaşlarında bir erkeğe dönüyor, ikimizde yorulup kenara oturuyoruz ve ben sigara yakıyorum.

  5. Rüyamda bir koç ve amcam ve rahmetli dedem bana kestirdiler. Kurbanı ben kestim ve dualar okudum. Sonra da kendi 6 yaşlarında çocuğumu kestim, kan içinde oldum. Çok üzüldüm, içim yandı ama kestim çocuğumu. Kafasını ayırdım gövdesinden. Bu ne demek?

  6. Rüyamda genç yaşta ölen kayınbiraderimin evine gidiyorum. Eşi, abisi, herkes orda ve ben kayınımı evin önünde görünce, başlıyorum ağlamaya. Hem ağlıyorum hem sarılıp öpüyorum. “Sen nasıl bizi bırakıp gittin” diye. O sırada evin önüne büyük bir boğa çekiliyor kesilecekmiş. Ölen kayınım kesecekmiş. Mesleği kasaptı. Ben ona sarılıp ağlarken, herkes ağlamaya başladı. O da hem ağladı sonrasında gülmeye başladı.

  7. Rüyamda satırla kurban kesiyorum ama bu kurban bir insan daha doğrusu tuhaf bir insan. Böyle yaşlı gibi kel kafalı bir insan. Daha sonra bir kalabalık böyle tanıdığım arkadaşlar var. Bu kadar.

  8. Geçenlerde ben de kurban bayramından birkaç gün önce kurban kestiğimizi gördüm. Bugün ise eşim de kurban kesiyormuş ama onun yanında ölen annesi babası ve kardeşlerini de görmüş hatta babasıyla konuşmuş. Neye çıkar bu rüyamız merak ediyorum? Allah hayırlara vesile etsin diyorum. Saygılarımla.

  9. Rüyamda ölmüş olan babamla birlikte kurban kestik. Bana nasıl kesileceğini gösteriyordu. Fakat benimle hiç konuşmadı, sadece işaret ediyordu. Daha sonra babam kayboldu ve annem başımda beni izledi, (annem yaşıyor) arada benimle konuşuyordu. Ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

  10. Rüyamda rahmetli babam ve diğer hisseler kurban kesiyorum. Rahmetli abimle rahmetli babam kesilen kurbanı paylaştırmadan “Bu küçük, anca bize yeter” diye traktör römorkuna koyarak giderler. Bu rüya neye işaret eder? Teşekkür ederim.

  11. Rüyamda amcamla birlikte kurban kesmişiz. Derisini beraber yüzüyoruz ve ben etin üzerine rakam yazmaya çalışıyorum yazamıyorum yazarken et parçalanıyor. Yazmaya çalıştığım bir sayı var ne anlama geliyor? Teşekkür ederim.

  12. Kalabalık bir erkek sürüsü hepsi takım elbiseli ve büyük baş hayvan kesiyorlar bizde seyrediyoruz hocalar imamlar okuyup ufluyor sürekli. Beni en çok etkileyen kişi mi şu bizler orada o kesilen hayvana bakarken duvarın dibinden bir hayvan ayaklanmış geliyor ve yarı yerine kadar kafası kesilmeden derisi yüzülmüş hayvan sıcakta kuruyan deriyi yumuşatmak için sürekli kendini yalayıp duruyordu. Bu ne anlama gelir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir