Rüyada Kurdele Görmek

Rüyada kurdele kesmek, neşeli arkadaşlar kazanacağınıza ve mutlu olacağınıza işaret eder. Eğer kurdele siyahsa, sıkıntılı bir hayat geçireceksiniz; eğer siyah değilse, bu çok neşeli bir hayat süreceğiniz anlamındadır.

Rüyada kurdela görmek tabiri (açık renkli) veya bir yerine kurdela takmak sürprizli ve neşeli günlerin yakın olduguna işarettir. Bir yakınınızın düğününde bulunacağınıza, sevimli bir gençle tanışarak onunla geleceğiniz hakkında bazı kararlar alacağınıza işarettir. Ayrıca evlilik, nişan, doğum, kısmet olarak yorumlanır.

Rüyada kırmızı kurdele görmek; rahata ermeye, mutluluğa, ferahlamaya, sürpriz gelişmelere, beklenmeyen mutluluklara işaret eder.

Rüyada kırmızı kurdele aldığını görmek, iş hayatınıza canlı ve hareketli bir dönem yaşayacağınıza delalet eder. Aynı zamanda iş hayatında doğru kararlar vererek yükseleceğinize de işaret eder.

Rüyada sarı kurdele görmek, iş yaşamınızda her şeyin gönlünüzce olacağına işarettir. Başarı ve itibar kazanacağınıza delalet eder. Bazen de hastalık habercisi olabilir.

Bkz: Rüyada Bağcık Görmek, Rüyada Hediye Vermek Görmek, Rüyada İp Görmek

Kurdele

“Rüyada Kurdele Görmek” için bir yorum

  1. Merhaba, ben 75 yaşındayım rüyamda rahmetli annem saçıma kurdele bağladı ama ben kurdeleyi görmedim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir