Rüyada Kurşun Görmek

Rüyada kurşun görmek, birikim yaparak elde edeceğiniz yatırımlara işaret eder. Çalışarak elde ettiğiniz hayırlı kazancı katlayarak büyük işler için kullanacağınıza yorulan hayırlı bir rüyadır. 

Rüyasında külçe halinde kurşun bulan mal sahibi olur. Kurşun erittiğini gören, kazanç getiren bir işe başlar. Yüklü olarak kurşun görmek, çok para ve servet ile yorumlanır.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Tüfek ve Kurşun, Silah, Mermi

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kurşun görmek, menfaat, hizmet ve ev eşyasına işarettir. Kurşun eritmek, insanların onunla ilgilenmesine işarettir.

Rüyada Kurşun Yemek

Rüyada kurşun yemek, her ne kadar olumsuz bir hissiyat bıraksa da olumlu tabir edilen rüyalardandır. Beklemediğiniz bir anda hayatınızı paylaşacak kişiyle karşılaşacağınıza yorulur. Çok mutlu bir birliktelik yürüteceğinize alamet eder. 

Rüyada Kurşun Yediğini Görmek

Rüyada kurşun yediğini görmek, son dönemde kendinizden bile beklemediğiniz kararlar alacağınıza ve çevrenizi de şaşırtacağınıza işarettir. Ani planlamalar yapacağınız bir döneme girdiğinize delalet eder. 

Rüyada Kurşunlanmak

Rüyada kurşunlanmak, iş hayatınızda yeni düzenlemeler yaparak büyük işlere kapı aralayacağınızın habercisi olarak yorumlanır. Bu başarılarınızın karşısında ailenizden övgü ve destek göreceğiniz günlere alamet eder. (Bkz. Fişeklik ve Cephanelik)

Rüyada Kurşunla Vurulmak

Rüyada kurşunla vurulmak görmek, tıpkı görüldüğü gibi olumsuz bir rüya olarak tabir edilir. Sıkıntıların başınızı ağrıtacağı günlerin yolda olduğuna delalettir. Çevrenize dertlerinizden yakınacağınız günlerin geleceğini gösterir. 

Rüyada Kurşun Döktürmek

Rüyada kurşun döktürmek, ailenizde veya yakın çevrenizde birtakım hastalıkların gündeme geleceğine işaret eder. Bir süre bu hastalığın sıkıntısını çekeceğinize ve epeyce koşturacağınıza yorulur. 

Rüyada Kurşun Sıkmak

Rüyada kurşun sıkmak, iş hayatınızda gösterdiğiniz performansın özellikle üst mevkilerce fark edileceğine ve saygınlık kazanacağınıza alamet eder. Bu sayede işlerinizin gitgide daha bereketli ve hayırlı hale geleceğini müjdeleyen bir rüyadır. 

Rüyada Kurşun Sesi Duymak

Rüyada kurşun sesi duymak, gerçek hayatta gelecek olan kötü haberlere denk olur. Bu haber karşısında yakın çevrenizin çok etkileneceği durumların meydana geleceğine delalettir. (Bkz. Silah Sesi)

Rüyada Kurşun Kalem Açmak

Rüyada kurşun kalem açmak, aile bireylerinizle bir araya gelerek dayanışma içerisinde olduğunuz zamanlar geçireceğiniz anlamına gelir. Hem maddi hem de manevi desteği birbirinize sağlayacağınız ortamların oluşacağının habercisidir. (Bkz. (Bkz. Kalemtıraş)

Rüyada Kurşun Yarası Görmek

Rüyada kurşun yarası görmek, birden alacağınız bir haberle kaygılanacağınıza ve telaşa kapılacağınıza alamet eder. Bu haber karşısında çok fazla kararsızlık yaşayarak çıkmaza gireceğinize yorulur. 

Rüyada Kurşun Görmek Diyanet

Rüyada kurşun görmek diyanet yorumu, hayırlı gördüğünüz için adım attığınız bir işten zararlı çıkacağınız şeklinde tabir edilen olumsuz bir rüyadır. Güvendiğiniz kişilerin ummadığınız hatalarını yakalayacağınıza ve hayal kırıklığına işarettir.  

Rüyada Kurşun İzi Görmek

Rüyada kurşun izi görmek, elde edeceğiniz başarılarla çevrenizdeki kişilere örnek olacağınıza ve hakkınızda konuşulacağına yorulur. Yakın çevrenizin sizden gururla bahsedeceğine ve saygınlık kazanacağınıza işaret eder.  

Rüyada Kurşun Çıkarmak

Rüyada kurşun çıkarmak, yakın zamanda ters giden tüm durumların yoluna gireceğinin habercisidir. Olumlu yorumlanan rüyalardandır ve küskünlüklerin sona ereceğine ve mutlu bir hayata alamet eder.  

Rüyada Kurşun Deliği Görmek

Rüyada kurşun deliği görmek, emin olamadığınız birtakım konularda kafanızın iyice karışacağına ve uykularınızın kaçacağına işaret eder. Sorunları içinize atarak herkesten gizleyeceğiniz ve bu sebeple destek görmeden tek başınıza kalacağınız  anlamına gelir. (Bkz. Delik)

Rüyada Eline Kurşun Girmesi

Rüyada eline kurşun girmesi, geçim sıkıntısından uzak bir hayat süreceğinize ve işlerin hep yolunda gideceğine yorulan güzel rüyalar arasındadır. Garantisi olmayan işlere adım atmayacağınız ve yakın çevrenizi riske sokmayacağınız şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Üzerine Kurşun Sıkıldığını Görmek

Rüyada üzerine kurşun sıkıldığını görmek, olumsuz görülse de aslında hayırlı bir rüyadır. Yeni iş ortaklıklarıyla kazancınızın artacağını müjdeler. Fırsatların arka arkaya geleceği hayırlı bir dönemi simgeler. (Bkz. Silahla Vurulmak)

Rüyada Kurşun Yiyip Ölmemek

Rüyada kurşun yiyip ölmemek, duygularınızın karşılık bulmayacağı bir aşk hayatına delalettir. Bu sebeple oldukça etkileneceğinize ve uzun süreler eski halinize dönemeyeceğinize işarettir. Hayal kırıklığına uğrayacağınız ve üzüleceğiniz anlamına gelir. 

Rüyada Kurşun Kalem Hediye Almak

Rüyada kurşun kalem hediye almak, eğitim öğretim hayatını, dolu başarılarla tamamlayacağınızı ve önü açık bir meslek sahibi olacağınızı müjdeler. Çevrenize örnek olacağınıza ve kendinizi kanıtlayacağınıza yorulan bir rüyadır.

Kurşun

“Rüyada Kurşun Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda kalbime kurşun yiyorum fakat ölmüyorum. Hatta sağlıklı gibiyim sadece kurşun ağrı yaptığı için “Doktora gidip kurşunu aldıralım” diyorum. Akrabalarım “Boş ver, aldırma bir şey olmaz” diyor. Ama uyandığımda bile kalbim ağrıyordu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir