Rüyada Kurt Görmek

Rüyada kurt görmek, suçsuz bir kimseyi suçlamaya, amir yahut büyüğünden hoş bir söz işitmeye, senenin aylarına işaret eder.

Rüyada kurt avlamak görmek, ferahlık ve sevince; kurdun deri ve kemiği mala; sütü ve eti, korkuya yahut bir işin yoluna girmesine delalettir.

Rüyada kurt başı görmek, makam ve itibara; kurdun ısırması zarara; kurt zalim düşmana, mahir hırsıza delalet eder.

Rüyada kurdun koyunla dost olduğunu görmek, gösteriş ve nifaka; kurdun evcil bir hayvana dönüşmesi, hırsızın tövbekar olmasına; solucan türü kurtçuk mal ve menfaate delalettir.

Rüyada vücudundan kurtların dökülmesi, evladının ve hizmetlilerin çoğalmasına; kurtların insanın etinden yediğini görmek, eş ve yakınlarının kendi kazancından geçinmelerine; çok iri kurtçuk büyük bir göreve, şeref ve itibara; yeşil kurtçuk salih bir kadınla evlenmeye delalet eder.

Rüyada küçük kurtlar görmek yasa dışı parayı, haramı, haksızlığı işaret eder.

Rüyada kurt görmek anlamı, zalim, hain, yalancı bir amir tabir olunur. Kurt eti haram mala, sütü ise korku ve endişeye işaret eder.

Kirmani’ye göre; rüyasında bir kurdu öldürdüğünü gören, dininden ayrılır. Bu rüya hayırsızdır.

Rüyada bir kurt başı gören, büyük bir rütbeye ulaşır. Kurt derisi veya kemiği bulduğunu görenin eline mal geçer. Kendisini bir kurdun ısırdığını görene devlet tarafından bir zarar gelir. Yatağında kendisi ile birlikte bir kurdun yattığını görenin eşine bir devlet adamı tarafından zarar verilebilir.

Ebu Sait El-Vaiz’e göre; rüyasında kurt gören zalim bir düşmanını görmüş olur. Bir rivayete göre, evine hırsız girer. Bir kurt avladığını gören, hayra erişir. Rüyada bir kurdun sığıra dönüştüğünü görmek, hırsızın tövbe etmesine işarettir.

Bir başka rivayete görede: Rüyada görülen kurt, zalim bir düşman ve yalancı bir hırsızdır. Kendi evinde bir kurt olduğunu gören kimsenin evine bir hırsız girer.

Rüyada kurt görmek ne anlama gelir; arkadaş seçerken dikkat etmeniz gerektiğine aksi taktirde zarar göreceğinize işarettir.

Ayrıca bkz: Rüyada Küçük Kurt Görmek, Rüyada Yeşil Kurt Görmek

Kurt

“Rüyada Kurt Görmek” üzerine 35 yorum

  1. Rüyamda iki büyük bir küçük üç kurt gürdüm. Öküzlere saldırmasın diye kurda biz saldırıyorduk. Bir kurdu yakaladım evde başını elle parçalıyordum, bu ne anlama geliyor?

  2. Bembeyaz gözün alamadığı kadar tertemiz karın üzerinde, kurt beni boğmaya çalışıyordu ama boğamadı. Ne anlamı taşıyor bu?

    1. Yakın arkadaşlar veya (aile akraba) arasında iki tanesinden kötülük, hayal kırıklığı yaşayacak olabilirsin!!!

  3. Rüyamda kurt gördüm ama prizin üzerindeydi. Birde rüyamda abim vefat ediyordu. Bu ne anlama gelir?

  4. Rüyamda karlar üstünde kurtlar vardı ve ben onlardan kaçmaya, sığınmaya çalışıyordum. Yorumlarsanız sevinirim.

  5. Rüyamda saçıma bir tane sinek girdi ve saçımdan çıkmadı. Ben çıksın diye uğraştıkça haddinden fazla sarı küçük kurtlar oluştu. Sonunda sineği de öldürdüm ama saçımı kurtlar bastı.

  6. Rüyamda 3 tane kurt sürüye saldırdı. İki ufak çocuğu öldürdü. Biz ailece kurtların pesine düştük. Babamdan eski bir tüfek aldım. Ormanda kurtlar belirdi birçok. Yakınıma geldi. Sırtı gözüküyordu. Ormandan tüfeği doğrultup patlattım ama tüfek patlamadı.

  7. Ben rüyamda 4 kız yani benle ve bir erkek vardı ama hepsi de benden büyükleriydi yani 20 yaşlardaydılar. Neyse şimdi biz eve geldik oturduk. Salonun içine aniden bir kurt ya da kurt köpeği gibi bir şey girdi. Önce yanımdaki kızdan başladı sonra erkekten sonra karşı koltukta oturan kızdan karşı koltukta oturan kızın etini yerken birden durdu ve bana baktı. Ben hemen ölü taklidi yapıyordum. Sonra gidip en son 2 ye ben girmiştim, kurt beni de yemedi. Öteki kızı yedi ama ısırırken hiç (kan) görmedim. Böyle bacağının etini koparıp fırlatıp atıyordu. Yani kızın etini yerken rüya bitti. Yani orda dururken rüyanın içindeyken şöyle düşünüyordum: Bu kurt burada yemek yerken ben hemen kapıyı açıp bunun üzerine kilitleyip kaçma planı yapıyordum. Fakat rüyam orada bitti. Korkmuştum ve şu an sabahın köründe kalktım… Size çok fazla yazı yazdığım için özür dilerim. 🙁

  8. Selam. Ben Bülent rüyamda görmüş olduğum beyaz renkli bir yabani kurt, yırtıcı kurt, çalılıkların arasından çıkarak benim karşıma geçerek bana bakıyordu. Ben de ona bakıyordum. Gözleri deniz mavisiydi. Diğer görmüş olduğum rüyamda çok küçük. O da rengi beyaz olmak üzere kolumdan giriyor tekrar çıkıyor, tekrar girerken ben kendim o Kurt’u yakalayıp tutup atıyorum. İki, tane kurt görmüş oluyorum.

  9. Öncelikle şimdiden teşekkürler. Normalde çok rüya görürüm ama araştırmam. Bu rüya çok etkiledi beni ve merak ettim. Gece rüyamda karanlık bir yerin ortasında 17 yaşlarında bir kızın kucağında siyah sargılara sarılmış bir çocuk gördüm. Kızın yanına giderken kızın arkasından yaşlı siyahlar içinde bir kadın geldi önce, zararsız yardım edecekmiş gibime geldi ama sonra birden kızın üstüne kocaman beyaz bir kurt saldı ve ben de onları korumak için kurtla savaştım ve yendim. Bu arada kızla bebek gitmişti. Ben de köyün içine doğru yürüdüm (bu arada köyde yaşıyorum) köyün tam ortasında, karanlıkta o siyah sargılara bezenmiş çocuk yerde tek başına yatıyordu zaten her tarafı sargılı olduğu için yüzünü hiç göremedim. Sonra hemen çocuğu kucağıma aldım ve birden o yaşlı kadın tekrar ortaya çıktı. Birden kafamda bu bebeğin peygamberimiz (sav) olduğunu düşündüm (Allah günah yazmasın) neden bilmiyorum. Sonra eğer çocuğu alıp bir evin içine götürürsem kadın giremez diye düşündüm ama hangi eve girmeye kalksam daha kapısından giremeden sanki görünmeyen varlıklar beni geri çekiyor gibiydi, hareketsiz kalıyordum. Tam son bir evin merdivenlerine tırmanırken son üç basamak kala gene çektiler ben direnip kendimi yukarı doğru çekiyordum daha ne inip ne çıkmadan o anda uyandım. Ve rüya merdivenlerin tam üstünde bitti sonunu göremedim. Rüyam bu, rüyamı rica etsem güzelce yorumlarsanız duacınız olurum. Şimdiden teşekkürler.

  10. Rüyamda 5 ve ya 6 tane kurdu sürü halinde gördüm ama bana hiç zarar vermediler. Sadece ben dağ başında, açık alanda yatıyordum, hemen eve girdim.

  11. Rüyamda iki tane gri, beyaz, iri kurt vücutlarından asılı duruyorlardı, ölü değillerdi fakat kan akıyordu vücutlarından. Bu akan kandan az birazı da o anda benim saçıma akmış. Ne anlama geliyor?

  12. Rüyamda bir bahçedeydik. Bahçenin alt tarafından yukarı doğru koşanları gördüm. Yanıma geldiklerinde onlara sordum “Niye koşuyorsunuz?” diye. Onlar da dedi ki “Aşağıda kurt sürüsü var, o yüzden koşuyoruz” dediler ve kaçtılar. Ben hala bekliyordum, kurt sürüsünü seyrediyordum ve kurt sürüsü koyunlara saldırdı.

  13. İyi günler. Rüyamda bir ormanda kurt sürüsüyle karşılaştık, koşarak kaçtık bir barakaya saklandık. Yanıma da eski askerlerimden biri şu anda asker olan 3 kişi vardı, yalnız üstlerinde üniforma yoktu. Daha sonrada uyandım. Size göre tabiri nedir acaba?

  14. Selam, rüyamda eski sevgilimin kafasını kurtların yediğini gördüm, kafasında boşluk oluşmuştu. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  15. Rüyamda 3 arkadaşla dağdaydık, 6 tane kurt gördük bir hayvana saldırıyordu. Ben de elimdeki sopayla önce 1 tanesinin burnundan vurdum sersemledi, diğerlerini de taşla burnundan vurdum. Sonra 3 at vardı, birde kurtların ağzını bağlayıp 2 şer adet alıp gelecektik. O anda uyandım.

  16. Rüyamda halamın vücuduna babam silkeledikçe eğriltiyordu suya doğru kurtlar düşüyordu ama çok iğrenmiştim.

  17. Rüyamda 5 ay önce kaybettiğim annemi gördüm. Tarhana çorbası yapacakmışız çuvaldan boşalttığımız tarhanada birkaç tane kurt gördüm anneme anne kurtlanmış diyorum annem önce yok ne kurdu diyor sonra ben gösteriyorum bir tane kurt baya iri idi kestane kurdu gibi. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

  18. Rüyamda bir kurt yakalıyoruz çok büyük değil. Kurdu kafese bağladık saldırmaya çalışıyor ama kafesten çıkamıyor bu ne anlama geliyor?

  19. Selam. Rüyamda kurt gördüm. Evimin bahçesinde yavru bir kurt onu kovaladım sonra büyük biri geldi. Eve kaçtım arkadaşlarım yanımdaydı onlar balkonda kaldı, kurdu kovalamaya çalışıyorlardı ama kurt sanki sadece beni istiyordu kapıyı kırmaya çalışıyordu. Bir süre uğraştı sonra ben kapıyı araladım ve kurt insan kılığına büründü kollarımdan beni dışarıya çekti, kollarımdan tutunca tuhaf bir şekilde sanki bedenimdeki gücüm kesilmişti onu hareket ettiremiyordum sonra uyandım.

  20. Rüyamda bir inek birde kurt gördüm kurt ineği kovalıyor inek bir tepeye doğru kaçıyor sonra inek sel suyuna kapılıyor ardından kurt kapılıyor dupduru olan sel suyu önce ineği sonra kurttu tepenin aşağısına kadar sürüklüyor ama kurt ineğin bir bacağını koparıp kaçıyor. Rica etsem yorumlar mısınız?

  21. Rüyamda bir bankta oturmuş kucağımda beyaz, kahverengi kurt var seviyorum sonra ayağa kalkıyorum 100 kişi önüme eğiliyor ve kurdu onların sırtına bırakıyorum sonra 7 kişi merdiven şekline geliyor kurt oradan gidiyor. Bu ne anlama geliyor?

  22. Rüyamda 3 adet sarı renkli iri kurt peşime düştü. Önce ormanlık alandan sonra toprak çamurlu bir yerden kaçarak hiç tanımadığım yeşil renkli demir bir kapıyı açtım ve yabancı bir eve girdim anlamı nedir?

  23. Selam,

    Rüyamda bir evdeyim ve o ev küçük küçük, beyaz kurtlanmış

    Ne demek oluyor acaba?

    yazarsanız sevinirim.

  24. Rüyamda ufak ve yavru bir kurt gördüm evimizdeydi. Sonra arabada birlikte seyahat ediyorduk çok sakindi ve sevecendi, asla bize saldırmadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir