ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Kurt Görmek

Kurt görmek suçsuz bir kimseyi suçlamaya, amir yahut büyüğünden hoş bir söz işitmeye, senenin aylarına, Kurt avlamak ferahlık ve sevince, Kurdun deri ve kemiği mala, sütü ve eti korkuya yahut bir işin yoluna girmesine, Kurt başı makam ve itibara, Kurdun ısırması zarara, Kurt zalim düşmana, işini gizemeyen mahir hırsıza, Kurdun koyunla dost olduğunu görmek gösteriş ve nifaka, Kurdun evcil bir hayvana dönüşmesi hırsızın tövbekar olmasına; Solucan türü kurtçuk mal ve menfaate, Vücudundan kurtların dökülmesi evlad ve hizmetlilerin çoğalmasına, Kurtların insanın etinden yediğini görmek, eş ve yakınlarının kendi kazancından geçinmelerine, Çok iri kurtçuk büyük bir göreve, şeref ve itibara; yeşil kurtçuk saliha bir kadınla evlenmeye delalet eder.

Rüyada küçük kurtlar, yasa dışı parayı, haramı, haksızlığı işaret eder.

Rüyada kurt görmek, zalim, hain, yalanci bir amir tabir olunur. Kurt eti haram mala, sütü ise korku ve endiseye isaret eder. Kirmani'ye göre; rüyasinda bir kurdu öldürdügünü gören, dininden ayrilir. Bu rüya hayirsizdir. Rüyada bir kurt basi gören, büyük bir rütbeye ulasir. Kurt derisi veya kemigi buldugunu görenin eline mal geçer. Kendisini bir kurdun isirdigini görene devlet tarafindan bir zarar gelir. Yataginda kendisi ile birlikte bir kurdun yattigini görenin esine bir devlet adami tarafindan tecavüz edilir. Ebu Sait El-Vaiz'e göre; rüyasinda kurt gören zalim bir düsmanini görmüs olur. Bir rivayete göre, evine hirsiz girer. Bir kurt avladigini gören, hayra erisir. Bir kurdun sigira dönüstügünü görmek, hirsizin tövbe etmesine isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen kurt, zalim bir düsman ve yalanci bir hirsizdir. Kendi evinde bir kurt oldugunu gören kimsenin evine bir hirsiz girer.

Rüyada kurt görmek; arkadaş seçerken dikkat etmeniz gerektiğine aksi taktirde zarar göreceğinize işarettir.

Kurt rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

26
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Ramazan D.

Rüyamda iki büyük bir küçük üç kurt gürdüm. Öküzlere saldırmasın diye kurda biz saldırıyorduk. Bir kurdu yakaladım evde başını elle parçalıyordum, bu ne anlama geliyor?

30.06.2013 10:01:56

Kamil A.

Bembeyaz gözün alamadığı kadar tertemiz karın üzerinde, kurt beni boğmaya çalışıyordu ama boğamadı. Ne anlamı taşıyor bu?

03.08.2013 16:33:35

Özcan K.

Rüyada onlarca kurt gördüm. Sadece iki tanesi saldırdı bana. Bu ne anlama gelir?

07.08.2013 22:20:47

Ayşe Ayşe

Rüyamda kurt gördüm ama prizin üzerindeydi. Birde rüyamda abim vefat ediyordu. Bu ne anlama gelir?

04.09.2013 09:20:11

Mahmut

Rüyamda karlar üstünde kurtlar vardı ve ben onlardan kaçmaya, sığınmaya çalışıyordum. Yorumlarsanız sevinirim.

19.09.2013 00:07:12

Melek

Rüyamda saçıma bir tane sinek girdi ve saçımdan çıkmadı. Ben çıksın diye uğraştıkça haddinden fazla sarı küçük kurtlar oluştu. Sonunda sineği de öldürdüm ama saçımı kurtlar bastı.

02.11.2013 08:48:05

İzzet K.

Kurtlar öldürmek.

01.03.2014 22:40:42

Metin

Rüyamda 3 tane kurt sürüye saldırdı. İki ufak çocuğu öldürdü. Biz ailece kurtların pesine düştük. Babamdan eski bir tüfek aldım. Ormanda kurtlar belirdi birçok. Yakınıma geldi. Sırtı gözüküyordu. Ormandan tüfeği doğrultup patlattım ama tüfek patlamadı.

05.03.2014 01:20:21

Nihal

Ben rüyamda 4 kız yani benle ve bir erkek vardı ama hepsi de benden büyükleriydi yani 20 yaşlardaydılar. Neyse şimdi biz eve geldik oturduk. Salonun içine aniden bir kurt ya da kurt köpeği gibi bir şey girdi. Önce yanımdaki kızdan başladı sonra erkekten sonra karşı koltukta oturan kızdan karşı koltukta oturan kızın etini yerken birden durdu ve bana baktı. Ben hemen ölü taklidi yapıyordum. Sonra gidip en son 2 ye ben girmiştim, kurt beni de yemedi. Öteki kızı yedi ama ısırırken hiç (kan) görmedim. Böyle bacağının etini koparıp fırlatıp atıyordu. Yani kızın etini yerken rüya bitti. Yani orda dururken rüyanın içindeyken şöyle düşünüyordum: Bu kurt burada yemek yerken ben hemen kapıyı açıp bunun üzerine kilitleyip kaçma planı yapıyordum. Fakat rüyam orada bitti. Korkmuştum ve şu an sabahın köründe kalktım... Size çok fazla yazı yazdığım için özür dilerim. :(

27.06.2014 06:10:48

Akrep

Selam. Ben Bülent rüyamda görmüş olduğum beyaz renkli bir yabani kurt, yırtıcı kurt, çalılıkların arasından çıkarak benim karşıma geçerek bana bakıyordu. Ben de ona bakıyordum. Gözleri deniz mavisiydi. Diğer görmüş olduğum rüyamda çok küçük. O da rengi beyaz olmak üzere kolumdan giriyor tekrar çıkıyor, tekrar girerken ben kendim o Kurt’u yakalayıp tutup atıyorum. İki, tane kurt görmüş oluyorum.

04.11.2014 21:32:35

İsa

Öncelikle şimdiden teşekkürler. Normalde çok rüya görürüm ama araştırmam. Bu rüya çok etkiledi beni ve merak ettim. Gece rüyamda karanlık bir yerin ortasında 17 yaşlarında bir kızın kucağında siyah sargılara sarılmış bir çocuk gördüm. Kızın yanına giderken kızın arkasından yaşlı siyahlar içinde bir kadın geldi önce, zararsız yardım edecekmiş gibime geldi ama sonra birden kızın üstüne kocaman beyaz bir kurt saldı ve ben de onları korumak için kurtla savaştım ve yendim. Bu arada kızla bebek gitmişti. Ben de köyün içine doğru yürüdüm (bu arada köyde yaşıyorum) köyün tam ortasında, karanlıkta o siyah sargılara bezenmiş çocuk yerde tek başına yatıyordu zaten her tarafı sargılı olduğu için yüzünü hiç göremedim. Sonra hemen çocuğu kucağıma aldım ve birden o yaşlı kadın tekrar ortaya çıktı. Birden kafamda bu bebeğin peygamberimiz (sav) olduğunu düşündüm (Allah günah yazmasın) neden bilmiyorum. Sonra eğer çocuğu alıp bir evin içine götürürsem kadın giremez diye düşündüm ama hangi eve girmeye kalksam daha kapısından giremeden sanki görünmeyen varlıklar beni geri çekiyor gibiydi, hareketsiz kalıyordum. Tam son bir evin merdivenlerine tırmanırken son üç basamak kala gene çektiler ben direnip kendimi yukarı doğru çekiyordum daha ne inip ne çıkmadan o anda uyandım. Ve rüya merdivenlerin tam üstünde bitti sonunu göremedim. Rüyam bu, rüyamı rica etsem güzelce yorumlarsanız duacınız olurum. Şimdiden teşekkürler.

28.11.2014 06:34:06

CANAN E.

Rüyamda 5 ve ya 6 tane kurdu sürü halinde gördüm ama bana hiç zarar vermediler. Sadece ben dağ başında, açık alanda yatıyordum, hemen eve girdim.

17.01.2015 09:12:47

Mert

Rüyada kurt taşlamak.

25.01.2015 20:56:31

Serkan

Rüyamda kurt adamlar ile anlaşma yapıyor, uzaktan gelenleri avlıyordum.

17.02.2015 12:11:34

Balahun

Rüyamda iki tane gri, beyaz, iri kurt vücutlarından asılı duruyorlardı, ölü değillerdi fakat kan akıyordu vücutlarından. Bu akan kandan az birazı da o anda benim saçıma akmış. Ne anlama geliyor?

14.03.2015 19:52:22

Aziz S.

Ölmüş kurtlar görmek ne demektir?

08.04.2015 06:47:11

Mert E.

Rüyamda bir bahçedeydik. Bahçenin alt tarafından yukarı doğru koşanları gördüm. Yanıma geldiklerinde onlara sordum “Niye koşuyorsunuz?” diye. Onlar da dedi ki “Aşağıda kurt sürüsü var, o yüzden koşuyoruz” dediler ve kaçtılar. Ben hala bekliyordum, kurt sürüsünü seyrediyordum ve kurt sürüsü koyunlara saldırdı.

11.04.2015 08:03:38

Nihat

İyi günler. Rüyamda bir ormanda kurt sürüsüyle karşılaştık, koşarak kaçtık bir barakaya saklandık. Yanıma da eski askerlerimden biri şu anda asker olan 3 kişi vardı, yalnız üstlerinde üniforma yoktu. Daha sonrada uyandım. Size göre tabiri nedir acaba?

22.04.2015 07:03:04

Deniz F.

Selam, rüyamda eski sevgilimin kafasını kurtların yediğini gördüm, kafasında boşluk oluşmuştu. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

19.05.2015 11:45:05

Tugrul

Evin içinde siyah kurt yavrusu görmek nedir?

25.05.2015 09:40:13

Birol

Rüyamda 3 arkadaşla dağdaydık, 6 tane kurt gördük bir hayvana saldırıyordu. Ben de elimdeki sopayla önce 1 tanesinin burnundan vurdum sersemledi, diğerlerini de taşla burnundan vurdum. Sonra 3 at vardı, birde kurtların ağzını bağlayıp 2 şer adet alıp gelecektik. O anda uyandım.

21.06.2015 17:36:18

Ahmet

Kendi oğlunuzu kurdun ısırmış olduğunu rüyada görmek?

02.07.2015 18:12:59


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2015 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook