Rüyada Kurt Köpeği Görmek

Rüyada kurt köpeği görmek, bir tanıdığınıza karşı anlık bir kararla haksızlık yapacağınıza ve o kişiyi üzeceğinize işaret eder. Yakın zamanda birtakım gerginlikler sebebiyle dikkatli olmanız gerektiği konusunda bir uyarıcı olduğu şeklinde yorumlanan rüyalardandır.

Rüyada kurt köpeği görmek, iyi bir arkadaşınızdan boşuna kuşku duyacağınıza yorumlanır.

Bir başka rivayete göre rüyada kurt köpeği görmek tabiri, sevdiğiniz kişiler ile yakın zamanda bir yolculuğa çıkacağınıza işarettir.

Ayrıca rüyada köpek görmek tabirine ve köpekler ile ilgili tüm rüya tabirlerine bakabilirsiniz.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Küçük Kurtlar, Kurt

Rüyada Beyaz Kurt Köpeği Görmek

Rüyada beyaz kurt köpeği görmek, hane içerisinde ya da ailede sinsi bir düşmanın hazırladığı hamlelere işaret eder. Bu kişinin ailenizin ve sizin açıklarınızı kovaladığı, ağzınızdan laf almaya çalıştığı anlamına gelir. 

Bir başka rivayete göre bazı rüya tabirlerinde bu durumun tam tersine işaret ettiğine ve dost kazanılacağına yorulur.

Rüyada Kurt Köpeği Sevmek

Rüyada kurt köpeği sevmek, hal ve hareketlerinizden dolayı çevrenizde sizi seven insanların çoğalacağına alamet eder. Hayatınızda iş, aile gibi tüm konularda olumlu yönde gelişmeler yaşayayacağınıza yorulur. (Bkz. Köpek Sevmek)

Rüyada Kurt Köpeği Isırması

Rüyada kurt köpeği ısırması, çalışma hayatınız başta olmak üzere özel hayatınızda da riskli adımlar atacağınıza ve yanılgıya uğrayacağınıza delalet eder. Yakın bir tanıdığınızın yalan söylediğine dair duyumlar alacağınız anlamına gelir. Bu kişiden uzaklaşacak ve çevrenizi de uyaracaksınız, şeklinde tabir edilir.

Rüyada Kurt Köpeği Öldürmek

Olumsuz tabir edilen rüyalardan olan rüyada kurt köpeği öldürmek görmek, arkadaş çevrenizle aranızda soğukluklar yaşanacağına ve dışlanacağınıza yorulur. Önümüzdeki günlerde çoğu konuda başarısızlığa maruz kalacağınıza ve moralinizin bozulacağına işarettir. Bu başarısızlıkları toparlamak için uzun uğraşlar sarf etmeniz gerektiğine delalet eder. 

Rüyada Kurt Köpeği Saldırısına Uğramak

Rüyada kurt köpeği saldırısına uğramak düşmanı simgeler. İçten içe size kötü duygular besleyen kişilerden, hem maddi hem de manevi açıdan darbe yiyeceğinize ve sıkıntılı günler yaşayacağınıza yorulan olumsuz rüyalardan biridir. 

Rüyada Kurt Köpeği Görmek Diyanet

Rüyada kurt köpeği görmek diyanet yorumu, genel olarak hayırlı değildir. Yakın zamanda istemsizce işten ayrılmaya ve yolculuk yapmaya işaret ettiği söylenir. Aynı zamanda sıkıntılı bir düşmanın çevrede dolaştığına ve size zarar vermek için fırsat kolladığına yorulur. Bu düşmanı alt etmek için çaba göstermezseniz işlerin iyiye gitmeyeceği konusunda bir uyarı olarak görülür. 

Rüyada Kurt Köpeği Yavrusu Görmek

Hayırlara vesile olacağı yönünde yorumlanan rüyada kurt köpeği yavrusu görmek, mutlu haberlerin ve güzel gelişmelerin müjdeleyicisi olarak dile getirilir. Evliyseniz hayırlı bir evlat sahibi olacağınıza, bekarsanız mutlu bir birlikteliğe adım atacağınıza işaret eder. Ailenizin maddi ve manevi anlamda desteğini esirgemeyeceğine yorulur. (Bkz. Köpek Yavrusu)

Rüyada Kurt Köpeği Kovalaması

Rüyada kurt köpeği kovalaması, ani verilen bir kararla hataya düşeceğinize ve yanlış yollara gireceğinize delalet eder. Bunun sonucunda başta aileniz olmak üzere tüm çevrenizin gözünden düşeceğinize ve iş hayatında bulunduğunuz konuma yakıştırılmayacağınıza mana gelir. İnsanların güvenini kaybedeceğiniz şeklinde tabir edilir. (Bkz. Ayı Kovalaması)

Rüyada Alman Kurt Köpeği Görmek

Rüyada Alman kurt köpeği görmek, olumlu gelişmelerle birlikte büyük kazançların ve saygınlığın yolda olduğunun habercisi olarak nitelendirilir. Yeni projeler hazırlamak için yoğun bir döneme gireceğinize ve bu çalışmaların olumlu yönde sonuçlanacağına işarettir. Yakın çevrenizden de onay ve takdir alarak başarınızı katlayacağınız anlamına gelir.  

Rüyada Kurt Köpeği Beslemek

Rüyada kurt köpeği beslemek, çalıştığınız firmada yüksek bir mevkiye layık görüleceğinize ve birden tüm iş alanınızın değişeceğine haber eder. Bunun sonucunda bu gelişmelere ailenizin çok sevineceğine ve yerinde duramayacaklarına yorulur. Sevinç gözyaşları dökeceğinizin müjdeleyicisidir. (Bkz. Kedi Beslemek)

Rüyada Evde Kurt Köpeği Görmek

Rüyada evde kurt köpeği görmek, hanenizde mutlu günlerin devamlılığının simgesi olarak yorumlanır. Çevrenizdeki düşmanların hamlelerine düşmeyeceğinize ve onları alt edeceğinize işaret eder. Bu sayede olumsuz hiçbir gelişmeyle karşılaşmadan tüm işlerinizi kolayca halledeceğinize alamet olan hayırlı bir rüyadır. (Bkz. Köpek Olmak)

Kurt Köpeği

“Rüyada Kurt Köpeği Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyada iki rot cinsi köpek koşuyor, arkamda. Önümde polislerin k3 cinsi köpekte karşımda. Ben de ölü taklidi yaptım. Kokladı ve gitti.

  2. Rüyamda ilk başta zarar vermeyen yahut vermek istemeyen kurtlar gördüm. Yüzlerce kurt vardı. Ne zaman ki benim o korkunç adadan kaçmak istediğimi anlayınca ve denize doğru ilerleyince saldırmaya başladılar!!!

  3. Rüyamda yanımızdaki komşunun bahçesinde 4-5 tane kurt köpeği, bizim eve doğru havlayıp duruyor. Bahçe ağaçlarla dolu ve yemyeşil. Daha sonra kendimi bunların arasında buluyorum ama korkmuyorum ve köpekler de bana bir şey yapmıyor? Yorumlarsanız sevinirim.

  4. Ben rüyamda 2 kurt diğer adıyla canavar ve ben bunlara besleyip bakıyordum. Ki her zaman rüya gören biri değilim ve bu 2 kurt birbirine girdi.

  5. Rüyamda elimde valizim parkta otururken 3-5 tane köpek yanıma yaklaştı. Köpeğe biraz tekme attım sonradan beni ısırdığını gördüm ve kalktım…

  6. Rüyamda babamla gece gün ağarmasına yakın arabayla dağların arasında içinde insanların yüzdüğü bir gölün yanından geçtik. Abim de arabadaydı ve araba yavaş giderken bir adam babama saldırdı. Arabadan indiğinde aynı anda adamın kurt köpeğinin de babama saldırdığını gördüm. Önce abim arabadan indi babamı kurtarmak için adamı ve kurt köpeğini tekmelemeye başladı. Babamı zor kurtardık. Sonra eve geldiğimizde uyumaya devam ederken tekrar bir yabancının sesini duydum. Penceremin açık olduğunu gördüm. Zemin katta balkon kapısına yöneldiğimde ince uzun tanımadığım bir adamla kız çocuğu benden yardım istiyordum. Çok korkarak uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir