Rüyada Küskün Görmek

Rüyada küskün görmek, iş ve özel yaşantıda birtakım sorunlarınız olduğuna ve bu sorunların çözümünde sizden daha güçlü olan kişilerden yardım isteyeceğinize işarettir. Önemli sorunların çözümünde çevrenizden gelecek büyük yardımlara işarettir. Aynı zamanda akrabalardan gelecek desteklere de yorulan bir rüyadır. 

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Barışmak, Kavga Etmek

Rüyanızda size küsen bir kimseyi görmeniz, gerek iş yerinizde gerek aileniz içinde çok sevildiğinize ve her işte mutlaka fikrinizin alındığına delalet eder.

Rüyada Küskün Biriyle Barışmak

Rüyada küskün biriyle barışmak, iş hayatınızda yaşadığınız birçok sorunun kısa sürede çözüleceğine ve sorun olarak gördüğünüz her durumdan bir şekilde sıyrılacağınıza işarettir. Dargın olduğunuz birinden olumlu yönde bir yaklaşım ile karşılaşacağınıza ve küskünlüklerin bitirilmek istenildiğine ve bunun için de zamanın geldiğine işaret eder. Çevrenize karşı daha duyarlı bir insan olduğunuz şeklinde de yorumlanan bir rüyadır. 

Rüyada Küskün Olduğun Kişiyle Konuşmak

Rüyada küskün olduğun kişiyle konuşmak görmek, çevrenizde yaşanan olaylar sonrasında kırgın olduğunuz bir kişinin lafını duymak olarak yorumlanır. Uzakta bile olsa bu kişinin varlığından rahatsız olabileceğiniz ya da sizi üzecek olayların devam edeceğine delalet eder. Bu rüya aynı zamanda, işte ki sorunların da başınızı ağrıtmaya devam edebileceği şeklinde ifade edilir.

Rüyada Küs Görümceyle Konuşmak

Rüyada küs görümceyle konuşmak, etrafınızdaki insanların laflarına maruz kalabilir ya da onların sizin hakkınızda kötü düşünceler beslemesine neden olabilirsiniz. Aynı zamanda aileden biri ile girilecek bir ağız dalaşı olarak da yorumlanabilir. Dedikodulu bir ortamda sizin için iyi şeyler konuşulmayacağına ve canınızı sıkacak türlü olaylarla karşılaşabileceğinize işarettir. 

Rüyada Küs Birinin Elini Öpmek

Rüyada küs birinin elini öpmek, çok büyük fırsatlar olarak yorumlanır. Kendi etrafınızda bulunan kişilerden daha fazla fırsat elde edeceğinize ve bu fırsatlar sayesinde, hiç umulmadık yüksek başarılar elde edileceğine delalettir. Eğitim hayatında ve iş hayatında yüksek başarılar kazanmak ya da güzel bir evlilik yapmak olarak da yorumlanabilir. 

Rüyada Küs Yengeyle Konuşmak

Rüyada küs yengeyle konuşmak, sorunlu hayatın sona ereceğine ve yepyeni bir dönemin başlayacağına işarettir. Ticaret hayatında ehil olmaya, yeni bilgiler edinmenize de işaret eder. Yüksek başarılı bir hayatın kapılarını aralayacağınıza ve eskisinden çok daha iyi bir hayata kavuşacağınıza yorumlanan rüyalardandır. (Bkz. Yenge)

Rüyada Küs Görümceyi Görmek

Rüyada küs görümceyi görmek, canınızı sıkacak birtakım olayların olacağına; ancak bu olayların size zarar vermeyeceğine delalettir. İnsanların laflarını umursamadan kaldığınız yerden yolunuza devam edeceğinize ve çok başarılı bir yaşam çizgisi elde edeceğinize işarettir. 

Rüyada Uzun Zamandır Küs Olduğun Biriyle Barışmak

Rüyada uzun zamandır küs olduğun biriyle barışmak, sorunların tamamen sona ermesine ve hayatınızda beklenti içerisinde olduğunuz her güzelliğin teker teker gerçekleşmesine işarettir. Barıştığınız kişi dostunuz ise hiç umulmadık fırsatların sizlere verileceğine ve çevrenizdekilerin sizi destekleyeceğine işaret eder. (Bkz. Küs Olmak)

Rüyada Birinin Küsüp Gitmesi

Rüyada birinin küsüp gitmesi, yaşadığınız birçok problemin birkaç vakte kadar son bulacağına işarettir. Bu rüya aynı zamanda, etrafınızda size zarar vermek isteyen birinin sizden uzak duracağına ve yolunuza engel olmaktan vazgeçeceğine yorumlanır. Güzel başarılar ve yüksek mevkilere işarettir. Hayatınızdaki engellerin ortadan kalkması ile birlikte beraberinde gelecek güzel kısmetler şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Uzun Zamandır Küs Olduğun Arkadaşını Görmek

Rüyada uzun zamandır küs olduğun arkadaşını görmek, haber alamadığınız ve gönül kırgınlığı yaşadığınız kişiden güzel haber almaya, arayı düzeltmeye işarettir. Çevrenizden işleriniz hakkında olumlu yorumlar almaya da delalet eder. 

Rüyada Küs Olduğun Biriyle Fotoğraf Çektirmek

Rüyada küs olduğun biriyle fotoğraf çektirmek, iş hayatında daha iyi yerlere gelmeye ve çevreniz tarafından takdir edilmeye işarettir. Bozulan bir sağlığınız varsa, bunun düzeleceğine ve yolunda gitmeyen olayların bir şekilde yoluna gireceğine de delalet eder. (Bkz. Fotoğraf Makinesi)

Küskün

“Rüyada Küskün Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Bana küskün kişiyi rüyamda benimle konuşuyor gördüm. Ne anlama geliyor? Teşekkürler.

  2. Rüyamda babamla küstük rahmetlik annemde bana küsmüştü babam akrabalarım barışmaya getirdiler ama rahmetlik anemi aradım bulamadım barışmak için.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir