Rüyada Kuyruklu Yıldız Görmek

Rüyada kuyruklu yıldız görmek, büyük bir servet kazanacağınızın ve şansınızın açıldığını işaret eder. Yıldız ne kadar parlaksa, servette o kadar büyük olur. Murattır ve kişinin tüm hayalleri gerçekleşecek ve imrenilecek duruma gelecek demektir.

Rüyada kuyruklu yıldız görmek tabiri, yolculuğa işarettir.

Rüyada Kayan Kuyruklu Yıldız Görmek

Rüyada kayan kuyruklu yıldız görmek, hayatınıza yeni insanların gireceğine ve bu kişilerin size çok yardımcı olacağına delalet eder.

Bkz: Yedi Yıldız (Yedi Kardeşler)

Kuyruklu Yıldız

“Rüyada Kuyruklu Yıldız Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda eşimle birlikte bir arabanın içinde oturuyoruz. Ben şoför koltuğundayım, o da yanımda, gökyüzünü izliyoruz. Gökyüzünde yıldızlar yan yana bir sıra gibi ama kuyruklu yıldıza benzer şekilde dizilmiş, diğer yıldızlara göre çok parlak ve büyükler. Ben o sırada diyorum ki “Bizim gibi bu gökyüzüne bakan birçok kişi var, kimi çok üzgün, kimi mutlu” diyorum ama eşimle aramda bir küslük var ve eşimin tek derdi benimle barışmak.

  2. Rüyamda gökyüzüne bakıp kuyruklu yıldızın çok parladığını gördüm. Adı saman yolu yıldızıymış. Sanırım 14 yıldızdı ve sürekli cep telefonumla kuyruklu yıldızın resmini çekiyordum. Gittikçe çok parlıyordu. O anda bir isimden bahsediyordum, o kişiyi diledim, rüyamda.

  3. Hep rüyalarımda dans eden kuyruklu yıldızlar görüyorum ama dün gece rüyamda yine kuyruklu yıldızlar gördüm, o kadar güzel dans ediyorlar ki muhteşem bir şey. Sanki benim için dans yapıyorlardı. Dansın sonunda yıldızlar yere düşüyorlar, birisi bana isabet ediyor elini de tutuyorum. Sizce anlamı ne olabilir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir