Rüyada Külah Görmek

Rüyada külah görmek; itibara, yolculuğa, yöneticiliğe yahut evlenmeye delalet eder. Rüyasında külah gören bir kişinin şansınızın açılacağına yorumlanır.

(Ayrıca Bakınız; Takke.)

Rüyada külah görmek tabiri, yolculukla tabir olunur. Rüyada başında bir külah bulunduğunu görmek, uzak bir yolculuğa çıkacağına delalet eder. Yatarken başına giydiği bir takke görmek, amirinden veya evde bulunan bir büyüğünden söz işiteceğine işarettir. 

Rüyada başında takke ile sokağa çıktığını görmek, hükümet büyüğünden kendisine bir vazife verileceğine delalet eder.

Külah

“Rüyada Külah Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda karımın telefonu bozulmuş oluyor(ekran sürekli kayıyor). Telefonunu vermek icin mutfağa gidiyorum, kapı aralığından oğlumla birlikte çiğ köfte yapmakta oldukları detayını goruyorum önce. Sonra telefonu uzatıyorum kapı aralığından, sertçe çekip alıyor elimden. Neden böyle davrandığını anlamak için yüzüne baktığımda kafasında kırmızı bir külah olduğunu görüyorum (yılbaşı eğlencelerinde kafaya takılan kartondan ve parlak huni şeklinde olanlardan). Suratında şeytani bir bakış fark ediyorum. Korkup bağırarak salona kaçıyorum. Benim korkup kaçmam hosuna gitmiş olacak ki arkamdan gülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir