Rüyada Kümes Görmek

Rüyada kümes görmek, kısa süre içerisinde uzun yıllar görmediğiniz misafirlerinizin geleceğine işarettir. Temiz bir kümes sizin de evinizin de huzurlu ve sakin olduğuna; kirli bir kümes ise evinizi de kavgaların eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada kümes görmek nedir; ev, mülk, mal olarak yorumlanır. Temiz, aydınlık kümes ise huzurlu evdir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Gaga, Tavukçu, Kafes

Rüyada kümes görmek tabiri, bugünlerde uzaktan evinize akrabalarınızdan birkaç misafirin geleceğine işarettir.

Rüyada Kümeste Yumurta Görmek

Rüyada kümeste yumurta görmek, makam ve itibar olarak yorumlanır. Ün kazanmak ve işinizde gösterdiğiniz başarı sonrasında terfi almak, maaşınıza yapılacak zam şeklinde tabir edilir. Çok büyük miktarda ikramiye alacağınıza da işaret eder.

Rüyada Kümesten Yumurta Toplamak

Rüyada kümesten yumurta toplamak, kısa süre içerisinde yapılan planlarınızdan maddi anlamda büyük bir para kazanacağınıza işaret eder. Uzak bir akrabadan kalacak mirasa da işarettir. Toprak parçası ya da bir ev sahibi olmanıza da tabir edilen rüyalardandır. (Bkz. Folluk)

Rüyada Kümes Hayvanlarını Görmek

Rüyada kümes hayvanlarını görmek, zorluk ve yokluk sonrasında çok çalışarak büyük bir hayat kuracağınıza işaret eder. Çalışkanlığınız sayesinde istediğiniz kariyere kavuşmak olarak da bir edilir. Büyük bir zorluğun sonrasında sevdiğiniz insanla bereketli bir evlilik yapacağınıza da yorumlanır.

Rüyada Kümeste Tavuk Görmek

Rüyada kümeste tavuk görmek, bereket habercisi bir rüyadır. Evinizde eğer sayısı belli olmayacak kadar çok tavuk varsa, çalıştığınız işte amirlik konumuna yükseleceksiniz demektir. Tavuk ne kadar çoksa başarınızın getirisi de o kadar fazla olacak demektir.

Rüyada Kümes Yapmak

Rüyada kümes yapmak, kısa süre içerisinde mutlu bir aile kuracağınıza işaret eder. Ailenizde saadete ve eşiniz ile ağız tadına işarettir. Başarılı ve ün sahibi birinden destek alarak yeni bir iş kurma olarak da tabir edilir. Helal kazancı olan biriyle dünya evine girmenize de yorulan bir rüyadır.

Rüyada Kümese Girmek

Rüyada kümese girmek, işsiz olduğunuz dönemde yeni bir yerde işe gireceğinize delalettir. İş bulmak, iş kurmak ya da işte kademe atlamak olarak yorumlanır. Parasal konularda sizi ferahlatacak bir işinizin olacağına işaret eder. Yeni başlanacak bir işiniz olacağına ve bu işle birlikte gelecek huzurlu günlere delalet eder. (Bkz. Yem Vermek)

Rüyada Kümeste Tavuk ve Yumurta Görmek

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek, görülen tavuk ve yumurta kadar servet sahibi olacağınıza tabir edilir. Evliyseniz, sağlıklı bir bebek dünyaya getireceğinize yorumlanan bir rüyadır. Bekar biriyseniz evlendiğiniz kişinin zenginliğinden çok fazla istifade edeceğinize ve bolluk içerisinde uzun bir yaşam süreceğinize işarettir.

Rüyada Kümeste Civciv Görmek

Rüyada kümeste civciv görmek, hayatınızı renklendirecek çok fazla gelişme olacak demektir. Civciv neşe ve berekete işarettir. Özel hayatınızda sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanacağına, uzaktan gelecek mutlu bir habere, bolluk ve berekete işarettir. Hastalıklı bir civciv görmek ise haneye çökecek bir huzursuzluk olarak yorumlanır.

Rüyada Kümeste Güvercin Görmek

Rüyada kümeste güvercin görmek, koyu renkli bir güvercin ise kötü bir yazgıya işarettir. Beyaz ve parıl parıl parlayan bir güvercin gördüyseniz çok güzel bir yazgınız olacağına işarettir. Umut ettiklerinizin kısa sürede gerçekleşmesine ve aydınlık bir geleceğe kavuşmaya işarettir. Kafeste görülen beyaz güvercin size gelecek haberin zamanı olduğuna da işaret eder. 

Rüyada Tavukları Kümese Koymak

Rüyada tavukları kümese koymak, iş hayatında çok büyük bir yol kat edeceğinize işaret eder. Daha önceden aranızın açık olduğu kişilerle barışmaya işarettir. Hastalıklardan kurtulmak olarak da tabir edilir.

Rüyada Kümeste Horoz Görmek

Rüyada kümeste horoz görmek, sözleri güzel olan bir kimseye tabir edilir. Yapamadığınız bir iyiliğin yapılmasına yine de vesile olduğunuza işaret eder. Çevrenizden güzel sözler duymaya ve iyilik görmeye de işaret eder.

Rüyada Kümeste Kırık Yumurta Görmek

Rüyada kümeste kırık yumurta görmek, hayatınızda hüküm sürecek olan bir uğursuzluktur. Üzüntülü ve kederli bir dönemden geçeceğinize delalettir. Şanssızlığın kapınızdan ayrılmayacağına işaret eder. (Bkz. Kırık)

Kümes

“Rüyada Kümes Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda üç tane kümes yaptığımı gördüm birinin içine yerlere saman serdim diğer ikisini boş bıraktım.Birden ortadaki düzenlediğim kümesin Hz.Hızır türbesi olacağı düşüncesi aklıma geldi. Ablama diğerleri ne olabilir diye sordum. Ablam bana diğerleri için Allah rüyana işaret gönderir dedi. Tabiriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir