Rüyada Kürek Görmek

Rüyada kürek görmek; hizmetçiye, menfaatli işe ve nahoş durumları ortadan kaldıran himmet ehli insana işarettir. Odun kürek; üzüntü ve kederden kurtulmaya, borcunu ödemeye, kendisine itimat edilen güvenilir kimseye, evin kadınına yahut işinde hareketliliğe delalettir. Bekar kimsenin odun kürek görmesi sır saklamayan, malı israf eden kadına; elinde odun kürek görmek hayrın, faziletin ve meziyetin o kimseye doğru meyletmesine delalet eder. Gayret, emek, hayırlı dost, yardım, başarıdır. Kişinin kendi zekası ve gayreti ile sorunlarını halledeceğine işaret eder.

Rüyada kürek görmek tabiri, hanım ve kadın hizmetçiye işarettir. Rüyada demir kürek görmek, hizmetçiye ve menfaata işarettir. Demir kürek, hizmetçi almak arzusunda olan kimse için nikaha ve hizmetçi edinmeye, ziraat sahipleri için hububat ve ziraatin toplanmasına işarettir. Bazen demir kürek iştahlı olmaya işarettir. Bazen demir kürek geceye işarettir. Bazı tabirciler, demir kürek geceye, bazıları da kendisiyle iş yapılıyorsa çocuğa; iş yapılmıyorsa hizmetçiye işaret eder, dediler.

Rüyada demir kürek görülmesi, hayır ve hasenatı meşakkat ve zahmeti ihtiyar eden kuvvetli ve emniyetli bir kimseye işaret ettiğinden, herkes ondan imdat ve yardım talebinde bulunur ve ona itaat ederek, işi sonuçlanır ve maksadı hasıl olur. Demir kürek, zahmet ve meşakkatlere sabreden bir kadına, bazen de rızık, menfaat ve hastalıktan kurtularak sevince erişmeye işarettir.

Kürek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir