Rüyada Kürtaj Görmek

Rüyada kürtaj görmek, günaha gireceğinize ve onaylanmayan işler yapacağınıza işarettir. Kötü insanlarla birlikte olmaya ve haktan uzaklaşacağınıza delalettir.

Rüyada hamile bir kadının kürtaj olması hastalığa işarettir. Bu rüya, rüyayı gören kadının yanlış bir karar almak üzere olduğunun da habercisidir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Ölü Bebek

Rüyada kürtaj yaptırdığını görmek, rüyayı gören bir kadının, kocasının emaneti olan namusuna dil uzatacak kişilerle arkadaş olmasına ve sünnet-i seniyyeyi terk etmesine işarettir.

Rüyada hamile bir kadının kürtaj olduğunu görmek, maddi sıkıntılara işarettir.

Rüyada Kürtaj Olmak

Rüyada kürtaj olmak, yakın bir zaman diliminde çok büyük bir kusur işleyeceğinize ve bu kusur nedeni ile kendinize büyük bir zarar vereceğinize işarettir. Aynı zamanda, yapılan büyük bir hatadan sonra Allah yoluna girerek daha düzgün yaşamaya da yorumlanır. (Bkz. Kız Bebek Doğurmak)

Rüyada kürtaj olduğunu görmek, yaşayacağınız sıkıntı ve keder olarak tabir edilir. Kendi eliniz ile yanlışa düşmek ve bu yanlıştan büyük bir zarar görmek olarak yorumlanır.

Rüyada Kürtaj Olacağını Görmek

Rüyada kürtaj olacağını görmek, hatalı davranışlara devam ettiğinize tabir edilir. Çevrenizin sözlerini umursamamanın sonucunda başınıza gelebilecek sıkıntılar olarak da yorumlanır. (Bkz. Ölüm)

Rüyada Kürtaj Olmak İstemek

Rüyada kürtaj olmak istemek, bilerek ve isteyerek kötü davranışlar yapmak olarak yorumlanır. Kendi iradeniz ile kötü kişilerle birlikte çalışmaya ve harama el uzatmaya işarettir.

Rüyada Kürtaj Yaptırmak

Rüyada kürtaj yaptırmak, hayatınızda bir yol ayrımına geldiğinize işarettir. Yanlış bir adım atacağınıza ve bu yanlışın sıkıntılarını ise ömür boyu içinde taşıyacağınıza delalettir. (Bkz. Bebek Çorabı)

Rüyada Kürtaj Olduğunu Görmek Diyanet Tabiri

Rüyada kürtaj olduğunu görmek Diyanet tabiri, Allah’ın hoşnut olmadığı bir iş yapacağınıza ve bu işin getireceği belalar ile uzun süre uğraşmak zorunda kalacağınıza işarettir. Bela ve musibet dolu günler geleceğine delalettir. Maneviyattan uzaklaşacağınıza da işaret eder.

Rüyada Kürtaj Olmaya Hazırlanmak

Rüyada kürtaj olmaya hazırlanmak, çok yanlış kararların eşiğinde olduğunuza işaret eden bir rüyadır. Hiç olmadık bir yerde büyük bir hata yapmanın kıyısına geleceğinize delalet eder.

Rüyada Birinin Kürtaj Olduğunu Görmek

Rüyada birinin kürtaj olduğunu görmek, çevrenizde hayırlı olmayan kişiler olduğuna ve bu kişilerin sizin de hayatınızda yanlış kararlar verdiğinize işaret eder. Rüyada kürtajı izlemek ise, yapılan tüm hatalı davranışları onayladığınız anlamına gelir.

Rüyada Kürtaj Olmak Zorunda Kalmak

Rüyada kürtaj olmak zorunda kalmak, istemeden kötü bir durumun içerisinde kalmaya ve bu durumdan kurtulmak için kendinizi feda edebileceğinize işaret eder. Bilmeden birine zarar verebileceğinize tabir edilir.

Rüyada Zorla Kürtaj Olmak

Rüyada zorla kürtaj olmak, kötü hareketler yapmaya zorlanmanıza işarettir. Çevrenizdeki kişilerin size zorla hak olmayan davranışları dayatmasına delalettir. İstemiyor olmanıza rağmen Allah’ın onaylamadığı şeyleri baskı altında yapacağınıza delalettir.

Rüyada Kürtaj Masası Görmek

Rüyada kürtaj masası görmek, çok yanlış kararların aşamasında olduğunuza işarettir. Kürtaj masası sizin hayatınızda ki yanlış kararları temsil eder. Kararı vermek ve vermemek arasında kaldığınıza delalettir.

Rüyada Kürtaj Olmaya Gitmek

Rüyada kürtaj olmaya gitmek, kendi isteğiniz ile manevi olarak onaylanmayacak işler yapmaya işarettir. İşinizde usulsüzlük olarak tabir edilir. Hak yemek ya da aileden gizli işler yapmanıza da işarettir.

Rüyada Kürtaj Olmak İstememek

Rüyada kürtaj olmak istememek, sizi günaha davet edenlere net şekilde hayır diyeceğinize, güçlü bir irade sahibi olduğunuza ve kötü işler karşısında kendinizden ödün vermediğinize işaret eder.

Rüyada Kürtaj Olan Kadın Görmek

Rüyada kürtaj olan kadın görmek, elinizde ki tüm maddi imkanları çok iyi değerlendireceğinize işarettir. Size sunulan fırsatlarla yepyeni bir hayat kuracağınıza ve yeni bir iş ile kazancınızı arttıracağınıza delalet eder.

Rüyada Kürtaj Olmaktan Vazgeçmek

Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek, çok belalı bir durumdan kendi çabanız ile bir anda kurtulacağınıza işaret eder. Büyük yanlışların kıyısından dönmek olarak yorumlanır. (Bkz. Bebek (Canlı))

Rüyada Arkadaşının Kürtaj Olduğunu Görmek

Rüyada arkadaşının kürtaj olduğunu görmek, yakın çevrenizden birinin kötü bir işe karışmasına ve bu işin sonunda sizin de büyük oranda başınızın ağrımasına işarettir. Arkadaşlarınızın ve ailenizin yanlışlarından etkilenecek kişinin siz olduğunuzu gösterir.

Rüyada Birinin Kürtaj Olduğunu Duymak

Rüyada birinin kürtaj olduğunu duymak, başınıza gelen bir musibetin sorumlusunun kim olduğunu öğreneceğinize ve bu kişiye karşı düşmanlık besleyeceğinize işarettir.

Rüyada Eşinin Kürtaj Olduğunu Görmek

Rüyada eşinin kürtaj olduğunu görmek, haneniz içinde ortaya çıkabilecek çok büyük kavgalara işarettir. Evlilik hayatınızda çatırdamalar olabileceğine; bekarsanız, ilişkinizde ayrılık ile sonuçlanabilecek durumlara işarettir.

Rüyada Kürtaj Olduğunu Söylemek

Rüyada kürtaj olduğunu söylemek, kasıtlı yapılan bir yanlışı itiraf edeceğinize işarettir. Çevrenize bu durumu kendinizin bildireceğine ve girdiğiniz sıkıntılı dönem için sizden daha iyi durumda olanlardan destek isteyeceğinize işaret eder.

Rüyada Kürtaj Olacağını Öğrenmek

Rüyada kürtaj olacağını öğrenmek, bilmeden içine gireceğiniz kötü duruma işaret eder. Bir karar vermeden önce kararın sonuçlarından haberdar edileceğinize de işarettir.

Rüyada Annenin Kürtaj Olması

Rüyada annenin kürtaj olması, kötü bir olayın yaşanacağına ve bu olayın tüm ailenizi derinden sarsacağına işarettir. Haneden birinin kusurlu bir hareket yapacağına ve bu hareketten sizin de çok kötü etkileneceğinize delalet eder. 

Kürtaj

“Rüyada Kürtaj Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Evlendiğimi ve çocuğum olacağını öğreniyorum. Eşimle kavga edip çocuğu aldırıyorum ama çocuğun doyduğunu görüyorum. Erkek bebek olmuş. Tabir edebilirseniz sevinirim. İyi günler.

  2. Annem rüyasında benim kürtaj olduğumu görmüş. “Çok bağırıyordun, odaya girdim her yer kandı” diyor. Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir