Rüyada Küvet Görmek

Rüyada küvet görmek, oldukça sıradan geçen bir yaşantınız olduğuna ve alacağınız radikal kararlar neticesinde bu sıradan yaşama bir son vereceğinize işarettir. Güçlü bir karar sonrasında daha heyecan dolu bir hayata adım atmaya, kariyer hedeflerini gerçekleştirmeye, işte ve aşkta başarıya yorumlanan bir rüyadır. Kısa süre içerisinde yaşamınızda gerçekleştireceğiniz değişimlere işarettir. 

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Banyo, Banyo Yapmak, Lavabo, Hamam 

Rüyada temiz, berrak su dolu bir küvet görmek, aşkta ve işte mutluluk, kısmettir. Sevgiliye kavuşmak olarak da yorumlanır.

Rüyada Küvette Yıkanmak

Rüyada küvette yıkanmak görmek, monoton geçen bir hayata kendi eliniz ile son vereceğinize ve alacağınız kararlarla birlikte iş ve ev değiştireceğinize işarettir. Uzun süreli bir şehir dışı yolculuğuna da yorulan bir rüyadır. Etrafınızdaki insanların düşüncelerini umursamamak ve kendi bildiğinizi okumak şeklinde de tabir edilebilir. Başarı için kendi hayatınızı kökten değiştirebileceğinizi ve bunun için de yeterli güce sahip olduğunuzu gösteren rüyalardandır. 

Rüyada Küvet Temizlemek

Rüyada küvet temizlemek görmek, hayatınızda birtakım olumsuz olaylar olduğuna işarettir. Bu olayları kendi elleriniz ile bitireceğiniz, yeni bir sayfa açacağınız şeklinde yorumlanan bir rüyadır. Çevrenize ve ailenize rağmen hayatınızda köklü değişimler yapabilecek bir duruma geleceğinize de işaret eder. İçinde bulunduğunuz hayatın size yetmediğine ve daha fazlasını elde etmek için çok çalışmanız gerektiğine işaret eden bir rüyadır. 

Rüyada Küvete Girmek

Rüyada küvete girmek, yeni bir hayata başlayacağınıza işarettir. Bu başka bir şehirde bir işe girmek ya da evlenmek olarak tabir edilir. Bir şekilde hayatınızı değiştireceğinize ve bunun için de beklemeyeceğinize işarettir. Hayatınızda yaşanabilecek çok hızlı değişimler olarak yorumlanır. Aynı zamanda bir başarının hızla gelmesi ve iş yerinde bir anda gerçekleşecek bir terfi olarak da tabir edilebilecek bir rüyadır. 

Rüyada Küvete Su Doldurmak

Rüyada küvete su doldurmak, geleceğinizi kendi elleriniz ile inşa edeceğinize ve başarıyı zor da olsa kendi başınıza alabileceğinize işaret eder. Dolan su temiz ise bunun için çok beklemeyeceğinize, kirli bir su ise çok mücadele vermeniz gerektiğine yorulur. Çevrenizden kopmaya ve kendi hayatınızı kendiniz şekillendireceğinize delalet eden rüyalardandır. 

Rüyada Küvette Oturmak

Rüyada küvette oturmak görmek, karar aşamasında olduğunuza işarettir. Neyi nasıl yapmanız gerektiği konusunda çok ince hesaplar yapan biri olduğunuza işaret eder. Başarı için her adımı titizlikle hesaplayacağınıza ve sonra bir anda harekete geçeceğinize delalettir. Aynı zamanda, tatile ihtiyaç duyduğunuza ve etrafınızdaki kötü sözlerden uzaklaşmak istediğinize de yorumlanan bir rüyadır. 

Rüyada Küvette Su Görmek

Rüyada küvette su görmek, güzel haberlere yorumlanır. Kısa süre içinde alınabilecek güzel bir habere ya da ele geçecek paraya yorulur. Hayırlı bir kısmetiniz olduğu şeklinde de yorumlanır. 

Rüyada Küvete İşediğini Görmek

Rüyada küvete işediğini görmek, kendi elleriniz ile tüm planlarınızı bozacağınıza ve zor bir sürece gireceğinize işaret eden bir rüyadır. Türlü olaylar nedeni ile beklentilerinizin gerçekleşmeyeceğine ya da bir süre daha erteleneceğine delalet eder. 

Rüyada Küvette Duş Almak

Rüyada küvette duş almak, hızlı gelen başarılarınız olarak yorumlanır. Eksiksiz bir başarı için sizin de kusursuz planlar yaptığınız şeklinde tabir edilebilen bir rüyadır. Başarılı olabilmek için son derece kararlı olduğunuza da yorulan bir rüyadır. 

Rüyada Küvette Olmak

Rüyada küvette olmak, kendinizi bir süre bırakacağınıza ve tatil yapmak istediğinize işarettir. Sorunlardan uzak kalmaya, kafa dinlemeye ve uzun süreli olarak bir huzur dönemine girmeye yorumlanır. 

Rüyada Küvette Yıkandığını Görmek

Rüyada küvette yıkandığını görmek, huzurlu ve başarı dolu bir hayat için planlar yapacağınıza ve bu planları uygulamak için çok kararlı davranacağınıza işarettir. Bunu yaparken çevrenizden gelen desteklere ihtiyaç duymayacağınıza ve kendinizi artık daha da güçlü hissedeceğinize yorulur. 

Rüyada Küvette Bebek Görmek

Rüyada küvette bebek görmek, çok büyük değişimlerin habercisidir. Beklentilerinizin yüksek olduğuna ve bunların artık bir bir gerçekleşeceğine delalet eder. Yüksek bir başarı ve iyi bir aile hayatı olarak tabir edilir. 

Rüyada Eski Küvet Görmek

Rüyada eski küvet görmek, çeşitli sorunlar nedeni ile hayatınızın temelinin sağlam olmadığı anlamına gelir. Bunun çaba göstermeye ve başarı ile sorunların altından kalkacağınıza işaret eder. 

Küvet

“Rüyada Küvet Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Küvetin içi ayna kadar yansıtıcı bir maddeden yapılmış ve içi suyla dolunca birden küvetin yüzeyinde gökyüzünün yansıması beliriyor. Küvetin üstüne bakınca sadece küvetin üzerindeki tavanın cam olduğunu ve masmavi bir gökyüzü görüyorum. Onun yansıması da küvet yansıtıcı bir maddeden olduğu için çok net bir şekilde suyun üzerine düşmüş. Oldukça lüks bir küvetti.

  2. Tertemiz su dolu beyaz bir küvetin içine idrarımı yapıyorum. Bu rüya ne anlama geliyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir