Rüyada Manto Görmek

Rüyada manto görmek rüyayı gören kişinin, çok yakında büyük bir sıkıntı içine düşeceğine işarettir.

Rüyada yeni ve temiz bir manto görmek iyi ve mutluluk getirecek bir kısmet olarak yorumlanır. Yırtık, pis bir manto görmek ise derttir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Pardösü, Astragan Manto

Rüyayı manto giymek rüyayı gören kişinin tekdüze olarak geçen sosyal hayatının, yaşayacağı olaylar sonucunda aniden değişeceğine ve bu durumdan dolayı zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada yeni manto giymek rüya sahibinin alacağı hayırlı ve güzel haberlere işarettir. İş yaşantısında elde edeceği başarılara, maddi kazancında artışa ve yaşayacağı mutlu günlere delalet eder. (Bkz. Yeni Bir Şey)

Rüyada uzun manto giymek rüyayı gören kişinin İslami değerleri yüksek, maneviyata önem veren, hayatının büyük bölümünü ibadet ederek geçiren bir kimseden vaaz alarak hatalarını düzeltme yoluna gideceğine yorulur. Hatalarını düzelttiği takdirde yaptığı işlerden bol kazanç elde edeceğine rivayet edilir. 

Rüyada Deri Mont Görmek

Rüyada deri mont görmek, kişinin kendisine mevki kazandıracak bir işle meşgul olacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin kendisine güç kazandıracak girişimlerde bulunacağına, aynı zamanda toplumsal olarak da statüsünü sağlamlaştıracak işlere girişmesine, her şansı iyi değerlendirdiğine, hatrı sayılır kişilerle arkadaşlık yaptığına işaret eder. Macera duygusu ile hareket edileceğine ve başarıya ulaşacağına da alamettir. Yakın zamanda alınacak bazı kararlarda ailesinin de rüya sahibine destek vereceğine işaret eder.

Rüyada Yeşil Manto Giymek

Rüyada yeşil manto giydiğini görmek rüyayı gören kişinin başındaki musibetlerden kurtulacağına, hayırlı kısmetinin çıkacağına, bekar ise evlilik yoluna gireceğine, birçok iş teklifi alacağına ve kendisini daha mutlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada yeşil manto görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada Siyah Manto Giymek

Rüyada siyah manto giydiğini görmek rüyayı gören kişinin garantici biri olduğuna, ömür boyu başarılı biri olacağına ve emeklerinin sonucunu alacağına işarettir. 

Rüyada siyah manto görmek gören kişinin toplumsal yaşamda başarılı olacağını, hayırlı faaliyetlerde bulunacağı şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Kırmızı Manto Giymek

Rüyada kırmızı manto giydiğini görmek rüyayı gören kişinin deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, malının artacağına, çok sıkıntı çektikten sonra işlerini toparlayacağına delalet eder. Ayrıca rüya sahibinin sevdiği kişi ile yaşadığı tartışmanın tatlıya bağlanacağı şeklinde de yorumlanır.

Rüyada kırmızı manto görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntılarından kurtulacağına, çirkin sözler işiteceğine, hane içinde sorunlarının olacağına fakat bunlardan kısa sürede kurtulacağına işaret eder.

Rüyada Pembe Mont Giymek

Rüyada pembe mont giydiğini görmek rüyayı gören kişinin aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret eder. Bir başka rivayette ise aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, aile içinde yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, hayattaki en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına yorulur.

Rüyada Lacivert Manto Görmek

Rüyada lacivert manto giydiğini görmek, kumaşı temiz ve pak ise rüyayı gören kişinin sorunlarının teker teker çözüleceğine ve hayırlı bir kısmetinin olacağına işaret eder. Askılığa lacivert manto bırakmak, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine delalet etmektedir. 

Üstü lekeli lacivert manto giymek rüya sahibinin gıybet yaptığı için günaha düşeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe giriceğine, hatalı yollara sapacağına işaret eder. Lacivert manto temizlemek ise çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada Mavi Manto Görmek

Rüyada mavi manto görmek rüya sahibinin kötü günleri aşmayı başaracağına, mülkiyetinin artacağına, maddi imkânlarının genişleyeceğine ve yeni başarılar elde edeceğine yorulur. Kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola gireceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir döneme ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşü olmayan etkiler bırakacağına, hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada Kürk Manto Giymek

Rüyada kürk manto giydiğini görmek kişinin güzel haberler alacağına, maddi anlamda rahatlayacağına delalet eder. Ayrıca kişinin iş ve aile hayatındaki kişilerden eleştiriler alacağına alamet eder.

Rüyada Beyaz Manto Giymek

Rüyada beyaz manto giydiğini görmek rüyayı gören kişinin bol kazançlı bir proje yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına tabir edilir. Rüyada beyaz manto görmek rüya sahibinin kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, iş güç sahibi olacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına yorulur. Beyaz mantoda kara leke görmek ise pek çok fırsatı kaçırmaya ancak üzücü hadiselerle uğraşan bir kimsenin ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada Manto Kaybetmek

Rüyada manto kaybettiğini görmek hem uğursuz hem de bahtı açık kimseye işaret eder. Maddi imkanlara göre yorumlandığında; rüyayı gören kişinin kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine yorulur.

Manto kaybetmek görmek, evlilik hayali kuran bir kimse için de çok sevdiği veya değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına delalettir.

Manto

“Rüyada Manto Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda koyu gri bir mont ve yine aynı renk mont gördüm. Birde koyu renk deniz gördüm. Anlamı nedir?

  2. Rüyamda görümcemi kucağında güzel bir erkek çocukla görüyorum. Çocuğu bir o bir ben kucağımıza alıyoruz. Ne demektir? Teşekkürler.

  3. Rüyamda görümcemin kucağında iki yaşlarında güzel bir erkek çocuk görüyorum. Çocuğu hem yürüyoruz hem de bir o birde ben kucağımıza alıp seviyoruz. Anlamı nedir?

  4. Bir süre birlikte olduğum adamdan ayrıldıktan sonra gördüğüm rüyamda (bu arada ayrılan karşı taraf rüya yorumuna belki yol gösterir diye bilgi veriyorum) ayrıldığım adamın evine gidiyorum direk evin içine giriyorum pencerede kapı var ordan içeri girip karısının açık kahverengi kaşe mantosunu giyip çıkıyorum evden, hiç kimseyle karşılaşmıyorum kimse de beni görmüyor.Bu rüyayı yaklaşık on beş gün önce gördüm.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir