Rüyada Mermer Taşı Görmek

Rüyada görülen mermer taşı; izzet ve yüksekliğe, mala, iyi geçinen karı kocaya işarettir. Bundan dolayı, bir kimse rüyada yanında mermerden bir şey olduğunu görse, fakirlikten sonra zengin olur yahut evlenir.

Rüyada mermer taşı görmek, yüksek bir mevkiye nail olur. Fakat mermerden şadırvan havuz; fıskiye, ağızlarından su akıtan arslan veya yırtıcı hayvan gibi imal olunan şeylerin hepsi, ona sahip olan veya eline geçen ya da ondan tasarruf eden kimse için üzüntü, keder ve şiddetin gitmesine işarettir. Ayrıca, ferah ve sevincin gelmesine, şerefli hanıma, güzel evlata, menfaate, yüksek meskene ve rızıklara işarettir. Fakat mermerden kabirler ve nakışlı direkler; ahiretin salahına, güzel hayata ve daima makbul olan vakitlere işarettir.

Rüyada mermer direk görmek, ayak ve temeller menfaat ve yaşayışa, şöhretin umum olmasına; mermer köprüler, güzel kadınlara ve rütbeli şahıslara işarettir. Bazen mermer küp, mermerden oyulmuş, büyük dibek şeklinde musluk gibi şeyler, insanın unuttuğu ve gaflet ettiği şeye işarettir.

Mermer Taşı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir