Rüyada Mesaj Görmek

Rüyada size mesaj geldiğini görmeniz, yaşamınızda bazı değişiklikler olacak demektir. Mesaj yollamak ise sıkıntılarla karşılaşacağınız anlamına gelir.

Rüyada mesaj görmek, hayatınızda meydana gelebilecek değişiklikler olarak tabir edilir. İş değişikliğinden dolayı yeni bir şehre taşınacağınızı işaret eder. Öğrenciyseniz, kazandığınız okul sebebiyle başka bir şehirde öğrenim görmeye başlayacağınızı ifade eder.

Rüyada mesaj görmenin bir diğer anlamı ise sosyal ortamdan kendinizi izole edeceğinizi gösterir. Uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğinize ve kafa dinleyeceğinize alamet eder.

Rüyada mesaj görmek ünlü bir İslami rüya tabircisine göre; Allah’tan size gelen uyarı anlamına gelir. Yanlış yollara girmemenizi ve yanlış yoldaysanız dönmenizi hatırlatan bir rüya olarak tabir edilir. Ayrıca bazı şeylerin artık farkına varmanız gerektiğini işaret eder. 

Bkz: Mektup

Rüyada Mesaj Okumak

Rüyada mesaj okumak, yaşamınızda bazı değişikler yapacağınıza işaret eder. Cesaretini toplayıp sevdiğiniz mesleği yapmaya başlayacağınızı ifade eder. Sahip olduğunuz kabiliyetlerin farkına varacağınızı ve bunların size olumlu yansıyacağını rivayet eder. Bu rüyanın başka bir yorumu da yakın bir akrabanızdan size kalacak miras anlamına gelir. Bu miras sayesinde aile yaşantınızda çok büyük değişiklikler olacağını gösterir. 

Rüyada Mesajlaşmak Görmek

Rüyada mesajlaşmak görmek, size mesaj gelmesi ve mesaj göndermek olarak iki şekilde tabir edilir. Rüyada birinden size mesaj gelmesi, bayağı bir zamandır üzerinde çalıştığınız bir işte aksilikler yaşayacağınızı işaret eder. Ayrıca yaşayacağınız bu aksiliklerin de size para kaybettireceğine delalet eder.

Rüyada birine mesaj göndermek ise zorlandığınız bir iş konusunda yardım alacağınızı ifade eder. Tek başınıza altından kalkamayacağınız bir işte bir yakınınızın desteğine ihtiyaç duyacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Sevdiğinin Mesaj Atması 

Rüyada sevdiğinin mesaj atması, gerçekte sevdiğiniz bir kimseden sizi sevindirecek bir haber alacağınızı işaret eder. Bu kişiden gelen haberle psikolojik olarak rahatlayacağınızı gösterir. Önceki zamanlarda bu kişiden haber alamadığınıza üzüldüğünüz için bu haberle bir nebze olsun ferahlayacağınıza işaret eder. 

Rüyada Sevdiğinden Mesaj Almak 

Rüyada sevgiliden mesaj almak, uzaklarda yaşayan bir kimsenin sizi çok özlediği anlamına gelir. Sizi çok seven bir kimsenin her gün sizi düşündüğünü ifade eder. Aynı zamanda size ulaşmak ve yüz yüze görüşmek için can attığını işaret eder.

Rüyada sevdiğinden mesaj almak tabiri, kötü bir şeyleri iyileştirmek için harekete geçmek şeklinde tabir edilir. Zararlı alışkanlıklarınızdan kurtulacağınıza delalet eder. Bununla birlikte ailenize daha hayırlı bir evlat olmak için çabalayacağınızı işaret eder. 

Rüyada Telefona Mesaj Gelmesi

Rüyada telefona mesaj gelmesi, bir yakınınızın sizden yardım isteyeceğine işaret eder. Çevrenizde yardıma ihtiyacı olan birinin size telefonla ulaşacağına delalet eder. Bu kişiye çok önemli bir konuda destek olacağınızı ifade eder. 

Rüyada telefona mesaj gelmesi nedir, şüphelendiğiniz bir konu hakkında araştırma yapacağınıza alamet eder. Sevdiğinize karşı olan güven probleminiz yüzünden onu takip edeceğinizi gösterir. Ayrıca aklınızdaki şüphelerin de doğru çıkacağına delalet eder.

Rüyada Telefonda Mesaj Okumak 

Rüyada telefonda mesaj okumak, başkalarının söylediklerini çok fazla kafaya takacağınızı işaret eder. Herkesin söylediği laftan bir anlam çıkarıp kalp kırıklığı yaşayacağınızı ifade eder. Yanlış anlamaya meyilli olduğunuzdan insanlarla iletişim kurmakta zorlanacağınızı gösterir. 

Rüyada Mesaj Yazmak

Rüyada mesaj yazmak, bir kişiyle bir konu hakkında ortaklık yapacağınızı işaret eder. Arkadaşınızla bir projede beraber çalışacağınıza delalet eder. Öğrenciyseniz, tez hazırlama konusunda tecrübeli biriyle iş birliği içinde olacağınızı ifade eder. 

Rüyada Birinin Mesaj Attığını Görmek 

Rüyada birinin mesaj attığını görmek, sizi üzecek ve kıracak birtakım meselelerin ortaya çıkacağına delalet eder. Tam mutlu oldum derken alacağınız kötü haberlerle moralinizin bozulacağını ifade eder. Kısa süreli de olsa huzursuz günlerden muzdarip olacağınızı işaret eder. 

Rüyada Eski Sevgiliden Mesaj Geldiğini Görmek 

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek, gerçek hayatta eski sevgiliniz sizi unutamadığını işaret eder. Yeniden denemek için kalbinizi fethetmeye çalışacağına delalet eder. Ayrıca sizi çok sevdiğini göstermek için çabalayacağını gösterir.

Mesaj

“Rüyada Mesaj Görmek” üzerine 9 yorum

  1. Rüyamda eski erkek arkadaşımın bana bir günaydın mesajı attığını gördüm. Ne anlama geliyor acaba? Yine birlikte olabilecek miyiz? Şimdiden teşekkürler…

  2. Gece yatarken ayrıldığım sevgilimi görmek için dua edip yattım. Hayırlısı ne ise onu diledim. Öncesinde çok karışık rüyalar gördüm, hatırlamıyorum da ne gördüğümü. Ama tam uyanacağım vakit bir mesaj ve “Yeter artık konuşalım” diye bir yazı. Tam o an uyandım ve telime baktım hiçbir şey yok.:( Biz şimdi hiç konuşmuyoruz ve ilk adımı kesinlikle o atmalı, hatalı olan o. Gerçekten mesaj atar mı?

  3. İyi geceler. Ben hacdan sonra kafilemdeki bir kızın Facebook'unu buldum. Ve o kız ile ciddi olduğumu belirttim. Ama maalesef olmadı. Hayırdır inşallah! Ve yanlış hatırlamıyorsam rüyamda şunu görmüştüm. Ben kız ile yazıştığımız mesajları sildiğimi. Ve 1-2 gün sonra Facebook'a baktım, kız oradan kendini sildirmiş. Bunlar ne anlama gelebilir? Şimdiden şükranlarımı sunarım. Selamlar saygılar, M.I.D.

  4. Rüyamda ayrıldığım sevgilim bana mesaj atıyordu. İlkten selam yazıyordu, ben de selam yazdım. Nasılsın yazdı. İyiyim, sen nasılsın yazdım. Sizce bu ne demeye açıktır? Ayrılalı 1 ay olacak.

  5. Benim iki hafta önce ayrıldığım sevgilim hep mesaj atıyor bana rüyamda gerçek hayatta ben ona mesaj attım daha cevap gelmedi ama rüyamda gördüm mesaj atmış ve diyor ki ne kadar da anlamsız bir mesaj, lütfen cevap yazarsanız çok sevinirim.

  6. Rüyamda bana telefonum kapalıyken kim aradı mesajı geliyordu ve birçok kişi aramıştı tek tek geri dönüyordum arayanlara ne anlama geliyor?

  7. Rüyamda ayrıldığım nişanlımın Facebook’ta kalpli resim ve yanına artık kalbim ve yüreğim boş yazısını gördüm ve ortak arkadaşımız buna yorum yapmış. Bu ne anlama geliyor?

  8. Rüyamda sevdiğim adamdan bana msj geldiğini gördüm msj atarakk şunu demişti adimla msj atmıştı acaba ne anlama geliyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir