Rüyada Mescid-i Aksa Görmek

Rüyada Mescid-i Aksa’yı görmek, iyilik ve ihsan sahibi kimseye, adağı yerine getirmeye işarettir. Rüyada bu mescidde namaz kılmak, mirasa nail olmaya yahut saygıdeğer biri olmaya; bu mescidde kıbleden başka tarafa doğru namaz kılmak, hacca gitmeye işarettir. Orada abdest almak, eline mal geçmesine delalet eder.

Rüyada Mescid-i Aksa’da namaz kıldığını görmek, gören kimse mirasa nail yahut iyilik ve ihsan sahibi birisi olur. Mescid-i Aksa’da kıbleden başka yöne namaz kıldığını gören, hayırlı kazançlar elde eder. Kendisini Beyt-l Mukaddes’te abdest alıyor görse, eline mal geçer.

Rüyada oradan çıktığını görürse, yolculuğa çıkar ve elinde miras malı varsa elinden gider. Rüyada Mescid-i Aksa’da ışık veya mum yaktığını görmek görenin, evlatları yüzünden başı derde girer.

Mescid-i Aksa

“Rüyada Mescid-i Aksa Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda yanımda tanımadığım ya da şuan hatırlayamadığım bir erkek var, mescidi aksanın içine giriyoruz ama mescidi aksa harabe halde görüp bu ne, buraya ne olmuş böyle, diye üzülüyorum. Mescidi aksanın içini dolaştıkça her tarafın yuvarlak, büyük çapta çukurlar, yıkık, virane olmuş halini görüyorum gördükçe de üzülüyorum. Acaba bunun yorumu nedir? Teşekkürler.

  2. bir kaç yıl önce rüyamda mescidi aksa ya girdiğimi gördüm ve mescidi aksada onlarca türk askeri vardı ellerinde silahlara orayı koruyorlardı türk bayrağınında asılı olduğunu gördüm ve ellerimi açıp mutluluktan ağlayarak Rabbime şükretmeye başladım. Bu rüyamı yorumlarmısınz

    1. Rüyamda tam hatırlayamadım kadarıyla mescidi aksa ın orda su vardı. Ve başka bir erke tanımadığımız. Biz 3 çarşaflıydık. Kızlar onun yanında kısıtlı kalmışlardı. Bende mescidi aksaya dokunurken birden altın işlemeli yazıları vardı. Hepsi suyun içine düştü. Ellerimle toplamaya çalışırken suyun içinde yavaşça erimeye başlamışlardı. Tekrar elime alıp yapıştırmaya çalıştığımda El kudsena kelimesini gördüğümü hatırlıyorum. Sonra oranın güvenliği geldi. Ve nedense halamı çağırmamı ve böyle şeylerin olabileceğini söyledi. Yani hırsızlık yaptığımı düşünmedi. Halam da galiba tanınan Bi insandı. Rüyanın devamında da çok sevdiğim arkadaşımın evine gittiğimizde annesine heyecanla anlatıyordum. 2 kızdan birinin annesiydi.lütfen yorumlarmısınız. Çok merak ediyorum tabirini.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir