Rüyada Metres Görmek

Rüyada metres tuttuğunuz ya da birisine metres olduğunuzu görürseniz, böyle bir rüya başınızda büyük bir felaket dolaşmakta olduğuna işarettir.

Bkz: Hayat Kadını

Rüyada metres görmek, başınızın belaya gireceğine işaret eder. Günden güne sıkıntılarınızın artacağına ve musibetlerden kurtulamayacağınıza alamet eder. Sizi kötülüğe sürükleyen kişilerle arkadaş olacağınızı ifade eder.

Rüyada bir kadının kocasının metresi olduğunu görmesi, gerçek hayatta kocanız ile alakalı güven problemi yaşadığınız anlamına gelir. Bir erkeğin metres görmesi ise eşinizle ilişkiniz hakkında konuşmaya yapacağınıza delalet eder. 

Rüyada Kocasının Metresini Görmek 

Rüyada kocasının metresini görmek, kadının evli olduğu erkeğe karşı şüphe duyduğu anlamına gelir. Kocanızı yakın takibe alacağınıza işaret eder. Ayrıca şüphelerinizi tam anlamıyla gidermek için birinden yardım alacağınızı ifade eder. 

Rüyada Metres Olmak 

Rüyada metres olmak, çok üzüleceğiniz ve bunalıma gireceğiniz günlerin yakın olduğuna işaret eder. Türlü türlü sıkıntıların baş göstereceğine delalet eder. Depresif bir ruh haline bürüneceğinize ve bu durumunuzu herkesten gizlemeye çalışacağınıza alamet eder. 

Rüyada yakın arkadaşının metres olduğunu görmek, bu arkadaşınızla ilişkilerinizi sonlandıracağınıza işaret eder. Aranızda yaşanan bazı sorunlardan dolayı o kişiye karşı tavır alacağınızı gösterir. Aynı zamanda ilişkinizi bitirmenin sizi ruhen de rahatlatacağına işaret eder. 

Rüyada Birinin Metresi Olmak

Rüyada birinin metresi olmak, bazı rüya tabircilerine göre dertlerinizi bir nebze olsun unutturacak sevinçli bir haber alacağınıza işaret eder. Uzun zamandır boğuştuğunuz problemleri çözeceğinizi ifade eder. Bu rüyanın diğer bir anlamı ise yalnız kalan birine arkadaşlık edeceğinize alamet eder. Ailesini kaybetmiş birine yoldaş olacağınızı ve o kişinin dertlerini dinleyeceğinizi işaret eder. 

Rüyada Metres Dövmek 

Rüyada metres dövmek görmek, güç sahibi olacağınızı gösterir. Dövülen kadın bilindik bir kimse ise bu kişiden gerçek hayatta öç alacağınıza işaret eder. Rüyada metresi dövmenin diğer bir tabiri ise bilinçaltında bastırılmış bir öfke duygunuz olduğuna delalet eder. Normal zamanda eksik taraflarınızı saklamak için güç gösterisine başvuracağınıza rivayet eder. 

Rüyada Metres Tuttuğunu Görmek 

Rüyada metres tuttuğunu görmek, aile içinde büyük bir problem yaşayacağınızı ifade eder. Aile bireyleri arasında bir konu üzerinde uzlaşı sağlanamayacağını işaret eder. Ayrıca ortaya çıkan bu olumsuzluklar sebebiyle ailenizdeki bir kişiyle uzun süre küs kalacağınıza delalet eder. 

Rüyada metres tuttuğunu görmek tabiri, ünlü bir İslami rüya yorumcusuna göre dinden uzaklaşmak şeklinde tabir edilir. Gündelik hayatta helal ve haramı birbirine karıştıracağınıza delalet eder. Günah işlemekten çekinmeyeceğinizi ve ders almamak için ayak direyeceğinizi işaret eder. 

Rüyada Kendini Metres Görmek 

Rüyada kendini metres görmek, başka birinin boyunduruğu altına gireceğinizi ifade eder. Özgürlüğünüz kısıtlanacağını ve eskisi gibi rahat olamayacağınızı işaret eder. Attığınız adımları takip eden biri olacağını rivayet eder. Tüm bunların sonunda kendinizi bunalmış hissedeceğinizi gösterir. 

Rüyada kendini metres görmenin diğer bir yorumu ise başkasının yuvasını bozacağınıza delalet eder. Eşlerin arasını açtığınız için bu durumun geri dönüşünün çok kötü olacağını işaret eder. Evinizden bereketin kaçacağını, ahirette de yaptığınız günahın bedelini ödeyeceğini ifade eder.

Rüyada patronun metresi olduğunu görmek, iş hayatınızda yaşayacağınız sorunlara işaret eder. Bu sorunlar yüzünden başarısızlık yaşayacağını ve durumun kötü sonuçlanacağını ifade eder. Hatta işinizi kaybetme noktasına kadar geleceğinize delalet eder. 

Rüyada Babanın Metresini Görmek 

Rüyada babanın metresini görmek, hayır getirmeyecek bir rüya olarak tabir edilir. Başkasına güvenip kefil olduğunuz için başınızın belaya gireceğini işaret eder. Kefil olduğunuz kişinin borçlarını ödemek zorunda kalacağınıza delalet eder. 

Rüyada babanın metresini görmek tabiri, başka bir rüya tefsircisine göre babaya asi olan evlat olarak tabir edilir. Babanızla büyük bir tartışma yaşadıktan sonra kapıyı çekip gideceğinize delalet eder. Ancak daha sonra pişmanlık yaşayacağınızı ve babanıza karşı mahcup olacağınızı gösterir.

Metres

“Rüyada Metres Görmek” için bir yorum

  1. Rüyada babamın metresi olduğunu görüyordum ve babam metresini terk ediyordu. Kadın da yanımda hüngür hüngür ağlıyordu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir