Rüyada Mezbaha Görmek

Rüyada hastanın mezbaha görmesi, vefat ederek mirasının taksim edilmesine işarettir. Rüyada mezbahada üzerine pislik sıçradığını görmek, üzüntü ve kedere; orada yenilmesi caiz olmayan hayvanların kesildiğini görmek, zalim ve bid’at ehli kimselerin yok olmasına yahut halkın kendisinden korktuğu kimseden kurtulmasına işaret eder. 

Rüyada mezbaha görmek, aşifte kadına, hapis ve tutuklanmaya; bazen mezbaha, sevince ve ihtiyaçları gidermeye delalet eder. Sevdiğiniz insanlardan ayrı kalacağınıza işaret eder. Dert, musibet, sıkıntı, beladır.

Rüyada mezbaha görmek, hayra delalet etmez. Bazen mezbaha görmek, ihtiyaçları görmeye ve sevince işarettir. Bazen de zalim ve zina yapan kişilerin evlerine işarettir.

Bir hastanın rüyada mezbahaya girmesi, onun öleceğine ve malının taksim edileceğine işarettir. Sağlam bir kimseye mezbahanın pisliklerinden bir şeyin bulaşması; o kimsenin keder, üzüntü, sıkıntıya işarettir.

Rüyada yenmesi helal olmayan hayvanların kesildiğini görmek, zalim ve bid’at sahiplerinin helak olacağına işarettir. Mezbaha, zulüm, işkence ve hapishaneye işarettir. Bundan dolayı rüyada mezbahaya girdiğini gören kimse, hapsolmaktan veya polisin huzuruna çıkmaktan sakınmalı.

Mezbaha, kan, pislik ve kötü koku bulunduğundan aşifte kadına da işarettir. Rüyada mezbaha görmek, çok sevdiğiniz bir dostunuzu kaybedeceğinize işarettir.

Ayrıca bkz: Bıçak, Tabakhane

Mezbaha

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir