Rüyada Mikser Görmek

Rüyada mikser görmek; bir şeyi gömmeye, mal ve faydalı şeylerin meydana çıkmasına ve azabın inmesine yahut hapiste bulunan kimselerin rahatlığı için dağılmalarına ve sıkıntıdan kurtulmalarına işarettir.

Rüyada mikser kullandığını görmek, hamama işarettir. Çünkü hamamda ateş, sıcaklık, su ve çok insan vardır. Bu alet tekkeye de işarettir. Çünkü orada halvete çekilmiş birtakım insanlar vardır. Halvette bulunan kimselerin halvetten çıkması ise ahlak ve tabiatlarında bulunan kötü şeylerin kendilerinden gitmesinden sonra olur.

Rüyada mutfak mikseri görmek, sapıklar için hidayete ve talebe için de ilme işarettir. Kandillerde yakmak için acı zeytinyağı çıkarılan sıkacak aletin tabiri de böyledir.

Rüyada görülen mikser, hayra da işarettir. Mikser aleti, süt emziren bir kadındır. Çocuk ise karıştırılan şeydir. Bir kimsenin rüyada bir şehirde olacak ucuzluğa, karıştırılan aletlerin yıkanması ise, o şehirde meydana gelecek kıtlık ve pahalılığa ve süt emziren kadının ölmesine işarettir. Her karıştırılan şey hapisteki kişinin kurtulmasına, cinsi münasebette bulunmaya ve servet yapmak isteyen kimse için de mala işarettir.

Bkz: Çırpmak

Mikser

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir