Rüyada Misafir Görmek

Rüyada misafir görmek, tez zamanda ulaşılacak olan rızka ve  erkek çocuğa yahut sevinçli haberlere delalet eder.

Rüyada insanın hiç tanımadığı veya hoşlanmadığı kimselerle misafirliğe gitmesi, hoşlanmadığı veya sevmediği bir şahıs tarafından rahatsız edileceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı veya iyi duygular hissetmediği kimselere misafir olması, yine sevmediği bir kişi tarafından rahatsız edileceğine yorumlanır. Gelen misafir temiz, pak, güzel yüzlü ise bolluk ve güzel haberdir.

Rüyada bir kişiye misafir gelirse, misafirlerin geldiği taraftan rüya sahibi için çeşitli haberlerin gelmesine işarettir. Eğer misafir fakir ise zengin olur. Rüyada gelen misafir erkek bir çocukla müjdedir. Evinde hamile bulunmayan bir kimsenin rüyada misafir görmesi, aceleten kavuşacağı rızka işarettir.

Rüyada evinize misafir geldiğini görmek, malınızın artacağına; misafirinize büyük ikramlarda bulunduğunuzu görmek, yaptığınız iyiliklerin karşılığını fazlası ile alacağınıza işarettir.

Ayrıca bkz: Kulak Misafiri, Misafirhane

Misafir

“Rüyada Misafir Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Evime bir gurup erkek misafir geldi, benden bir şeyler sorup öğrenmek için, evimde sigara içmeye başladılar. Ben de “Lütfen evimde sigara içmeyin” dedim. İçmekte ısrar ettiler. Ben “Ya içmeyin ya da evimden gidin” dedim onlar da gittiler. Daha sonra aynı insanları çarşıda gördüm, yani rüyanın devamında.

    1. Mersad bence bunun tabiri rüyanda gördüğün kişilerin kötü bir niyeti olabilir. Kendine dikkat etmen gerekir. İyi günler.

  2. Rüyamda düşmanımın misafir olup kız kardeşim sofra kurup yemek yemesi, rüyanın tabirini rica ediyorum sizden.

  3. Rüyamda ailemden birisi hacdan gelmiş ve evimize misafirler geliyor bu gelen misafirler giderken bana para verip gidiyorlar. Yorum yapabilir misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir