Rüyada Misvak Görmek

Rüyada dişlerini misvakla temizlediğini görmek; sünnet-i seniyyeye uymaya, akrabalara iyilik edip, onların sıkıntılarına katlanmaya işarettir.

Rüyada misvak kullanırken dişlerinin kanadığını görmek, günahlardan kurtulmaya yahut halkın gıybetini yapmaya işarettir. Misvak yahut diş fırçası kullanmak; lüzumsuz söz söylemekten kaçınmaya, borcu ödemeye, günahlardan temizlenmeye, sözünü yerine getirmeye, kişiyi Allah’a (C.C.) yaklaştıracak amellere, küfürden sonra İslam’a, kadının hamileliğine, eşler arasındaki sevgi ve yakınlığa yahut bekar kadının evlenmesine delalet eder.

Bir kimse rüyada misvak kullandığını görürse, onunla dişlerini temizlediği miktarca, Resulullah (S.A.V.)’ın sünnet-i seniyesini yaşamaya ve akrabasına iyilik etmeye ve onların külfet ve meşakkatlarına tahammül etmeye işarettir. Misvak olarak ağzına koyduğunu gören kimse, sünnet-i seniyyeye uyar.

Rüyada misvak kullanarak dişlerinin kanadığını gören kimse, günahlardan kurtulur. Bazen de bu rüya günahları biriktirmeye, aile halkına eziyet etmeye ve onların mallarını almaya işarettir. Rüya sahibinin uzun zaman önce aldığı borçlarını ödeyeceği demektir. Kişinin feraha erişeceği, mutlu ve huzurlu olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada misvak kullanmak, rüya sahibinin geçmişte yaşadığı dostluklarını özlediğine işaret eder. Kişinin bir daha asla eskisi gibi dostlarının olmayacağına da delalet etmektedir.

Ayrıca bkz: İp / İplik

Misvak

“Rüyada Misvak Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Bir odada dolap ve çekmecelerin içinde çok sayıda şeffaf kutusunun içinde diş fırçası ama benim değilmiş.

  2. Rüyamda diş Kontrolünden dişçide çekilen alt dişin bir tanesi çok büyük ve Karides vardı çöpe Attık başkalarının dişiyle sonra çöpten toplamak zorunda kaldık ve buğrada Sağ ortanca Dişim az sallandı ve çıktı ve elime aldım üzüldüm

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir