Rüyada Mühür Görmek

Rüyada mühür görmek, yeni iş anlaşmalarına işaret edebilir.

Rüyada mühür görmek tabiri, emniyet ve güvene yorumlanır. Çok büyük emellere sahipsiniz demektir. Bu emellere kavuşmak için de çok fazla çalışmanız gerekir demektir.

Rüyada mühür kullandığını görmek, üstünlük ve mevki simgesidir. Kişinin mevki sahibi olacağını haber verir.

Rüyada bir kağıdı mühürlendiğini veya mühürlü bir belgeyi görmek, size yapılan bir vaadin mutlaka yerine getirileceğine; yahut sizin başkasına verdiğiniz bir sözü yapmanız gerektiğine delalet eder. Rüyada mühür görmek, söz sahibi olmaya delalet eder.

Rüyasında kendisine bir mühür verildiğini ve bununla bir kağıdı mühürlemesi istendiğini görmek, o kişinin bir memuriyete geçeceğine delalet eder. Eğer tüccarsa, malının artmasına; bekarsa evlenmesine işarettir.

Rüyasinda mührünün kaybolduğunu görmek, işlerinde zorluk çekeceğine delalet eder. Mührü cebinde olduğu halde onu kaybettiğini sanarak arayan kimse, büyük bir derde uğrar; fakat sonunda kurtulur.

Rüyada mührün kırılıp düştüğünü görmek, rüyayı görenin itibarı kalmaz, dostları onu terk eder.

Rüyasında biri için çamur üzerine mühür bastırıldığını görmek, o kişinin şeref ve itibarının artacağına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen mühür, zevce ve çocuktur. Hanımı hamile olan bir kimse rüyada altından bir mühür görse, erkek bir çocuğu olur. Rüyada mühür bulduğunu gören kimsenin eline mal geçer yahut bir çocuğu dünyaya gelir. Yahut saliha bir kadını nikah eder.

Rüyada mühür bulmak, bir haber alacağınıza işaret eder.

Ayrıca bkz: Damga ve Damga Pulu Görmek

Mühür

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir