Rüyada Mürekkep Görmek

Rüyada mürekkep görmek, yardım ve iyilik severlikle yükselmeye; mürekkeple elbisenin kirlenmesi, üzüntü ve kedere yahut hastalığa; birinin elbisesini mürekkeple lekelemek, o kimseyle uğraşmaya fakat sonunda yenik düşmeye işarettir. Siyah mürekkep şöhret ve sevince, keramet ve yüceliğe; mürekkeple birlikte kalem görmek, eşi hamile olan kimse için erkek çocuğa; kalemini mürekkep içine soktuğunu görmek, çirkin bir iş yapmaya; mürekkepçi görmek, ilim ve fazilete, ihtiyaçları gidermeye, yükseklik ve mevkiye delalet eder.

Ayrıca bkz: Yazı Yazmak, Hokka

Rüyada mürekkep görmek, hareketlerinize dikkat etmediğiniz takdirde bu hareketlerinizin yanlış anlaşılacağına işarettir. Tehlikeli rakiplerle karşı karşıya olduğunuzun habercisidir. Bu rüya iş hayatında başarısızlığa uğrayacağınız anlamına da gelir. Rüyayı gören erkek için çağdaş, zeki ve uyumlu bir eştir. Kadınlar için ise çalışan biri aracılığıyla gelecek paradır.

Rüyada mürekkep görmek tabiri, sizi arkanızdan karalamak isteyen bazı rakiplerinizin bulunduğuna, bu kimselerin sizin işinizi elinizden almak için her çareye başvurduklarına işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada mürekkep görmek, şöhret ve sevinçle beraber yücelik ve keramete işarettir. Bir kimsenin rüyada gömleği mürekkeple bulaşsa veya başka bir adam onun gömleğini mürekkep ile bulaşırsa, o adamın o kimseyi alaya alarak ona galip gelmesine ve o kimsenin de bu yüzden, yücelik, sevap ve iyi bir sekilde övülmesine işarettir. Bazen de mürekkeple rüyada gömleği bulaşan kimse alaca hastalığına yakalanır. Bazen de rüyada gördüğü gibi uyanıkken o kimsenin elbisesine mürekkep bulaşır.

Rüyada mürekkep görmek anlamı, onun kıymeti nispetince, izzet, devlet ve yüksekliğe işarettir. Mürekkep; hanıma, mala, hizmetçiye, evlenmeye, bir kadın tarafından meydana gelecek menfaate, evlat tarafından meydana gelecek bir duruma işarettir. 

Rüyada mürekkep bulduğunu gören kimsenin akrabası yahut zevcesi veya başkalarıyla düşmanlığı vuku bulur. Hasta olan bir kimse mürekkep görse, hastalığından kurtulur ve sıhhata kavusur. Rüyada mürekkep görmek; imdat, şeref ve iyilikle yükselmeye işarettir. Bazen de mürekkep görmek, mihnet, zahmet ve sıkıntıya işarettir.

Mürekkep

“Rüyada Mürekkep Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyada kağıdın üzerine yazarken kalemin mürekkebi bitti sonra hafif bir şekilde tekrar yazdı ve sonra tekrar bitti. Bu rüyanın tabirini yaparsanız çok mutlu olurum.

    1. Cevap; eğer bekar iseniz çabuk evlenin ve başarıya ulaşmanız için elinizi çabuk tutmanız gerekir.

  2. Rüyamda ellerimde kollarımda ve atletimde mavi mürekkep lekeleri vardı. Yorumlamanızı rica ediyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir