Rüyada Mutfak Görmek

Rüyada mutfak görmek, bekar için evlenmeye; evli için rahatlık veya geçime işarettir.

Rüyada mutfak görmek, rızkınızın ve kazancınızın bol olacağı şeklinde tabir edilir. Hayatınızda geçim sıkıntısı gibi dertlerle uğraşmayacağınızı, kendi mutfağınızdan ve dolabınızdan yiyeceğin, içeceğin eksik olmayacağını işaret eder. Maddi açıdan herhangi bir problem yaşamayacağınıza, mallarınızı aileniz ve sevdikleriniz için harcayacağınıza delalet eder. 

Bkz: Mikser

Rüyada Mutfak Temizlemek 

Rüyada mutfak temizlemek; rızkınızı helal yollardan kazanacağınızı ve alın teri döktüğünüz her şeyin karşılığını alacağınızı ifade eder. Kalbinizdeki iman aşı ve Allah’a iman sayesinde günahlardan uzak duracağınızı ve mütevazı bir yaşam sürmeyi tercih edeceğinizi işaret eder. 

Rüyada mutfak temizlemek, aileniz ile aranızda bazı sorunların baş göstereceğine ancak bu sorunları aileniz ile birlikte kısa sürede çözüme kavuşturacağınıza alamet eder. Güvenilir biri olacağınızı, başkalarına yardım ettiğiniz için herkesin bolca duasını alacağınızı ifade eder. 

Bkz: Evi Su Basması

Rüyada Mutfağı Su Basması 

Rüyada mutfağı su basması, bir sorun değil tam tersi ferahlık olarak tabir edilir. Bolluk, bereket ve ferahlık içinde yaşayacağınızı, şansınızın döneceğini, hastaysanız kısa süre içinde şifa bulacağınızı işaret eder. Rüyada mutfağı su basması, Allah’ın sonsuz inayetinin, rahmetinin ve bereketinin üzerinizde olacağını ifade eder. 

Rüyada Mutfak Eşyası Görmek 

Rüyada mutfak eşyası görmek; aile ve akrabalık ilişkilerinize daha çok önem göstereceğinize, ailenize hayırlı bir evlat olabilmek için daha çok çalışacağınıza alamet eder. Akrabalarınız ve sevdikleriniz söz konusu olduğu zaman her daim cefakâr ve vefakâr bir kimse olacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Mutfak Önlüğü Görmek 

Rüyada mutfak önlüğü görmek; bir şeyler satın almayı seven biri olduğunuzu, bir yakınınızın mutlu bir gününde şık bir şeyler giymek için alışverişe çıkacağınızı ifade eder. Alışveriş tutkunuzdan vazgeçemeyeceğinize ve kendinize bir şeyler alıp stres atacağınıza delalet eder. 

Rüyada Mutfak Dolabı Silmek 

Rüyada mutfak dolabı silmek; maddi yatırım yapacağınız bir iş sahasında değişiklik yapacağınıza ve uzun süredir biriktirdiğiniz paranızı daha önceden hiç düşünmeden bir yere harcayacağınızı işaret eder. Rüyada mutfak dolabı silmenin başka bir anlamı ise, yeni bir şey satın almak ya da evdeki eşyaları değiştirmek anlamına gelir. 

Rüyada Mutfak Dolabı Yaptırmak 

Rüyada mutfak dolabı yaptırmak, yeni bir ev almayı düşündüğünüzü ve bu konuda piyasa araştırması yapacağınızı işaret eder. Ticaret alanında farklı iş sektörleri için yatırımda bulunacağınıza, başka bir dükkân açmak için kolları sıvayacağınıza delalet eder. Rüyada mutfak dolabı yaptırmak, sevdiğinizden birinden sürpriz alacağınızı ve bu sürprizi görünce çok mutlu olacağınızı işaret eder. 

Rüyada Mutfakta Yılan Görmek 

Rüyada mutfakta yılan görmek; evinizin bereketinin kaçacağını, kolay kazanılan paranın size hiç hayır getirmeyeceğini ve mallarınızın eksileceğini ifade eder. Gelecek için biriktirdiğiniz paralarınızı harcamak zorunda kalacağınızı ve elinizde hiçbir birikim kalmayacağını ifade eder. 

Rüyada Mutfak Yenilemek 

Rüyada mutfak yenilemek, hayatınızdaki olumlu değişimlere işaret eder. Kazancı daha yüksek bir işe başlayacağınızı ve uzun süredir üzerinde çalıştığınız projenin değerleneceğini ifade eder. Kendi imajında değişiklik yapmaya karar vereceğinizi ve evinizde sizin ruhunuzu yansıtmayan eşyaları tarzınıza uygun eşyalarla değiştireceğinizi rivayet eder. 

Rüyada Mutfak Lavabosu Görmek 

Rüyada mutfak lavabosu görmek; hayatınızda temkinli davranarak planlar yapacağınıza, kariyerinizi daha üst noktalara getirmek için planlı ve disiplinli hareket edeceğinize işaret eder. Rüyasında mutfak lavabosu gören kişi konuşmasına, yemesine ve oturmasına dikkat eden görgülü bir kimse olarak tabir edilir. 

Rüyada Mutfakta Yemek Yapmak 

Rüyada mutfakta yemek yapmak; dualarınızın ve dileklerinizin kısa süre içinde gerçekleşeceğini ve iş hayatınızda fırsat kapılarının tek tek açılacağını ifade eder. Başkalarını doyurmayı seven biri olduğunuzu, cömert kişiliğiniz yüzünden büyük sevaplara nail olacağınızı işaret eder. 

Rüyada Mutfak Görmek Diyanet 

Rüyada mutfak görmek Diyanet anlamı, en büyük mükâfatlar alacağınızı, insanlar tarafından değer göreceğinizi ve toplumda saygı gösterilen biri olacağınızı ifade eder. Her noktada sizden akıl almak isteyen kimselerin olacağını gösterir.

Mutfak

“Rüyada Mutfak Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Çok büyük bir ev ama sanki çalışma yeri gibi, yani lokanta mutfağı gibi yerleri sabunla yıkıyorum. Pırıl pırıl oluyor. Sonra bir bayan geliyor, tanımıyorum. O cam bir vazo kırıyor ama yerler pislenmiyor.

  2. Rüyamda evde eşimle huzurlu oturuyoruz. Ben mutfağa gidiyorum.Yerdeki taşların hepsi birbirinden ayrılmış. Bütün fayanslar çıkmış.Taşlar kırılmış görüyorum. Kapı çalıyor. Eşimin oğlu ve nişanlısı geliyor, onlarda bakıyor. Eşim üzülme yenisini yaptırız diyor.

  3. Rüyamda evin mutfak kapısındayım. İçeri bir bakıyorum her yerde yeni sanki hiç kullanılmamış alüminyum ve çelik kap kacak var. Bankonun üstü duvardaki raflarda her yer kap kacak dolu. Ayrıca evin bir başka odasında yatağın üstünde işyerinden zeka özürlü obez bir çalışanın kurbağa şeklinde yüzükoyun yattığını görüyorum, poposu açıkta ve bembeyaz. Küçük abdestini yaptığını söylüyor. İşyerinden bir başka odacı bayan da onun poposunu peçete ile kapatmaya çalışıyor. Bunlar ne anlama geliyor?

  4. İkamet ettiğim şehirden farklı bit şehirde lokantada yemek yiyordum ki birden kayın validemin mutfak temizliyordum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir