Rüyada Müdür Görmek

Rüyada müdür görmek işyerinde sorun yaşayabilir, hatta işinizden bile olabilirsiniz demektir.

Rüyada müdür olmak görmek iş hayatınızın yolunda gittiğine, yeni iş fırsatlarının karşınıza çıkabileceğine delalet eder.

Müdür

“Rüyada Müdür Görmek” üzerine 9 yorum

  1. Rüyamda müdürümün odasında oturuyordum. Müdürüm sigara içmiyor normalde ama sigara içiyordu ve bana şarkılar söylüyordu. Yorumlarsanız sevinirim.

  2. Rüyamda müdürümü gördüm araba ile seyahat ediyorduk, birkaç araba falandı. Her birimiz ayrı arabalardaydık bir yerde durduk ve ben şallara bakıyordum, tanıdığım diğer abi ise başörtülere bakıyordu. Ben bir tane beyaz papatya örgülü çok güzel bir şal beğendim ve başıma koydum. Müdürüm bana çok yakıştığını ve hediye alacağını söyledi, diğer abiye de hediye aldı sonra evdeydik ve bir sebepten eşinin falanda olduğu ortamda elimi tuttu. Amacını bilmiyorum ama bayağı öyle kaldık sonra birimiz çekmek istedi ancak hangimiz hatırlamıyorum ama çok mutluyduk, eğlenceli bir ortamdı. Eşine döndü “Bak sen buradasın ama kıskanmıyorsun” dedi ama umurumda değildi. Ne anlamda acaba bu rüya?

  3. Bir meslektaşım görmüş rüyasında, beni müdür için teklifte bulunmuşlar ya da müdür olmuşum. Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Önceden teşekkürlerimi sunarım.

  4. Rüyamda iki tane yetkili müdür gördüm. Arkadaşlarla oturuyorum müdürleri fark edemiyorum çünkü yukarıda bir yerdeler, oturuyorlar. Sonradan fark ettim aşağı geldiler sordular bizi, “Tanıdın mı?” dediler. Ben de “Evet, tanıdım” Ben de kendimi tanıttım. O ara bana “Şuraya nakil gönderelim. Gider misin?” dedi. Ben de dedim ki “Emekliliğim gelmiş ne nakli? Ben yerimde 3,5 sene daha çalışayım” diyorum. O arada güldüler. Ondan sonraki hatırlamıyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

  5. Daha önce gerçek hayatta müdür olduğum banka şubesine rüyamda tekrar müdür olarak atanıyorum. Müdür odasına çiçekten girilmiyor. Hatta müdür masasının üstü bile çiçek dolu olduğunu görünce masa üzerindeki vazo içindeki çiçeklerin kaldırılmasnı istiyorum ve uyandım. Tabir ederseniz memnun olurum. nın üstü bile çiçek dolu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir