Rüyada Nas Suresi Görmek

Nas Suresini rüyasında okuyan veya dinleyen kimseyi Hak Teala (C.C.), hasetlerin ve kötülerin şerrinden emin kılar. O halkın, halk da onun şerrinden emin olur. İşleri yolunda gidip, düşmanına üstün gelir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada Nas Suresini veya ondan bir parçayı okuduğunu veya üzerine okunduğunu görmek; rüya sahibinin arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, düşmana galibiyete, şeytanın kötülüklerinden emin olmaya işarettir.

Bkz. Naziat Suresi

Nas Suresi

“Rüyada Nas Suresi Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyamda bir şeylerden korkup nas süresini okuyordum ama sürekli okuyorum. Halam ve evli iki kızlarıyla birlikteyiz. Üç harfli var ve ben sürekli nas süresini okuyorum, rüyamda sonra annem güya aramızda uzaklaşıyor duman gibi bir şey ona yakınlaşıyor ve boynunu kırıp öldürüyor. Sonra hızlıca arabaya binip kaçmaya çalışıyoruz. Kuzenim korkuyorum diye bana sarılıyor, tam benden elini çekerken bir gölge oluyor. Tekrar sarılınca gölge gidiyor. Anlıyoruz ki ben onun kızı olduğum için. Ben de sıra oluyor. Saçma bir rüya:) ama anlamadım. Bu arada annem hayatta değil. Rahatsızlıktan dolayı vefat etti…

  2. Rüyamda hasta bir çocuğa Nas, Ayetel Kürsi, Felak birkaç tane dua okumalarını söylüyordum. Nas’ı kendim okuyordum, babasına da Ayetel Kürsi’yi okutturuyordum. Bu duaları yedişer defa çocuğa okumalarını söylüyordum. Çocuk yatıyor anne ve babası başucunda duruyorlardı. Rabbimin izniyle bu duaları okuduktan sonra çocuğun iyileşeceğini söylüyordum. Ama nas suresini birkaç defa ben çocuğa okudum. Ne anlama geliyor? Yorumlarsanız sevinirim. Bu arada Rabbim kabul etsin beş vakit namaz kılan Kur’an okuyan birisiyim. Rabbimin kudretine her zaman şükreden biriyim.

  3. Nas suresi okunurken kaynatamı gördüm ve kaynatam yatıyordu, orada da mevlit gibiydi. Okuyanları görmüyorum ama Nas suresini okuduklarını duydum. Orada ben bulaşık yıkıyordum. Lütfen bilenler cevabı söyleyin, rica ediyorum.

  4. Rüyamda biri erkek, diğeri kadın iki cin gördüm. Erkek olan yanımıza gelip bir şey söyledi sonra bizim arabamıza bindi. Bakmak için gittiğimde havada uçtuğunu gördüm ve “Bu cin” diyerek nas suresini okudum ama gitmedi. Lütfen yardımcı olun, ne anlama gelir?

  5. Rüyamda eşimi üç harfliler benden uzaklaştırıyordu. Üç ihlas bir fatiha okuyordum rüyamın sonunda eşim bana boşanma davası açıyordu.

  6. Rüyamda bir deli görüyorum beni görüyor kaçıyor sonra onu çağırıyorum ”gel buraya gel buraya” diye geliyor elinde ok var bana vurmaya çalışıyor. Ben diyorum “sen cinsin içinde var senin” nas suresini okuyorum arkadaşlarım okuma okuma diye arkandan bağırıyorlar ben hala okuyorum. Sure onu doğru geldiğimde o deli, gözleriyle havaya doğru bakıyordu. Sure bitti bana saldırmaya çalışıyordu vurmaya başladım kendisine sonra uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir