Rüyada Oğul Görmek

Rüyasında oğlu olduğunu gören kimse şanslı bir döneme girecek demektir. Rüyada görülen oğul sayısınca evinizin bereketi, neşesi ve şansı artar ve bu durumun sürekliliği de daim olur

Ayrıca bkz:  Erkek Çocuk

Rüyada gerçek hayatta oğlunuz olmadığı halde oğul görmek, bereketli ve verimli bir döneme gireceğinizin ve bu durumun size huzur getireceğine işaret eder. Rüyasında kendi oğlunu görmek ve onları nasıl doyuracağınız konusunda endişe içinde olmak, sıkıntılı bir döneme gireceğinize işaret eder. Çünkü çok çocuk sahibi olmak, o nispette masraf ve emeği de gerektirmektedir.

Rüyada oğul istediğini ve dileğinin gerçekleştiğini görmek, birkaç erkek çocuk sahibi olacağına işarettir. Rüyada bir oğlu dünyaya geldiğini görmek, evine yeni bir kısmetin geleceğine delalet eder.

Rüyada oğlunu kaybetmiş bir kadın görmek, mutluluğa ve işlerde yükselmeye; rüyada kendi oğlunu kaybettiğini görmek, korkularınızın artacağına işaret eder.

Oğul

“Rüyada Oğul Görmek” üzerine 24 yorum

  1. Oğul başlığı altındaki açıklamalarınızda birbirine zıt iki cümle var bunun nedenini soracaktım inşallah. 1-Rüyasında kendi oğlunu görmek, sıkıntılı bir döneme gireceğinize işaret eder. 2-Rüyada kendi oğlunu görmek; geleceğinizin iyi olduğuna işarettir. Güzel ve faydalı bir site Allah razı olsun.

  2. Rüyamda kendi oğlumu hastaneye kaldırdıklarını duyuyorum ama bir türlü yanına gidemiyorum. Yani arabanın anahtarını bulamıyorum, motosikletimin tekerleri çalınıyor vb. sebeplerden dolayı. Bu konuda bilgi verirseniz memnun olurum. Teşekkürler.

  3. Ben oğlumu rüyamda hep ya bir semaverin içine amcası tarafından sıkıştırılmış ve benden yardım isterken görüyorum. Ya da elleri ve ayakları kopartılırken görüyorum. O anda kurtaramadan uyanıyorum ve sıkıntıdan uyuyamıyorum. Bana bunu yorumlarsanız, sevinirim.

  4. Rüyamda oğlum gelmiş. Yattığı yerden şekerpare yiyordu ve yanında tencere de getirmiş. Tencerenin bir tanesini ocağa koymuş ve tavuk pişiriyordu.

  5. Oğlum ve kız arkadaşını rüyamda gördüm. Bizim eve geldiler kız arkadaşıyla ve kız bana “Anne” dedi. Normal hayatta çok olmasını istediğim bir kız değil ama rüyamda anne lafına sinirlenmedim. “Efendim” dedim.

  6. Oğlumun öldüğünü tanımadığım biri söylüyordu. Ben de Allah’a “Niye bana bağışlamadı ki, hep bana bağışla diyordum. Bana niye acısını gösterdin ki?” diyordum ama ölüsünü görmedim.

  7. Rüyamda cenaze arabası geçerken gördüm. Bir adam ve ben cenaze arabasını saygı duruşunda bekliyormuşuz geçmesini.

  8. Rüyamda oğlumun kafasını kesiyordum ama kan yoktu. Rüyası ne manaya geliyor, bana detaylı olarak anlatır mısınız?

  9. Ben rüyamda oğlumun trafik kazası yaptığını ve öldüğünü gördüm. Annem bu haberi alınca 4.kattan kendini aşağıya attı kumsala. Gece olduğu için deniz karanlıktı. Annem geri dönüyor “Kumsala düştüm” diyor. Ben sürekli ağlıyorum. Lütfen bu rüyayı yorumlar mısınız? Saygılarımla.

  10. Rüyamda oğlumun çocuk olduğunu gördüm, gök gürültüsü ve fırtınadan korkuyordu. Ne anlama gelir?

  11. Rüyamda önce oğlumun öldüğü söylendi ağladım. Sonra aslında ölmediğini öğrendim ve şükrettim. Kocaman bir havuza atladım defalarca.

  12. Oğlum rüyamda demir, ince, tek kişilik bir köprüden geçerken gözümün önünde bekle elimden tut demeye varmadan yüksekçe bir yerden düşüyor, aşağıya baktığımda hareketsiz yattığını görüyorum ama aşağıya indiğimde hiçbir yerine bir şey olmamış, ayakta görüyorum.

  13. Oğlum caddede babası da karşısında tekerlek ile akrobasi hareketlerle birkaç hareket yapıyor, cadde boş. Sonra tam yüz üstü göğsünün üstüne düşüyor. Göğsün yere değmesi ne demektir? Acele cevap verirseniz çok mutlu olurum.

  14. Rüyamda amcamın kızının kucağında bir bebek vardı ve seviyordu. Ona “Bu bebek benim, ver biraz da ben seveyim” dedim ve kucağıma aldım. Bebek bembeyazdı ve mavi battaniyeyleydi. Kırmızı beşik getirip anneme bu beşikte uyumasını söyledim.

  15. Rüyamda bekar oğlumu evli, karısının da bir kız çocuğuna hamile gördüm yorumunu istiyorum.

  16. Hanım rüyasında Amerika’da okuyan oğlunun yanına gitmiş, üzerinde bir gömlek bir tişört varmış, oğlum, “Anne sen nereden çıktın?” demiş, o da “Oğlum seni çok özledim de geldim” demiş. Sonra oğlum “Anne tişörtünü çıkart da ütüleyeyim” demiş, o da “Sen ütüleme ben ütülerim” demiş. Oğlum da “Bu zamana kadar hep ben ütüledim yapabilirim” demiş. Sizce ne anlam taşıyabilir? Teşekkürler.

  17. Rüyamda kar yağıyordu ardından öyle bir yağmur yağmaya başladı ki bahçede badem ağacının altında abim, oğlum (2,5 yaşında) ben ve birileri daha var oğlumu alıyorum ıslanmadan götürsem derken yağmur çoğalıyor abim gitmeyelim burada güvendeyiz az ıslanırız diyor ne demek? Teşekkürler.

  18. Merhaba, rüyamda oğlumla birlikte dans ettiğimizi gördüm. Yorumunuz için teşekkürler.

  19. Rüyamda oğlumu otların arasından bulup bana veriyorlar. Kucağıma aldığımda elleri çok soğuk oluyor belden aşağısı da çıplak oluyor. Rüyamın anlamı nedir?

  20. Rüyamda oğlumun küçük halini balkon da çamaşır şermişim altında oğlumu gördüm. Dalmış bir yere bakıyordu.

  21. Rüyamda oğlumu gördüm. benim elimdede uyuşturucu vardı.Bir kişiye uyuşturucu sigara yapıp veriyorum oda bana kızıyor uyuşturucuyu ziyan ettin diye bakıyorum karşımda da oğlum oturmuş uyuşturucu sigaraya sarmış içiyordu. Lütfen ne anlama geldiğini bana yazar mısınız?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir