ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Oğul Görmek

Rüyasında oğlu olduğunu gören kimse şanslı bir döneme girecek demektir. Rüyada görülen oğul sayısınca evinizin bereketi, neşesi ve şansı artar ve bu durumun sürekliliği de daim olur. Rüyada gerçek hayatta oğlunuz olmadığı halde oğul görmek bereketli ve verimli bir döneme gireceğinizin ve bu durumun size huzur getireceğine işaret eder. Rüyasında kendi oğlunu görmek ve onları nasıl doyuracağınız konusunda endişe içinde olmak, sıkıntılı bir döneme gireceğinize işaret eder. Çünkü çok çocuk sahibi olmak o nispette masraf ve emeği de gerektirmektedir.

Rüyada oğul istediğini ve dileğinin gerçekleştiğini görmek, bir kaç erkek çocuk sahibi olacağına işarettir. Rüyada bir oğlu dünyaya geldiğini görmek, evine yeni bir kısmetin geleceğine delalet eder. Rüyada oğlunu kaybetmiş bir kadın görmek; mutluluğa ve işlerde yükselmeye, rüyada kendi oğlunuzu kaybettiğinizi görmek; korkularınızın artacağına işaret eder.

Oğul rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

14
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Garip D.

Oğul başlığı altındaki açıklamalarınızda birbirine zıt iki cümle var bunun nedenini soracaktım inşallah. 1-Rüyasında kendi oğlunu görmek, sıkıntılı bir döneme gireceğinize işaret eder. 2-Rüyada kendi oğlunu görmek; geleceğinizin iyi olduğuna işarettir. Güzel ve faydalı bir site Allah razı olsun.

23.07.2013 10:06:40

Birol

Rüyamda kendi oğlumu gördüm. Seviniyorum ve sarılıyorum oğluma.

24.07.2013 09:17:38

Aksoy

Rüyamda oğlum ölmüş. O kadar etkilenmişim ki rüyamda, çok şiddetli ağlıyordum.

20.08.2013 11:22:50

Adem Ç.

Rüyamda kendi oğlumu hastaneye kaldırdıklarını duyuyorum ama bir türlü yanına gidemiyorum. Yani arabanın anahtarını bulamıyorum, motosikletimin tekerleri çalınıyor vb. sebeplerden dolayı. Bu konuda bilgi verirseniz memnun olurum. Teşekkürler.

18.09.2013 07:18:06

Timuçin

Ben oğlumu rüyamda hep ya bir semaverin içine amcası tarafından sıkıştırılmış ve benden yardım isterken görüyorum. Ya da elleri ve ayakları kopartılırken görüyorum. O anda kurtaramadan uyanıyorum ve sıkıntıdan uyuyamıyorum. Bana bunu yorumlarsanız, sevinirim.

07.01.2014 18:34:46

Müşerref

Rüyamda oğlum gelmiş. Yattığı yerden şekerpare yiyordu ve yanında tencere de getirmiş. Tencerenin bir tanesini ocağa koymuş ve tavuk pişiriyordu.

27.02.2014 21:16:01

Rumuz

Oğlum ve kız arkadaşını rüyamda gördüm. Bizim eve geldiler kız arkadaşıyla ve kız bana “Anne” dedi. Normal hayatta çok olmasını istediğim bir kız değil ama rüyamda anne lafına sinirlenmedim. “Efendim” dedim.

15.03.2014 19:45:05

Deruhde

Oğlumun öldüğünü tanımadığım biri söylüyordu. Ben de Allah’a “Niye bana bağışlamadı ki, hep bana bağışla diyordum. Bana niye acısını gösterdin ki?” diyordum ama ölüsünü görmedim.

22.03.2014 12:06:38

Deruhde

Rüyamda cenaze arabası geçerken gördüm. Bir adam ve ben cenaze arabasını saygı duruşunda bekliyormuşuz geçmesini.

22.03.2014 12:24:16

MEHMET E.

Rüyamda oğlumun kafasını kesiyordum ama kan yoktu. Rüyası ne manaya geliyor, bana detaylı olarak anlatır mısınız?

01.04.2014 08:43:15

Dilara

Ben rüyamda oğlumun trafik kazası yaptığını ve öldüğünü gördüm. Annem bu haberi alınca 4.kattan kendini aşağıya attı kumsala. Gece olduğu için deniz karanlıktı. Annem geri dönüyor “Kumsala düştüm” diyor. Ben sürekli ağlıyorum. Lütfen bu rüyayı yorumlar mısınız? Saygılarımla.

14.05.2014 00:39:33

Sultan G.

Rüyamda oğlumun çocuk olduğunu gördüm, gök gürültüsü ve fırtınadan korkuyordu. Ne anlama gelir?

23.06.2014 08:25:32


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook