Rüyada Oğlan Çocuğu Görmek

Kucakta taşınacak kadar küçük çocuğu rüyada görmek, üzüntü ve kedere delalet eder. Buluğ çağına yakın bir çocugu görmek, müjdedir. Etrafı kuşatılmış bir şehirde ıstırap içinde bulunan insanlardan birisi rüyada, güzel yüzlü ve ergenlik çağına yaklaşmış bir çocuğun şehre girdiğini veya gökten indiğini görürse, kurtuluşun yaklaşlaştığını ve o şehir halkının üzüntüden kurtulmalarına delalet eder.

Rüyada buluğ çağına ermiş çocugu görmek, izzet ve kuvvete delalet eder. Kuran okumayı önceden bilen bir kimsenin rüyada okula giden bir çocuğu olduğunu görmesi, günahından tevbe etmesine delalet eder.

Alim veya vali olan bir şahıs, mektepte okuduğunu görürse, o kimseyi cehalet istila eder veya izzetten zillete düşer. Rüyada tüysüz bir çocuk olduğunu gören kimse, anası tarafından mirasa kavuşur. 

Fakir bir kimsenin rüyada anasından doğmuş bir çocuk olduğunu görmesi, rızka ve zenginliğe kavuşacağına delalettir. 

Zengin bir adamın rüyada çocuk olduğunu görmesi, iyi değildir ve onun zenginliği kemale ermez. Hasta bir adam rüyada çocuk olduğunu görürse, ölür. Mahkemesi olan bir kimse rüyada çocuk olduğunu görürse, kahra uğrar. Hanımı hamile olan bir kimse yüzünü çocuk yüzü gibi görürse, hanımı kendisine benzeyen bir oğlan çocuğu doğurur.

Rüyada çocuğunu arkasına almak, üzüntü ve kederdir. Rüyada görülen çocuk, başlangıçta sadakat, sonra düşmanlık eden zayıf bir düşmana delalettir.

Bir kimse rüyada doğmuş birtakım çocukları olduğunu görürse, üzüntü ve kedere delalet eder. Eğer çocuk erkek olursa, rüya sahibinin akıbeti iyi; eğer dişi olursa, akıbeti kötü olur.

Rüyada bir çocuğu arkasına alıp götürdüğünü gören kimse, bir mülkü idare etmeye muktedir olur. Büyük bir insanın rüyada meme emen bir çocuğa dönüştüğünü görmesi, cehalet sebebiyle insanlığını kaybetmesine delalet eder. Eğer o kimse, üzüntü, keder ve sıkıntı içindeyse, bunlardan kurtulup sıhhat ve afiyete kavuşur. Günahlardan tövbe ederek anasından yeni doğmuş gibi günahsız olur. 

Bazı tabirciler, rüyada evlenmeksizin küçük bir çocuğu olduğunu gören kimsenin dünyada eriştiği ilerlemeye, sıhhat, emniyet ve izzete delalet eder.

Rüyada görülen küçük çocuklar, küçük ve basit üzüntülere delalet eder. Kucağında bağırıp çağıran bir çocuğun bulunduğunu gören kimsenin udu olacağına delalet eder.

Rüyada çocuk görmek suç, kusur ve günaha delalet eder. Bazen çocuk görmek, sevinç ve hayırlı haberler almaya delalettir.

Bakınız; Rüyada Yeni Doğmuş Çocuk Görmek, Rüyada Çocukluk Görmek

Oğlan Çocuğu

“Rüyada Oğlan Çocuğu Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Ben rüyada kendi erkek çocuğumu gördüm, kayıp olmuştu. Ben hep onu arıyordun ama en sonunda onu buldum ama kendisi gelmek istemiyordu.

  2. Rüyamda suda sırt üstü uzanmış ve her iki yana doğru kollarımı açmıştım. Sol kolumun direğine başını koymuş bir çocuk vardı. O da sırt üstü uzanmış ve ayaklarını çarpıyordu. O şekilde ikimizde etrafımızda dönerek kahkaha atıyorduk. Çocuğun bedeni beyaz bir bezle sarılıyor. Biz kahkahalar içinde etrafımızda dönerken sarımsı bir yılan açık olan sağ kolumu sararak beni kendine doğru çekti. Çığlıkla uyandım.

  3. Görümcem rüyasında benim 2 erkek çocuk doğurduğumu ve çok güzel olduklarını görmüş. Bu ne demektir?

  4. Kuzenim rüyasında benim bir erkek çocuğu dünyaya getirdiğimiz ve adını da Talha Batın koyduğumu görmüş.Güzel bir bebekmiş. Hayırdır?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir