Rüyada Orkide Görmek

Rüyada orkide görmek, güzel haberler alacağınıza ve bu güzel haberlerin hayatınızı değiştireceğine işaret eder. Rüya sahibinin bundan sonraki hayatını bolluk ve bereket içerisinde geçireceği manasına gelir.

Bir başka rivayete göre iyi bir aileden kibirli ve varlıklı bir kişiyi işaret eder.

Orkide görmek müjdeli haber ve bol kısmet manasına da gelir

Rüyada orkide görmek ve koklamak, çok kısa bir zaman içinde kısmetinizin açılacağına ve rızkınızın bollaşacağına delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Çiçek

Rüyada Orkide Çiçeği Görmek Ne Demek?

Rüyada orkide çiçeği görmek, rüya sahibinin dahi inanamayacağı, düşünemeyeceği ve hayal bile edemeyeceği olayların yaşayacağı anlamına gelir. Orkide çiçeği gören kişinin yaşamında mucizeler gerçekleşir, denilmektedir. 

Rüyada Orkide Çiçeği Görmek

Rüyada orkide çiçeği görmek, rüya sahibinin hedeflerine kısa süre içerisinde ulaşacağına delalet etmektedir. Hayatında muazzam mucizelerin olacağını anlatmaktadır.

Rüyada orkide çiçeği görülmesi müjdeli haberlerin geleceğine, ve çiçeğin güzelliğine, büyüklüğüne göre kıyaslanarak mucizelerle dolu bir gün, ay veya yıl geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada Beyaz Orkide Çiçeği Görmek Diyanet

Rüyada beyaz orkide çiçeği görmek diyanet tabiri, kişinin hayatının dönüm noktası olacağına ve şansının yaver gideceğine ışık tutar. 

Bir başka rivayette rüya sahibinin rüyada beyaz orkide görmesi alışkanlıklarının değişmesi gerektiğine yorulur. 

Rüyada Mor Orkide Görmek

Rüyada mor orkide görmek, şu an hayatınızda olan sorunların kısa süre sonra çözüleceğine,yaşamınızda mekân değişikliğinin olacağına veya işinizin değişeceğine yorulur. Artık zor zamanları aştığınıza, kırgınlıkların biteceğine, huzurunuzun artacağına ve günbegün artacak berekete işaret eder. Aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine yardım edeceğinize de delalet etmektedir. 

Rüyada Orkide Dikmek

Rüyada orkide dikmek, kişinin aile sırlarının çevrede duyulacağını ve aynı zamanda sağlık sorunlarının kaybolacağını işaret eder. 

Bir başka rivayete göre rüyada orkide dikmek iş yaşamında birden çok sorunla baş başa kalınacağını alamet etmektedir. (Bkz. Fidan Dikmek)

Rüyada Pembe Orkide Görmek

Rüyada pembe orkide görmek, şu andan itibaren daha sakin bir hayatınızın olacağına, hiç kimse ile sorun yaşamayacağınıza, geçmiş hatalardan pişmanlık duyacağınıza ve üzüleceğinize alamet etmektedir. Ancak bekar erkekler için rüyada pembe orkide görmek, tutkulu bir insan olduğunuza alamet eder.

Rüyada Mavi Orkide Görmek

Rüyada mavi orkide görmek, bir erkek için değer verdiği bir insanın kaybı demektir. Bir kadının rüyada mavi orkide görmesi zengin bir kişi ile evleneceğine rivayet edilir.

Rüyada Orkide Çiçeğinin Açtığını Görmek 

Toprakta beklenmedik bir anda orkide çiçeğinin açtığını görmek borçlarınızdan kurtulacağınıza, şu an hayatınızda olan sorunların teker teker çözüleceğine, kariyerinizde adım adım yükseleceğinize, büyük başarılara imza atacağınıza rivayet edilir.

Rüyada Orkide Çiçeğinin Açtığını Görmek

Saksıda yetiştirdiğiniz veya size ait olan orkide çiçeğinin açtığını görmek, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, kısa bir yolculuğa veya elden para çıkacağına delalet eder. (Bkz. Yıldız Çiçeği)

Rüyada Orkide Ağacı Görmek

Rüyada orkide ağacı görmek güzel işler yapacağınıza, güzel sözler işiteceğinize, ailenizde gurur duyulan biri olacağınıza işaret eder.

Rüyada Orkide Yaprağı Görmek

Rüyada orkide yaprağı görmek, rüyayı gören kişinin alışmış olduğu hayattan daha aşağıda bir hayatının olacağına, aşırı agresif bir kişiliğe bürüneceğine, ilişkilerinin bitme noktasına geleceğine ancak zor durumların yakın zamanda ortadan kalkacağına işaret eder. 

Rüyada Kırmızı Orkide Görmek

Rüyada kırmızı orkide görmek, rüyayı gören kişi bekar ise evleneceğine veyahut hayırlı ve iyi biriyle karşılaşacağına alamet eder. Evli kadın için rüyada kırmızı orkide görmek, kötü günleri aşmak için yakın çevresinden yardım alacağını rivayet eder.

Rüyada Orkide Çiçeğinin Kırılması

Rüyada orkide çiçeğinin kırılmasını görmek, rüyayı gören kişinin dünyevi hayatında rızkının artacağını, mutluluğunda yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile eğlenebileceği zamanların geldiğini, insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada Orkide Almak

Rüyada orkide almak, kişinin saygınlığının artacağına ve çevresine son derece kibar davranacağına işaret eder. 

Bir başka rivayette rüyada orkide görmek, rüya sahibinin ya da rüya da görülen kişinin geçmiş yaşamda yaptığı kötü davranışlardan dolayı pişmanlık duyacağına rivayet eder. 

Rüyada Orkide Çiçeğini Hediye Almak

Rüyada orkide çiçeğini hediye almak, dışarıdan destek alarak sorunları halletmeye, veyahut sorunlar daha başlamadan çözmeye delalet eder. Sıkıntılar için büyük adımlar atacağınıza, güzel günlere sayılı zaman kaldığına, mutluluk dolu bir hayatın geleceğine yorulur. Bu mutluluk sayesinde sorunlarını çözeceğinize ve yeni gelir kapıları oluşturacağınıza işaret eder. 

Rüyada Orkide Çiçeği Ekmek

Rüyada orkide çiçeği ekmek geçim sıkıntısı yaşayacağınıza, iş ile ilgili sorunlara ancak zaman içinde hayırlı kapılar açılacağına ve çevrenizdeki kişilere yardım edeceğinize işaret eder. Maddi yönden ise girişim yapacağınıza ve büyük kazançlara elde edeceğinize rivayet eder. 

Başka bir rivayete göre uzun zamandır haber beklenen bir yer var ise buradan gelecek kötü haberlere mana gelir. 

Rüyada Orkide Toplamak

Rüyada orkide toplamak, kişinin hayatında gözle görülür derecede güzel gelişmeler olacağına işaret eder. Rüya sahibinin mutluluğunun çok artacağına ve bu mutluluğun hayatında hiç şahit olamadığı kadar büyük olacağına rivayet eder. 

Rüyada Tomurcuklanmış Orkide Görmek

Rüyada tomurcuklanmış orkide görmek, hayatınızda var olan sorunların daha da artacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, şansın yanınızda olmayacağına yorulur. Ayrıca birçok insanla muhatap olacağınıza delalet eder. (Bkz. Tomurcuk)

Bir erkeğin rüyada tomurcuklanmış orkide görmesi, çevresindeki kişilerin bir araya gelerek ona öğüt vereceklerine rivayet eder.

Orkide

“Rüyada Orkide Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda bir yabancı bana elinde üç buket orkide veriyordu. “Bu size geldi” diyordu. Orkidenin rengi beyazdı.

  2. Rüyamda saksı içinde çok güzel açmış orkideler gördüm. Renkleri beyaz, pembe ve yavruağzı renkteydiler. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  3. Rüyamda işyerimdeki eski masamın üzerinde bana gelmiş ayrı ayrı 3-4 saksı orkide duruyordu ve ben onların kimlerden geldiğine bakıyordum. Hepsinin üzerinde notlar vardı ancak notları sadece birini yani kimden geldiğini hatırlıyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir