Rüyada Orman Görmek

Rüyada orman içerisinde yürümek veya ağaç kesmek, işlerini yoluna koymak ve düzene sokmak için bütün engelleri kaldırmaya işarettir.

Rüyada ormanda kaybolmak, iş yaşamınızda zorluklara işarettir. Rüyada yeşil bir orman görmek, elinizi attığınız her işi başarıyla sonuçlandıracaksınız demektir.

Rüyada yemyeşil, ulu ağaçlardan oluşan orman görmek; murat, başarı, mutluluk, bolluk, servettir.

Rüyada orman görmek tabiri, feyiz ve berekete yorumlanır. Bir ormanda bulunduğunu ve yolunu kaybedip çıkamadığını görmek, kendisine verilen zor bir işi yapmaya çalıştığına; fakat birtakım engellerin buna mani olduğuna delalet eder. Eğer yolunu bulup da ormandan çıkabilirse, işlerinin yolunda devam edeceğine delalet eder. 

Rüyada ormanda gövdesine sarmaşıklarla sarılmış büyük ağaçlar görmek, kendisinden birtakım iyilikler bekleyen insanların bulunduğuna delildir. Ormanda vahşi hayvanlara rastladığını ve onların kendisine hücum ettiklerini görmek, birtakım kıskanç kimselerin aleyhinde çalıştıklarına delildir. Vahşi hayvanların kendisine zarar vermeleri, o kimselerden zarar göreceğine; hiçbir şey yapmadan önünden kaçıp uzaklaştıklarını görmek ise bunların kendisine zararı dokunmayacağına delalet eder.

Rüyada bir ormanın içinde olduğunu görmek, iş hayatınızda bir zorluk içinde olduğunuza yorumlanır. Rüyada ormandan çıktığınızı görmek, o zorlukların ortadan kalkacağına delalet eder. Bir ormanda kaybolduğunu görmek, işlerinizde çıkar bir yol aradığınıza işarettir. Ormanda vahşi hayvanların üzerine saldırdığını görmek, iş hayatında rakiplerinin ve düşmanlarının bulunduğuna işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada orman görmek, korku ve yalnızlığa işarettir.

Rüyada orman görmek ne anlama gelir: Eğer ormanı normal ve güzel görmüş ise hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağı demektir. Rüya sahibi eğer orman yangını veya ölmüş ağaçlarla dolu orman görmüş ise sıkıntıların ve kötülüklerin baş göstereceği anlamına gelmektedir.

Rüyada ormanda kaybolmak görmek, kişinin aşk hayatında yeni gelişmeler yaşanacağına rivayet eder. Bu gelişmelerin mutluluk ve mutsuzluk getireceğine delalet eder.

Orman

“Rüyada Orman Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Şeytanın çıkardığı bir orman yangınını söndürme ve akabinde gerçek hayatta korku içinde sabah namazına uyanma.

  2. Rüyamda sadece bir kesit hatırlıyorum. Özel kesilmiş, yemyeşil çim şeklinde bir bahçe içerisindeyim ve bu bahçenin altında çok güzel bir orman ve hemen altında berrak bir göl manzarası. Sadece bahçe içerisinden bu göl ve orman manzarasını izliyorum. Teşekkürler.

  3. Rüyamda biri elime bir ufak çizik attı ve ben de karşılığında para istedim 750 liralık çek yazdı bana ama bu kişi bana hayran hayran bakıyordu, takım elbiseli bir erkek, yanımda iki kişi vardı. Biri çok sevdiğim ablam, diğeri de galiba diğer ablamdı ama onu tam hatırlamıyorum. Bir karanlık ormanda ilerledik ve bir hastaneye gidecektik hasta ziyaretine ama giderken ben paramı onlara vermek istemiyordum onlar da hiç istemedi zaten. Yol boyunca ben bir kutu buldum içinde renk renk boya vardı. Biraz daha ilerledim ve bir kutu renk renk lastikli küçük tokalar buldum ama tokaların yanında bir iki lira da para vardı. Hastaneyi karşıdan gördüm ama gittik mi, gitmedik mi hatırlamıyorum. Lütfen yorumlar mısınız? Not: Ben evliyim, iki kızım var ve hiç aklımda olmayan şeylerdi gördüklerim…

  4. Rüyada korumakla yükümlü olduğum ormanın kesik olduğunu görmek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir