Rüyada Ortak Görmek

Rüyada ortak görmek yardımlaşmaya ve dayanışmaya işarettir. Rüyayı gören kişinin; huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları ile kurtulacağına delalet eder. 

Bazı yorumculara göre ortaklık sevin­ce, dini esaslara uyularak yapılan alışverişe yahut dünyalık menfaate işaret eder. Zengin biriyle ortak olmak, zengin olmaya yahut mirasa ermeye yorulur.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Ortaklık, İttifak, Kuma (Ortak)

Bazı rüya yorumcularına göre ise rüyada ortak görmek iyi değildir. Çünkü ortaklar arasında huzur­suzluk ve geçimsizlik getireceğine inanılır. Rüyada ortak görmek, tek başına kalmaya ve işlerin dağılmasına işaret eder, denilir.

Rüyada ortakla konuşmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işaret eder. Yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağı ve kötü günlerin arkada kalacağı şeklinde de ifade edilir.

Rüya Ortak İş Yapmak, Ortaklık Kurmak

Kişinin rüyasında ortağını veya ortak olduğunu görmesi, her türlü kısmet ve sıkıntısını paylaşacağına işaret eder.

Rüyada ortaklık teklifi almak mutlu, sağlıklı ve huzurlu ömre işarettir. Rüya sahibinin yeni arkadaşlıklar edineceğine, başarılara imza atacağına ve zorlukları aşacağına delalet eder.

Rüyada düşmanla ortaklık kurmak rüya sahibinin gözünü diktiği her işi layıkıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine yorulur. Eşler arasında yaşanan kıskançlığın neden olduğu sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına rivayet eder. Küslük yaşayan kimse için küstüğü kişiyle barışacağı manasına gelir. Bir başka rivayete göre rüyada düşmanla ortaklık kurmak manevi yük olan akrabalardan uzaklaşmaya, iş hayatında ve aile hayatında düşülen boşluktan kurtulmaya yorulmaktadır. Parasal olarak çok zor durumlara düşülecek bir dönemde yardım almaya ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibinin hatalarını düzelteceğine delalettir.

Rüyada Ortak İş Yapmak

Rüyada ortak iş yaptığını görmek, rüyayı gören kişinin, bazı zor durumlar neticesinde bölünen bir ilişkiye kaldığı yerden devam edeceğine ve hayalini kurduğu hayatı yaşayacağına yorulur. Elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına ve kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada ortak iş kurmak rüyayı gören kişinin her şeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde yükseleceğine rivayet edilir. İsteksiz bir şekilde kurulan ortaklık veya ortak iş eylemi ise yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın biriyle ortak iş yapmak rüyayı gören kişinin yaşamındaki birkaç şeyin ters ilerleyeceğine ve yoluna fesat kişilerin çıkacağına delalet eder. Sevdiği bir kimse ortaklık kuran kimsenin kazancının artacağına, büyük miktarda paralar kazanacağına ve sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada Ortak İş Yeri Açmak

Rüyada ortak iş yeri açtığını görmek rüyayı gören kişinin sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına yorulur. Yakın çevresinden kötü bir haber alacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, büyük bir ihanete uğrayacağına ve haklıyken haksız duruma düşeceğine rivayet edilir. 

Bir başka rivayette devletin en yüksek mercilerinde önemli görevler ifa edileceğine yorulmaktadır. Hasta bir kimse varsa şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine manaedilir. 

Batacağını bile bile ortak iş yeri açmak rüya sahibinin tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, helal kazanç yerine hile ile mal elde edeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına delalet eder.

Rüyada ortak dükkan açmak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir lokantaya ortak olmak rüyayı gören kişinin çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve mal ve mülke sahip olacağına yorulur. Sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine alamet eder.

Rüyada ortak market açmak rüyayı gören kişinin işlerinin her zaman yolunda gideceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, hasretin biteceğine, işsizin iş bulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret eder. Aynı zamanda çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, evlatlarının hayrını göreceğine, karanlıkların aydınlanacağına, hem evinde hem de işinde söz sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada Suça Ortak Olmak

Rüyada suça ortak olduğunu görmek rüyayı gören kişinin sıkıntılarının olduğuna, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet edilir. 

Bir başka rüya tabirine göre sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan kısa süre içinde kurtulmaya delalettir. Hayırlı bir kişi ile mutlu olmaya ve rahata ermeye yorulur. Aynı zamanda rüya sahibinin uzak kaldığı kimselerle bir araya geleceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına; isyan edeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işaret eder.

Rüyada cinayete ortak olmak hiçkimse için kötü konuşmamanız gerektiğine, komşularınızın birinin evinde hırsızlık olayının olacağına ve sıkıntılı günlere işaret eder. Ayrıca her konuda tedbirli olunması gerektiğinin habercisidir.

Rüyada hırsızlığa ortak olmak kötüye yorulur. Rüyayı gören kişinin bir şekilde yoldan çıkacağına işaret ettiği için bir uyarıcı olarak değerlendirilmelidir. Rüyayı gören kişi kötü davranışlarda bulunabilir, günah işleyebilir ki bu nedenle hareketlerine dikkat etmesi gerekir. Rüyada hırsızlık yaptığını gören kişi, insan ilişkilerine özen göstermeli ve nefsine hakim olmalıdır.

Rüyada Ortak Ev Almak

Rüyada ortak ev aldığını görmek hayra yorulur. Rüyayı gören kişinin; çabalarının sonunda hayal ettiği şeylere ulaşacağına, çok büyük paralar kazanacağına, iş hayatında başarılar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada ortak tapu görmek bu rüya her yönüyle hayra yorumlanır. Rüya sahibinin bekar ise evleneceğine, evli ise de mülk edineceğine veya çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada ortak araba almak rüyayı gören kişinin kazancının helal para olacağına, iş hayatında yükselişe geçeceğine işarettir.

Rüyada ortak otobüs almak rüya sahibinin büyük başarılar elde edeceğine delalet eder. Hasta kimseler için ise bu rüya sağlıklı günlerin işaretidir.

Rüyada kurbana ortak olmak rüya sahibinin günahlarından arınarak Allah katında kabul edilen bir kişi olacağına işarettir. Hayrı temsil eden bu rüyayı gören birey her türlü isteğine yakın zamanda erişir ve hanesinde bereket eksik olmaz. Hastalıklar ile alakalı çok kısa vakitte şifa haberleri alır. Bütün dertlerin sona ermesi, birey ve ailesi adına güzel ve mutlu günler şeklinde yorumlanan bu rüya, her bakımdan selamet ile birleştirilmektedir.

Ortak

“Rüyada Ortak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Yorumlamanız ricasıyla. Rüyamda iş ortağımın paralarımı da alıp yok olduğunu gördüm.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir