Rüyada Otomobil Görmek

Rüyada her çeşit binit vasıtası görmek, geçim için izlenen yol ve yöntemlere, kişinin benimsediği hayat tarzına işarettir. 

Rüyada otomobili rölantide çalışır halde görmek, işlerde durgunluğa; otomobili çalıştırıp hareket ettirmek, işlerin açılmasına; geniş ve rahat otomobil, baht açıklığına ve mutluluk unsuru olan şeylere delalet eder.

Rüyada otomobili kullanmak, hayatınızı istediğiniz gibi yaşıyorsunuz demektir. Eğer otomobili başkası kullanıyorsa, hayatınızı başkaları yönetiyor anlamındadır.

Rüyada bir otomobil kullandığını görmek, bulunduğu işte başarılı bir idareci olduğuna; memur veya işçi değil de halkadan biri ise, onlar tarafından sevildiğine ve becerikliliği yüzünden onların hükümetle olan işlerinde aracılık yaptığına delalet eder.

Rüyada bir otomobilin içinde olduğunu görmek, bir suçtan dolayı tutuklanacağına ve sonra suçsuz olduğu anlaşılarak tahliye edileceğine delalet eder.

Rüyada otomobil tarafından ezildiğini fakat ölmediğini görmek, annenizin ömrünün uzadığına ve sağlıklı bir yaşam süreceğine delalet eder. Rüyada otomobil tarafından ezilmek, hayırsız birtakım işler yapacağınıza ve babanızı üzeceğinize delalet eder. Dikkatli olmanız gerektiğine uyarı niteliğindedir.

Ayrıca bkz: Araba, Motosiklet, Motorlu Araç

Rüyada otomobile bindiğini görmek, hasta ise sağlığına kavuşacağına; hareket halinde otomobil görmek, kazançlı yeni bir işe başlamaya; duran otomobil görmek; işlerinizin kötü gideceğine; taksiye binmek görmek, iyi bir yolculuğa çıkmaya; otomobil çarptığını görmek, rüyayı görenin bir kaza geçireceğine işarettir.

Otomobil

“Rüyada Otomobil Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Merhaba, otomobil kullandığını ve bu otomobili yeni satın aldığını görmenin manası nedir?

  2. Rüyamda otomobile binmiştim tanımadığım bir adam kullanıyordu. Birden arabayı durdurdu 4 kişi adama vurdular, soyguncularmış daha sonra onların elinden kaçtım. Yolda sigara yakıp minibüse bindim iki kadın “Arabada sigara içiyorsun” dedi. Ben de ayağımla ezerek söndürdüm. Kadının biri “İki kez çekti söndürdü” dedi. Rüyamın yorumu nedir?

  3. Eşimle otomobil içinde suya dalıp geçtik. Sonra da yola çıktık ve yokuştan inerken kısa süre uçtuk.

  4. Şehirlerarası seyahat ediyorken, otobüs mola verdiği zaman ben ve diğer bir yolcuyu almadan hareket etti. Arkasından koştum, bağırdım, seslendim, fakat yetişemedim. Durmadı, gitti. Uyanmışım.

  5. Eski karımla beraber aldığımız otomobili, eski karım mal kaçırmak için başkasının üzerine geçirmiş, mahkemede ispat edemiyorum. Ben de “Yalancı arabasının deposuna ateş doldursun” diyorum. Bir müddet arabanın deposunu dolduramıyor, huzursuz olduğu için arabayı satıyor. Yeni araba alıyor, bunun deposunu dolduruyor ama aracın elektrik arızası varmış. Çalıştırınca bu araç patlıyor ve içinde ölüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir