Rüyada Oyun Oynamak Görmek

Rüyada oyun oynamak, gurur ve alay etmeye ve dinde eksikliğe işarettir.

Rüyada tavla oynamak; yükselmeye, izzet ve şöhrete, bazen de rüya sahibinin uyanıklıkta yapacağı alay ve muhalefete işarettir. Yüzük oyunu, emrolunan şeyleri örtmeye işarettir. Bazen de yüzük oyunu ise kuyumcuya işarettir.

Rüyada oyun oynamak tabiri, hangi cinsi olursa olsun umumiyetle gurur, kibir ve boş işlerle zaman geçirmeye işarettir.

Oyun Oynamak

“Rüyada Oyun Oynamak Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Bir evde tanıdık akraba ve yabancı insanlar karşısında oynadım rüyam da. Merak ettim. Yorumlar mısınız?

  2. Rüyamda bir oyunun içindeyim. Gayet iyi hatırlıyorum bir adam çıkıyor ve bana bir ip veriyor. İpten bir makas yapmamı istiyor. Ben de yapıyorum sonra bir yere götürüyor. Orda küçük beni sokmaya çalışan bir yılanı o makasla kesiyorum sonra bana silah ve para kazandırıyor. Birden bir alışveriş merkezine gidiyorum ve birçok insanın arasından en son kata çıkıyorum. Orada dalmış bir adamı uyandırıyorum ve kendine geliyor. “Neredeyim ben?” deyip bir teknoloji mağazasına gidiyor sonra yıllar sonrasını görüyorum. Arkadaşlarımdan birisi ölüyor ve ben de oyun yönetici yani ilk baştaki adam bana gelip birkaç şey söylüyor ama ne dediğini bilmiyorum. Rüyamın içinde bide makasımla yılanı öldürdükten sonra kılıçlı çıkmaz bir tuzağa giriyorum ve orda ölüyorum sonra geri diriliyorum ve devam ediyorum. Sizce bir açıklaması olabilir mi? Yönetici "Robert Downey Jr." gördüm: D düşünün yani tony stark rolündeydi ve yönetici.

  3. Rüyamda kendimi kefenlenmiş olarak gördüm. Ayrıca ölmüş akrabalarımı düğünde oynarken ve dargın olduğum kişilerin düğününde gördüm.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir