Rüyada Oyuncu Görmek

Bakınız; Aktör / Aktris.

Rüyada oyuncu görmek, kişinin bir iş çevirmeye kalkacağına işarettir.

Rüyada oyuncu görmek, iki farklı şekilde yorumlanmıştır. Herhangi bir şeyi kafanıza takmadan rahat bir yaşam süreceğinizi işaret eder. Dünya meselelerini pek aldırış etmeyeceğinizi sadece anı düşünüp günlük yaşayacağınızı ifade eder. Bu rüyanın diğer bir anlamı ise gizliden gizliye bir iş yapmaya çalışacağınızı rivayet eder. Kimseye belli etmeden kendi kendinize karar verip bir işe kalkışacağınızı gösterir. 

Rüyada Ünlü Oyuncu Görmek 

Rüyada ünlü oyuncu görmek, işinizi layıkıyla yapacağınıza delalet eder. Yaptığınız işlerde patronunuzun gözüne gireceğinizi ve kısa sürede çok başarılı bir çalışan olacağınızı ifade eder eder. Ayrıca bu rüya güzel sanatlarda, el işlerinde yetenekli biri olduğunuzu gösterir. El becerileriniz ve hünerlerinizle herkesin takdirini toplayacağınızı işaret eder. Birçok insanın gıpta ile baktığı bir yaşantıya kavuşacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Dizi Oyuncusu Görmek 

Rüyada dizi oyuncusu görmek, insanlara olan güveninizi kaybedip bir süre kendi kabuğunuza çekileceğini işaret eder. Evinizde uzun bir müddet çok fazla kişiyle görüşmeden huzurlu olmak isteyeceğinizi ifade eder. Geçmişte özellikle yakın dostlarınızla yaşadığınız bazı sorunların hayatınıza kötü anlamda tesir edeceğini gösterir. 

Rüyada Oyuncu Olmak 

Rüyada oyuncu kalmak, içinizdeki cevheri ortaya çıkarıp parlak bir geleceğe sahip olacağınızı ifade eder. Çok ünlü kurumlarda çalışıp saygın bir üne kavuşacağınızı işaret eder. Hayatınızı zevk ve sefa içinde sürdüreceğinizi rivayet eder. Bundan sonraki yaşantınızı sıkıntı ve elem görmeden huzur içinde geçireceğinizi temsil eder. 

Rüyada Aktör Görmek

Rüyada aktör görmek, geçmişe takılıp kalmayacağınıza delalet eder. Canınızı sıkan her türlü ortamdan ve insandan uzak duracağınıza alamet eder. Günübirlik yaşamak isteyeceğinizi ve uğraşmak zorunda olduğunuz her soruna gülüp geçeceğinizi işaret eder. Özetle keyif insanı olup kafanızı dinleyeceğinizi gösterir. 

Rüyada Oyuncu Olduğunu Görmek 

Rüyada oyuncu olduğunu görmek, hayatınızda sadece güzelliklerin ve iyiliklerin olacağını haber veren bir rüya olarak tabir edilir. İyi dostlar edineceğinizi ve bu kişilerle her anınızı paylaşacağınızı işaret eder. Yere sağlam basan bir birey olacağınızı gösterir. Geleceğine emin adımlarla yürüyen biri olacağınızı ifade eder. Dünya nimetlerinden sayısız şekilde faydalanacağınızı ancak bu süreçte ahiret hayatınızı da unutmayacağını rivayet eder. 

Rüyada Film Oyuncusu Görmek 

Rüyada film oyuncusu görmek; iş, aşk, para ya da bunların haricinde ne dileğiniz varsa gerçekleşeceğini işaret eder. Girdiğiniz tüm işlerde büyük başarılar elde edeceğinizi ifade eder. Aşk hayatınızda da ilişkiniz umduğunuz gibi huzurlu ve mutlu bir şekilde devam edeceğini gösterir. Bu rüyanın başka bir anlamı ise sevdiklerinizi barıştırmak için beyaz yalanlar söylemek olarak yorumlanır. Aile arasında iki küs kimseyi barıştırmak için her ikisine de masum yalanlar söyleyeceğinizi rivayet eder. Sonuçta bu davranışınızla başarılı olacağınızı ifade eder. 

Rüyada Dizi Oyuncusu Olmak 

Rüyada dizi oyuncusu olmak, sizin mutlu ve başarılı olmanızı kıskanan fesat insanların olduğuna delalet eder. Sizi her şekilde çekemeyen bu kimselerin arkanızdan kötü işler çevirmeye çalışacağını ifade eder. Sürekli açığını arayan bu kimselerin kim olduklarını öğrenip tedbirli davranacağınızı işaret eder.

Rüyada dizi oyuncusu olmak başka bir rüya tabircisine göre, ailenizle aranızı açmak isteyen birini gösterir. Bu kişinin ailenizi kışkırtması yüzünden birtakım sorunlar yaşayacağınızı ifade eder. Tartışmanın büyüyüp farklı noktalara geleceğini işaret eder. 

Rüyada Tiyatro Oyuncusu Görmek

Rüyada tiyatro oyuncusu görmek, çok yakın dost sandığınız bir kimseden hiç ummadığınız bir darbe alacağınızı ifade eder. Sizi derinden yaralayacak bu kimsenin aslında çıkar için yanınızda olduğunu işaret eder. 

Rüyada Ölmüş Oyuncu Görmek 

Rüyada ölmüş oyuncu görmek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Beklediğiniz bir haberin kısa sürede elinize ulaşacağını işaret eder. Bu müjdeli haberle çok sevineceğinizi ve ailenizle birlikte hiç zaman harcamadan paylaşacağınızı ifade eder.

 Ayrıca bakınız: Figüran Görmek

Oyuncu

“Rüyada Oyuncu Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Ben rüyamda her dizideki oyuncuları gördüm. Sihirli annemde Betüş’ü, arka sokaklarda hüsnü ve Mesut’u, akasya durağında Seyit’i Sinan’ı ve Arif’i gördüm.

  2. Ben rüyamda ne alakaysa bilmiyorum. Yılan hikayesi dizisinden bir bölüm gördüm. Orada ben de vardım. Benimle konuştular. Daha sonra kara kara bulutlar görüp, onların parçalanmasını gördüm.

  3. Ben rüyamda sevinç kumaşı gördüm. Dışarıda dizi çekimi için bir yerlerden farklı insanlar bulup protesto ediyorlardı. Ben de o sırada sevinç kumaşı gördüm, şaşırdım. O sırada tabi ben markete gidiyordum. Hızlı adımlarla onun yanına gittim. “Selam, merhaba” falan dedim. O da bana “Merhaba” dedi. Yakından çok güzeldi. Sonra “Şurada ki banka oturalım mı?” dedim. O da “Olur” dedi. Ama tabi o sırada kameraman bizi çekmiyordu. Biz öyle oturduk, biraz konuştuk işte ama bana çok iyi davrandı. Biraz oyunculuktan bahsettim. O da nasıl oyuncu olduğunu anlattı. Ben de biliyor muşun. Ben de oyuncu olmak istiyorum, yeteneğime güveniyorum” dedim. O da “Hım, çok iyi işte” dedi. Sonra ben de dedim ki “Bana telefon numaranı verir misin?” dedim. Tabi yanımda bir arkadaşım vardı, o numarayı yazdı. Sonra çaldırdım onu, numara doğru mu diye doğruymuş. Sonra o telefonunu çıkardı. Onun telefonunun aynısından bende de vardı. Ona söyledim “Turkcell mi, kullanıyorsun?” dedim. O “Avea” dedi. Sanırım bana verdiği telefon numarası 725 ile başlıyordu. Ben de “Teşekkür ederim” dedim. Ben seni bir gün ararım yine konuşuruz dedim. O da “olur ama set varken arama” falan dedi. Ben de “Tamam olur” dedim. “Seninle tanıştığım için teşekkür ederim” dedim. O da “Ben de tanıştığıma memnun oldum” dedi. O kadar. O sırada ise gerçek olmadığını anladım :((

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir