Rüyada Ödünç Görmek

Rüyada bir şeyi ödünç vermek, bir yoksula yardıma işaret eder. Ödünç, tövbeye işaret eder ve yoksul kişiler için zenginliğe yorumlanır.  

Rüyada ödünç para istediğini görmek, hastalık veya şiddete yorumlanır.

Rüyada bir şeyi ödünç almak, sorumluluktur ve kişinin verdiği sözleri yerine getirmesi gerektiğini belirtir.

Bir kimse rüyada kendisine kıymetli taş veya herhangi bir şeyin ödünç verildiğini görürse, ödünç aldığı şeyin kıymetince bir borca işarettir. Bir kimse rüyada ödünç bir şey verdiğini görse, bazen bu rüya ödünç verdiği şeyin kiymetince, o kimsenin menfaat görmesine işarettir. Bazen ödünç bilinmeyen bir zamanda dünyanın kendisine yönelmesine, bazen de fitne çıkması korkusundan dolayı sakınılması lazım gelen ayıba işarettir.

Rüyada istenen ve güzel olan bir şeyi ödünç olarak aldığını veya verdiğini gören kimse, devamlı olmayan bir hayra nail olur. Ödünç olan şey istenilmeyen ve çirkin bir şey ise, o kimseye dermanı olmayan bir fenalık isabet eder.

Rüyada ödünç bir şey vermek, ödünç verdiğiniz kişiye muhtaç olacağınıza; kıymetli bir şeyi ödünç vermek, ayrılmaya; hasta birinin birinden ödünç bir şey istemesi, hastalığının artacağına; istediği ödüncü alması, öleceğine işarettir.

Ödünç

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir