Rüyada Öksürmek Görmek

Rüyada öksürmek, şikâyet ve sızlanmaya; öksürmek bir kimseyi şikâyet etmeyi düşündüğü halde bunu henüz yapmadığına işarettir. Öksürmek bir devlet görevlisini yetkili makama şikâyet etmeye; aşırı derecede öksürdüğünü ve boğazının tıkanarak rüyada nefes darlığı yaşadığını veya nefesinin kesildiğini görmek, vefat etmeye delalet eder.

Rüyada isteyerek öksürmek, bir felaket haberine; müzmin ve kuru öksürük, ölüm işaretine; devamlı öksürük, kötü bir haber alınacağına; kesik kesik öksürük, rüyayı görenin üşüttüğüne işarettir.

Rüyada öksürmek ne demek: Çevrenizdeki insanları kendinizden uzaklaştırdığınıza işarettir. Rüyada öksürürken balgam çıkarmak, dertlerinizden kurtulacağınıza işarettir. Kuru kuru öksürmek, içinizde sıkıntı olduğuna yorumlanır. Kronik öksürdüğünü görmek, başınızın sıkıntıdan kurtulmayacağına işarettir. Ağızdan laf kaçıracağına işaret eder.

Ayrıca bakınız: Öksürük, Boğulmak, Aksırmak

Rüyada öksürdüğünü görmek, üzüntülerinizin geride kalacağına; kuru öksürük, alacağınız bir haberden dolayı üzüleceğinize; öksürmek istediği halde öksürememek, bir felakete maruz kalacağınıza; sürekli öksürdüğünüzü görmek, ölüme işarettir.

Öksürmek

“Rüyada Öksürmek Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda komşumuza gitmiştik, buzdolaplarını açtım bir tane çilek yedim. Ardından dolapta çerezler vardı, birazını cebime koydum. Tam çıkacaktım öksürük tuttu. Tam o zaman uyandım ki öksürdüm.

  2. İki gün üst üste önce hasta ve öksürdüğümü gördüm diğer gün kanser olduğumu ve öleceğimi söylüyordum! Nedendir bilmem. 🙂 🙂

    1. Merhaba iyi günler. Afedersiniz, ben çok korkuyorum ve merak ediyorum. Ben de kanser olduğumu gördüm. Öleceğimi söylediler. Ama rüya tabirine baktım net açıklaması yok. Bana açıklayabilir misiniz cevabı bulduysanız, ne olur. Sağolun. Sıkıntı yapıyor bana öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.

  3. Rüyamda ne olduğunu bilmiyorum köpüklü berrak Show taşkını oluyor oğlumu küçük kucağımda görüyorum evlere yavaş yavaş sel girmeye başlamış. Çeyizimi görüyorum dantellerimi Almaya çalışırken bir bakıyoruz sel büyük ironi dalga gibi üzerimize geliyor kaçmaya çalışıyoruz. Kayınvalidem var, oğlum kucağımda patikleri düşmüş onu giydirmeye çalışıyor ve kaçmaya çalışıyoruz üzerimize geliyor dalga normalde geliyor fakat köpüklü bembeyaz su tertemiz öyle kaçarken uyanıyorum rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir