ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Öldürmek Görmek

Bir kimseyi öldürmek günah işlemeye yahut korku ve kederden kurtulmaya ya da namazı terk etmeye, Kendini öldürmek bir daha bozmamak üzere tövbe etmeye ve hayra erişmeye, Öldürüldüğünü görmek uzun ömre, çeşitli hayırlara ve mala, öldüreni biliyorsa düşmanına galip gelmeye, Birini boğazlamak o kimseye zulmetmeye, birini boğazlamaksızın öldürmek, ölen kimse için hayır ve mala, Birini öldürdüğünü itiraf ettiğini görmek rütbe ve makama, ,ocuğunu öldürmek rızka nail olmaya, Savaşta öldüğünü görmek şehadete yahut dünyalığa delalet eder.

Rüyada bir kimseyi öldürdüğünü görmek, onunla dost olacağını haber verir

Bir kimseyi öldürdüğünü görmek, onunla iyi arkadaş olunacağını gösterir.

Rüyada bir kimsenin diger bir kimseyi katlettigini görmek, katilin maktule hayir ve menfaati olacagina; yahut zülüm edecegine; birini katlettigini görmek, ona iyilik etmege; kendinin katledildigini görmek, ömrünün uzun olacagina delalet eder. Kirmaniye göre; bir kimseyi katlettigini gören, o kimseye hayir ve menfaat saglar. Bir cemaatin kendisini zulmen katlettiklerini görene, en büyük devlet adami tarafindan hayir ve menfaat hasil olur. Bir kimseyi zulmen katleyledigini gören, asi ve nefsine zulüm edici olur ve Allah, onun üzerine birini musallat kilar. Cabirül-Magribiye göre; evladini katlettigini görene Allah (cc) helal rizk ihsan eder. Bir rivayete göre, rüya sahibi, mal ve dünya izzeti için evladina zulüm yapar. Birini katlettigini ve maktulün cesedinden kan akittigini görenin eline mal geçer. Eger kan akmaz ise, mal hasil olmaz. Cesedinin katleyledigi adamin kani içinde yuvarlandigini görmek, o adamin malindan istifadesine; birini katledip maktulden beyaz kan çiktigini görmek, dininin gitmesine; kendini katledilmis ve fakat kimin tarafindan katlolundugunu bilmez görmek, kanuna az itaatkar olmaga; katledeni bilir ise, düsmana zafer bulmaga, birini katleyledigini ve maktulün kanindan necaset aktigini görmek, maktulün katilden fenalik görmesine delalet eder. Bir kimseyi katlettigini, fakat bunun kim oldugunu bilmedigi gibi muayene eylemedigini gören, düsmana muzaffer olur ve gamdan kurtulur. Kendi nefsini katleyledigini gören, tövbeye muvaffak olur. Kendisinin boynu vurulmak suretiyle katlolundugunu gören, eger köle ise azat olur; gam ve kederden kurtulur; borçlu ise borcunu öder; eline çok mal geçer; eger kendisini bu suretle katleden adami bilirse, ondan çok hayir görür. Eger katil, kadin, yahut hadim agasi veya buluga ermemis çocuk veya sakalsiz sabi emred ise, rüya sahibinin vefatina delalet eder. Ibni Sirine göre; bir kadin rüyada zevcini katlettigini görse, ona alakasi olmadigi bir günah ile töhmet eder. Bir küçük çocugu katledip pisirdigini gören, livata fiili islediginden dolayi ayiplanir. Bir çocugun katledip pisirildigini ve etinin koparildigini görmek, babasinin zulme duçar olacagina isarettir. Bir cemaatin birbirlerini katlettiklerini görmek, halk arasinda bidat zuhuruna; bir insani katledip cesedini arkasina aldigini görmek, cezayi hak edecegine ve zarara duçar olacagina delalet eder. Bazilarina göre; rüyada katil görmek, hacca gitmek isteyen kimse için muradina ermege; rüya sahibi hasta ise, sifaya isarettir. Bir kavle (söylentiye) göre, katil rüyasi, belaya ve nimetin zevaline delalet eyler. Bir hükümdarin boyunlarini vurmak suretiyle tebasini katlettigini görmek, ahalinin zulmünden halas olmasina. hürriyete kavusmasina, hükümetten iyilik ve ihsan görmesine isarettir. Abdulgani Nablusiye göre; rüyada katil günah islemege isarettir. Nefsini katlettigini gören, günahlarina tövbe eder. Bir insani katleyledigini gören, büyük bir günah isler. Kendisinin katlolundugunu gören, çok yasar ve fazla hayra nail olur. Bir adami bogazini kesmeyerek katlettigini görmek, maktulün hayir ve menfaatine ulasmasina delildir. Bir nefis katlettigini gören, keder ve gamdan halas olur. Bir köle, efendisinin kendisini katleyledigini görse, azat olur. Bir katil isledigini ikrar ettigini gören velayete ve halk arasinda ihtiram makamina nail olur. Fisebilillah katledildigini gören, sehit olur. Bir baska rivayete görede: Rüyada bir kimseyi öldürmek, günah islemeye isarettir. Rüyada kendi kendisini öldürdügünü gören kimse "Tövbe-i nasuh" île tövbe eder. Rüyada bir insan öldürdügünü gören ktmse büyük günah isler. Bir kimse rüyada öldürüldügünü görse, o kimsenin ömrünün uzun olmasina ve çesitli kabilelerden çok hayra ve mala nail olmasina isarettir. Bir kimse rüyada, kesmeksizin bir kimseyi öldürdügünü görse, öldürülene hayir ve mal isabet eder. Rüyada bogazlamak, zulümdür. Rüyada birisini öldürdügünü gören kimse "Sen bir de adam öldürmüstün de biz seni o kandan kurtarmistik"(Taha suresi. a.40) mealindeki ayet geregince, korku ve kederden kurtulur. Rüyada kendisini öldürdügünü gören kimse, hayra erisir. Bir kimse, rüyada öldüreni bilmedigi halde öldürüldügünü görse, dinlr ihmal eder. Eger katilini bilirse, düsmanina galip gelir ve katillnde intikamim alir. Bir kimse rüyada bir adami öldürdügünü ve sah damanndan kan aktigini görse, maktulün, katilin dilinden hoslanmayacagi bir seye düsmesine isarettir. Bazi tabirciler de maktul, katil tarafindan bir hayir ve menfaat gelir, dediler. Bir kimse rüyada kasden ve haksiz olarak bir kimseyi öldürdügünü görse, o kimsenin günahkar olduGuna isarettir. Bazi tabirciler de birisini öldürdügünü gören kimse, namazin faziletini inkar eder veya onu terkeder, dediler. Rüyada kendi çocugunu öldürdugunü gören kimse, rizka erisir. Bir kimse rüyada iki yüz kisiyi öldürdügünü görse, o kimsenin iki yüz dirhem olan borcu ödenir. Üzüntü ve kederi giderilir. Savasta öldügünü gören kimse, sahitlik yapmak arzusunda ise sahitligi kabul edilir. Bazen de o kimse, birçok dünyaliga ve zahirî nimetfere erisir.

Rüyada bir insan yada hayvanı öldürmek; yaptığınız hataları düzeltmekte geç kaldığınıza işarettir.

Öldürmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

133
59
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

ömer

Rüyamda eşimi karnından onun izniyle bıçakladım 5-6 defa ama ölmedi ve bir şey olmadı hatta daha da diri oldu. Sonra dedi ki ya hamile isem çocuğa bir şey olmuş mudur? Sonra da şu sözü ekledi “Karnımın bu tarafı boş, orasını bıçaklamadın. Çocuk olsa bu taraftadır. Bir şey olmamıştır. LÜTFEN AYRINTILI YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM. Çünkü kafam karıştı :(

09.07.2013 04:36:48

ali

3-4 kişiyi öldürüp daha sonra mezar gibi bir yere atıp yaktığımı gördüm ve deli ateşi körüklemek için odun topluyordum... Çok etkisinde kaldım... Yardımcı olabilirseniz çok iyi olur...

09.07.2013 14:03:19

savaşcı

Merhaba arkadaşlar, bu gece rüyamda ok ile arazide uçan mavi kanatlı kartal avlıyorum. Yerde olmasıa rağmen 4-5 atış yapıyorum, vuramıyorum. O sırada eşimi av tüfeğiyle yüzünden 3 defa vurdum, yüzü şişti ama kanamadı. Teşekkür ederim.

11.07.2013 06:04:32

Gözde N.

Ben rüyamda kardeşimi öldürüyordum ve dünyanın en acı biberi ile ama ben onu tatlı sanıyordum ve birden döndü, arka üstü düştü 1 yaşında ve ben öldüğü zaman uyandım, nefes nefese kaldım. :(

21.07.2013 22:23:49

Hüseyin C.

Ben de rüyamda kötü niyetli ben ve yanımdaki arkadaşlarımı öldürmeye çalışan adamı boğarak öldürüyordum. Bunun açıklaması nedir acaba?

28.07.2013 14:25:35

Melisa B.

Rüyamda karşı dairemize yeni kötü adamlar taşınıyordu. Kılık değiştirip eve geliyorlardı. Annem de inanıyordu ben okula giderken falan peşimdelerdi. Ben de eve gelen hepsini öldürdüm ama gelmeye devam ettiler. Öldürmeye devam ettim, hiç üzgünlük veya pişmanlık hissetmedim. Şimdi bu hayra mı işaret?

31.07.2013 09:52:09

Hayalci

Rüyamda düşmanlarım olduğunu ve onlara saldırmak için bir hata yapmalarını bekliyorum, yapıyorlar da. Bir binanın içindeler ve benden kaçıyorlar. Düşmanlarımdan biri aşağıya babasıyla inerken sırf benim sevdiğim birini öldürüp bana acı çektirdi diye ben de yanındaki babasını 2 kez ateş ederek vuruyorum. Adam merdiven boşluğuna bırakıyordu kendini ve ben de ailemle vedalaşmaya gidiyordum. Teslim olmadan önce elimde de silah vardı. Lütfen açıklayın…

18.08.2013 12:56:36

Mustafa

Ben askerliğimi Yunanistan sınırında yapmıştım. Rüyamda da yine askerdim ve ormanlık bir alanda hudut hattında devriye atıyordum. Birden iki sivil genç geldi ve benden silah ve kompozit başlığımı istediler, vermeyince küfür edip saldırdılar. İlk başta öldürmemek için kaçtım. Kendi bölüğüme yaklaştığımda beni takip etmeyi bıraktılar. Bu kez ben nişan alıp bir tanesine ateş ettim, vurulup yere düştü. Kurşun o kadar tesirliydi ki öteki arkadaşı da yıkıldı. Önce birliğime haber verdim sonra cesetlerin yanına gittim. İlk vurduğum gençte kan vardı, öbürü öylesine yatıyordu. Lütfen, Allah vergisi bir rüya tabir yeteneği olanlar rüyamı yorumlayabilirler mi?

09.09.2013 16:23:24

Esra

Rüyamda televizyonda gördüğüm bir oyuncuyu istemeyerek öldürüyordum. O uyuyordu, ben de onu korkuttum ve kalp krizinden öldü. Çok saçma. Ne anlama geliyor, acaba?

15.09.2013 13:45:03

Hasan

Kardeşim rüyasında 3 sene önce ölen dedemi, tekrar tüfekle vurduğunu ve öldürdüğünü görmüş. Acaba neye yorumlanmalı? Yardımcı olursanız sevinirim.

06.10.2013 13:13:08

Tugkanuslu

Rüyamda kaçırılmıştım bulunduğum ortam kalabalıktı beni kaçıran kişi elime tüfeği alıp içimizden birini vurmamı söyledi. Ben havaya ateş ettim ama kurşun ne hikmetse karşıya ateş ettiğim kurşun ters geri dönerek sırtımdan girip kalbimden çıktı ve orada yığıldım. Arkadaşlar o kadar gerçekçi bir rüyaydı ki inanın ölümü yavaş yavaş uykumda hissettim ve o anda uyandım, çok etkilendim. Kan akmadı ama. Lütfen yorumlarınızı alabilir miyim?

21.10.2013 09:04:39

Ebru

Rüyamda ıssız bir yolda yaşlı bir kadın önce yürüyordu, yanımda eşim de var. Sonra misafirlikten dönüyormuşuz, bir şey unutmuşuz. Eşim “Dönüp alayım” diyor. Geri dönüyor, ben orada küçük oğlumla bekliyorum. Derken, o yaşlı kadın bana büyük taş atmaya başlıyor, kaldırım taşı boyutunda. Bana hiç denk gelmedi, en son attığı geri sekip kadına çarptı. Kadın bir afalladı, ben de bunu fırsat bilip yanına yaklaştım, etkisiz hale getireyim diye ama saldıracak gibi oluyor. Elime alıp kafasına hafifçe vuruyorum, iki üç defa sonra yolun kenarından ittirip, oğlumu da alıp kaçıyorum. Misafirlikten çıktığımız eve koşuyorum, oradan tekrar çıkıp geri dönüyorum. Polisler olay yerinde. Kadın ölmüş. Parmak izi arama falan yapıyorlar. “Taşı oraya atmasaydım” diyorum. Parmak izi, polis derken uyandım.

28.10.2013 08:54:20

Mmmmm

Birini çapayla öldürmek.

10.11.2013 11:18:10

Abdulvahap D.

Ben bu gece rüyamda abimi öldürmeye çalışan birini öldürdüm. Şu şekilde oldu. Adamın tabancasında üç kurşun vardı. İlk kurşunu sıktığında abimin yanında duvara çarptı. İkincisini sıkmaya çalışırken ben onu elimle yakaladım. Kurşun bacaklarının yanından yere gitti. Son kurşun ise elimle tabancayı karnına getirdim, kendisi sıktı ve başladı itiraf etmeye. Köyümüzün muhtarı söylemiş. Tam öldüğü zaman, elini yıka, tabanca üzerinde parmak izin kalmasın dedi. Ve kanı az kollarıma sıçramıştı. Hepsini yıkadım ondan sonra uyandım. Bu rüya ne anlama geliyor?

17.11.2013 07:02:42

Yase

Rüyamda sevgilimi ilk başta tekerlekli sandalyede gördüm. Alışveriş merkezindeyiz. Tekerlekli sandalyede olan başka bir yaşlı teyze yardım istiyor, ediyorum. Sonra birden sevgilim yürüyor ve bizim 2 yaşlarında çocuğumuz varda onun videolarını çekiyormuşuz gibi ama tuhaf harabe gibi bir yerde, kamera arkadaşımda. Biz sevgilimle el ele tutuşuyoruz. Çocuğumuz da kucağımda. Sonra babamı görüyorum. Herkes kaçmaya başlıyor. Sanki 30 kişi var gibi kalabalıklaşıyor. Bende kaçıp saklanıyorum sonra çıkıyorum. Benimle beraber sevgilimde çıkıyor. Çocuğu soruyorum.  “Oraya bıraktım” diyor. Büyük bir tarlada göz gözü görmüyor. Yürüyorum ama sanki kendi etrafımda dönüyorum. Çocuğumuzu arıyoruz ama yok, kaçırılmış. Bir şekilde konuşmaya gidiyorum, yalvarıyorum. Ne fidye veya istek istiyorlar, ne de çocuğumu bırakıyorlar. Bir şekilde öldürdüler. Bunları içlerinden bir tanesi de daha sonra geldi. Kafasına odunla vurdum, sersemleşti. Ondan çocuğumun yerini öğrendim. Bakmaya gittiğimizde ise beni bağlamışlar. Çocuğum kucağımda, bodrum katı gibi yerde duruyoruz. Birisi bize yemek vermek için kapıyı açıyor. Ardından sevgilim geliyor, bize sarılıyor. Ne anlama gelir ki bu rüya?

12.12.2013 15:42:05

Mustafa musti28

Rüyamda suç işleyen 3 kişiyi tabancayla öldürdüm. Ne manaya gelir bu?

19.12.2013 07:26:29

Aziz

Merhaba yeni yıla farklı bir rüya görerek başladım. Açıklarsanız sevinirim. Evimize bilmediğim bir kişi görüyorum. Genç yaşta bir genç ama kendinden geçmiş, ya da deliydi. Zarar vereceğini düşünerek elini kolunu tutuyorum, bir süre boğuşuyoruz. Sonra bize zarar vereceğini düşünerek öldürmek istiyorum. Pencereyi açıp çocuğu 4.cü kattan aşağı atıyorum. O an ses geldiği için üst katlardan bir kadın bağırıyor. “Çocuğum aşağı düştü. Kurtarın!” diyerek ama benim attığımı görmüyor. Ben pencereyi kapatıyorum. Bir süre sonra evde bir telefon çalıyor. Çocuğun telefonu evde düşmüş. Annesi arıyor. Bunun üzerine ben telefonu bir peçeteyle alıyorum ve çocuğun düşüğü noktanın biraz uzağına atıyorum. Rüyam bu sıralarda bitti ama ben uyandım. Sabah namaz vaktiydi. Namazımı kıldım, yattım. Ama bu rüya beni oldukça etkiledi...

01.01.2014 11:31:10

Meraklı

Kendi kardeşime durduk yere bir şey oluyor, o ölüyor. Ama onu ben öldürüyordum. Çok etkisinde kaldım, çok korktum. Her hareketime dikkat etmeye başladım. Ayrıca kardeşim beni fazla sevmiyor. :(

01.01.2014 11:42:42

Esra

Öldürmeye çalıştıkları kişilerin arasında ben de varım. Herkesi öldürmeye çalışırken, ben de herkes gibi kaçıyorum. Cesaret edemediğim bir camdan aşağı inip, bir evin camına inip, içeri eve giriyorum. Ve evden birini görüyorum. Yardım isteyip, gidiyorum hemen ama yanıtsız kalıyor, bu yardım. En sonunda herkesi öldürüyorlar. Bir tek ben kalıyorum. Ben de o depo gibi bir yerden kurtulmayı başarıyorum. Dışarı çıktığımda ilk gördüğüm kişi, lise ikinci sınıftan coğrafya öğretmenimi görüyorum. Hemen ona koşup polisi aramasını yardım etmelerini istiyorum. Ama sanırım hocamda yardım etmiyor, bana. Ben de hemen koşarak kaçmaya çalıyorum. Sonra çıktığım depoya bakmak geliyor içimden. Kafamı çeviriyorum, birde görüyorum ki, keskin nişancı silahını bana doğru uzatmış. Ben de ilerisi uzak diye geri dönüyorum. Az ötede bir binanın arkasına saklanıyorum. Bunun anlamı nedir? Çok etkisinde kaldım, bu rüyanın, kalktığımdan beri.

12.01.2014 11:14:06

Candan

Rüyamda bir adam kardeşime bir şey yapacaktı ve ben onu omzundan bıçakladım. Ve o adam ölüyordu, kendi evimize gömüyordum. Yorumlar mısınız, lütfen? Adam da Kıvanç Tatlıtuğ’ya benziyordu.

14.01.2014 15:29:51

Alı

Birinin başkası tarafından vurulduğunu görmek, nedir?

13.02.2014 20:41:04

Zulis A.

Rüyamda sevgilimin boğazının kesilerek can çekiştiğini gördüm. Fakat tanımadığım kişi tarafından kesiliyor. Oysa boğazından hiç kan akmıyor, sadece öylece katil yavaş yavaş kesiyor. Ve de kesti, attı kafasını bir yere. Bedeni kaldı, öylece. Ne anlamana geliyor?

14.02.2014 18:43:15

Kevser

Rüyamda ölmüş annemi “Bu akşam her şey bitecek” diyerek önce tokatladım. Sonra da birkaç kez bıçakladım. O kadar üzüldüm ki, kaç gündür kendim de değilim. Annemi kaybedeli de çok olmadı. Lütfen biri bunu yorumlasın. Aklımdan çıkmıyor.

12.03.2014 20:35:56

Bahar

Sabah namazına doğru gördüm bu rüyamı. Rüyada bir hanim bana saldırıyor ve kendimi koruyayım derken yanlışlıkla öldürüyorum... Bu üniversiteden tanıdığım bir kişi... Öldürme şekli böyle, karşılıklı iki yatağın üstündeyiz. Üstüme doğru geliyor, saldırıyor ve ben onu itince boynu onun yatağının kenarına vurup, kırılıp anında ölüyor ve kanlar içinde kalıyor... Cesedini toplayıp gömüyorum.. Çok üzgünmüşüm “Ama nasıl olur, nasıl yaparım? Bilerek olmadı. Peki, Allah affeder mi?” diye kendime kızıyorum. Ve uçağa yetişmem lazımmış bu olan olaydan dolayı. Tam uçağı kaçırdığımı sandığım anda havaalanında soruşturuyorum. Ve uçağın ertelendiğini ve uçağı yine de kaçırdığımı görüyorum... Yorumlarsanız çok sevinirim. Dine yeni dönmüş ve dinini yasamaya başlayan biriyim...

15.03.2014 07:41:26

Ali

Rüyamda bir odada tanımadığım iri yarı bir adamı, sebebini hatırlamıyorum bıçaklayarak öldürdüğümü gördüm ve adamın kanının aktığı gördüm. Yorumunuzu bekliyorum. Teşekkür.

08.04.2014 11:20:19

Güneş

Rüyamda kardeşimi öldürüp buz dolabına koyuyordum sonra baktığımda ölmüyordu.

25.04.2014 18:10:26

Sedaa

Ben rüyada bir adamı öldürüyordum ama bıçakla ve kan akmıyordu.

17.05.2014 10:56:18

Burak

Ben rüyamda kapı komşumuzun eşini kafasını keserken görüyorum. Komşumuzun eşinin kafasını kesen kişi ise annemdi. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Çünkü her yere baktım hiçbir yerde bulamadım. :(

18.05.2014 10:00:52

Su A.

Ben rüyamda kardeşimi katledip onu dama atıp bıçağı da atıyordum.

28.05.2014 15:41:40

Tracert

Rüyamda başbakanla İranlı olduğunu düşündüğüm bir grup ortaklık kuruyor. Ama bunlar bizden değil gibi ama mecliste görüyorum, sanki başka bir mezhepten gibi, inanışları farklı. Bunlarda bir tanesi çok cevval bu birini bıçakla öldürüyor. Ortalık karışıyor. Başbakan da bu kişiyle konuşurken bu arkadan arkadan başbakanın boğazına sarılıyor gibi sanki başbakanı boğazından kesecekmiş gibi. O sırada başbakan da bir silah çıkartıp bu şahsı tam gözünden tabancayla vurup öldürüyor. Tabi meclis karışıyor. Herkes bir yerde, herkes ne olacağını soruyor o sırada cumhurbaşkanı geliyor. O gelince herkes toplanıyor, ne olacağını birbirlerine soruyorlar. Sanki hükümet krizi çıkmış ve ne yapılacağını birbirilerine sorarken ben uyanıyorum. İlginç bir rüya Allah hayır etsin. Bu rüyayı yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

04.06.2014 06:19:39

Kerem Ş.

Arkadaşlar rüyamda deliymişim. Beni akıl hastanesine götürüyorlar, ailem ama baya bir asker var akıl hastanesinde. Ben sinirlenip odaya girecek askeri yanıma çağırıyorum ve öldürüyorum daha sonra diğer askerler beni vuruyor o anda nefes nefese kaldım.

01.07.2014 09:59:03

Eren

Eski bir komşumuzu öldürüyordum silahla. Bunun üzerine bahçede saklanırken başka bir adam da beni gördü mecbur kaldığım için onu da öldürdüm ama hiç pişmanlık duymadım. Sonra silahı saklamaya çalışıyordum kimse görmesin diye. Umarım hayırlı bir şey olur.

10.11.2014 04:55:48


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook