Rüyada Ölmek ve Öldürmek Görmek

Rüyada birini öldürdüğünü görmek, iyiliktir. Kişinin ömrünün iyi olacağını işaret eder.

Rüyada ölmek ve öldürmek görmek, tövbe etmek anlamına gelir. Bir daha suç işlememeye yemin edeceğinizi ifade eder. Kötü alışkanlıklardan uzak duracağınıza dair kendi kendinize söz vereceğinizi işaret eder. Bu rüya Allah’a yönelmek şeklinde de tabir edilir. Bundan sonraki hayatınızda sadece hayırlı ve güzel işler yapacağınıza delalet eder. 

Rüyada Örümcek Öldürdüğünü Görmek 

Rüyada örümcek öldürdüğünü görmek, çevrenizde sürekli kötülüğünüz hakkında konuşan bir kimseyi alt edeceğinize delalet eder. Sizin ayağınızı kaydırmaya çalışan kimselerin oyununu bozacağını ifade eder. Mutluluğunuza engel olmak isteyen kişilere karşı galip geleceğinizi gösterir. 

Rüyada İnsan Öldürmek 

Rüyada insan öldürmek, gerçek hayatta çok iyi bir dost edineceğinize işaret eder. İyi ve kötü gününüzde her zaman yanınızda olan biri ile arkadaşlık kuracağınızı gösterir. Ayrıca bu rüyanın diğer bir anlamı ise geçmişteki hatalarınızın yüzünüze vurulması şeklinde tabir edilir. Yaptığınız yanlışlardan dolayı çevrenizden sürekli baskı göreceğinize işaret eder. 

Rüyada İnsan Öldürdüğünü Görmek 

Rüyada insan öldürdüğünü görmek, çok büyük kayıp yaşayacakken son anda toparlanacağınızı ifade eder. Büyük bir zararı çabanızla engelleyeceğinize delalet eder. Sizi sıkıntıya sürükleyen bir kişiden de kurtulacağınızı işaret eder. 

Rüyada Birinin Öldürüldüğünü Görmek 

Rüyada birinin öldürüldüğünü görmek, hayırlı olmayan bir rüya olarak tabir edilir. İşlerinizin bir anda bozulacağını ifade eder. Çalışma hayatınızda çok büyük maddi kayıplara yaşayacağınızı gösterir. Aynı zamanda aileniz içinde de kavga ve tartışmaların eksik olmayacağına delalet eder. Sürekli huzursuzluk ortamının çıkacağını ve aile huzurunun bozulacağını işaret eder.

Rüyada Ölünün Dirilmesi 

Rüyada ölünün dirilmesi, iyiliğe yorulur. Hayırlı ve güzel haberler alacağınıza delalet eder. Ömrünüzün sonuna kadar huzurlu ve mutlu hayat süreceğinize alamet eder. Bu rüya başınıza gelecek iyilik ve güzellikler şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Ölünün Yıkandığını Görmek 

Rüyada ölünün yıkandığını görmek, tanıdığınız bir kişinin zor günlerini atlatmasına yardımcı olacağınıza işaret eder. Ayrıca o kişinin manevi yönünün kuvvetlenmesini sağlayacağınıza delalet eder. Böylece sevap kazanacağını ve iyi bir insan olacağınızı gösterir. 

Rüyada Ölünün Eve Girmesi 

Rüyada ölünün eve girmesi, evinizde kısa süreli de olsa fakirlik yaşanacağınıza delalet eder. Beklenmedik bir anda işlerinizin bozulacağına delalet eder. Bu yüzden para kaybedeceğinizi ve geçim sıkıntısı yaşayacağınızı gösterir. 

Rüyada ölünün eve girmesi tabiri, başka bir rüya tabircisine göre eve art niyetli bir misafirin gelmesi şeklinde tabir edilir. Bu misafirin aile bireyleri arasına nifak sokacağına delalet eder. Bu nedenle bazı kimselerin arasında münakaşa yaşanacağına alamet eder. 

Rüyada Birinin Öldürüldüğünü Duymak 

Rüyada birinin öldürüldüğünü duymak, hayırlara alamet etmeyen bir rüya olarak yorumlanır. Beklentilerinizin boşa çıkacağına delalet eder. Ayrıca iş başvurusu yaptığınız yerlerden olumlu cevap alamayacağınızı ifade eder. Böyle bir rüya aynı zamanda size nankörlük yapacak insanlar olacağına delalete eder. Çok güvendiğiniz kimselerin hayırsız çıkacağını işaret eder. 

Rüyada Ölünün Ağladığını Görmek 

Rüyada ölü birinin ağladığını görmek, ölen kişi üzerinden değerlendirilmiştir. Ölen kimsenin günahları için tövbe edemediğini işaret eder. Ayrıca bu kişinin birçok pişmanlığı olduğunu ifade eder. Özür dilemesi ve gönlünü alması gereken bir sürü insan olduğuna delalet eder. 

Rüyada ölünün ağladığını görmek ne demek, farklı bir rüya yorumcusuna göre ölmüş kimsenin kendi adına sizden hayır yapmanızı beklediğini işaret eder. Dünya üzerinde yapamadığı iyilikleri sizden istediğini ifade eder. 

Ayrıca bkz: Ayı Öldürmek, Köpek Öldürmek, Bebek Öldürmek

Rüyada Birinin Öldürüldüğünü Görmek Diyanet 

Rüyada birinin öldürüldüğünü görmek Diyanet tabiri, birinin sizden helallik isteyeceğine işaret eder. Geçmişte size büyük yanlış yapmış birinin pişman olacağına alamet eder. Bu kişinin ölmeden önce sizden helallik almak için sizi arayacağına rivayet eder.

Ölmek ve Öldürmek

“Rüyada Ölmek ve Öldürmek Görmek” üzerine 13 yorum

  1. Silahla iki defa kendimi sol şakağımdan vurdum. Acımadı ve kan çıkmadı, ölmedim de. Ne anlama gelir?

  2. Rüyamda babamın beni öldürmeye çalıştığını ve benim kurtulduğumu, birine evlat olarak gittiğimi gördüm. Ne anlama geliyor?

    1. Yavrum sen yakın zamanda babandan çok kötü muamele göreceksin sebebi senin hal ve hareketlerin olacak unutma eğer bu fark eder ve bu yanlışlarından vaz geçersen bu gördüğün rüyayı dahi unutacak ve rüyanda ölmeyip ölmüş gibi olduğun için yani mekân ve yerin değiştiği için bu eylemin aksine değişeceğine olanak sağlayacaksın yani sen bun hatayı yapacaksın fakat istediğin zamanda bu hatadan dönede bilirsin ancak senin bu yanlışı çok geçmeden tekrarlamaman lazım bunu unutma

  3. Rüyamda 2 arkadaşımı 3. kat penceresinden attığımı gördüm. Polis falan olay yerine geldiler. Bir arkadaş yaşıyordu, ayağa kalktı. Benim yapıp yapmadığımı sordular. Biraz durup “Hayır” dedi. Diğer arkadaşımı hiç görmedim.

  4. Okuldan dönüyorduk ve 3 arkadaşlarımın ismi Alperen Sinan kişiydik arkadaşımın biri “Yerde para var” dedi ama para değildi altındı. Ben 3 tane altın buldum, alperende de 2-3 tane altın vardı. Sinan bizi kıskandı ve Alperen ve benim elimizdeki altınları düşürmeye çalışıyordu ve düşürdü sonra da yerden alıp kaçtı. Biz de o altının olduğu yere gittiğimizde biran hava karardı. Alperen ile ben kalmıştım alperen ışığı açıp kapıyordu. Işığı ben aldığımda fark ettim ki mafyalar vardı orda ve ışığı direk kapadım. İlk önce Alpereni poşet ile boğdular grrrrrrrrrr diye ses geldi korkmuştum sonra da beni öldürdüler. “Lütfen yapmayın” demiştim Eşhedu enne ilahe illallah ve eşhedu enne Muhammeden abduhu ve resuluh” dedim ve kendimi cennet gibi bir eğitim yerinde buldum. Çubuklar vardı 3er 4er onlara “Yan taraflarını görmesini önlersen bebek ağlar” dediler ve ağladı 5er 6şarları ise “Kapatırsan adam ölür” dediler ve uyandım. Lütfen söyleyin bunun cevabını lütfen.

  5. Rüyamda yollar su içinde bir araba suyun içinde arkasına ip bağlamış bir kız çocuğu sörf yapıyor ve kız çocuğu boğuluyor. Ben sırtına falan vuruyorum ağzından su geliyor ve canlanıyor. Bir kız çocuğa da ölüyor, biri ölüyor.

  6. Tren raylarının üzerine bağlıydım. 2 kişiydiler ve ben kalktım birini öldürdüm, diğeri kaçtı. Sonra polisten gizlenmeye çalışıyordum, karakolda bekliyordum. Saç telimi buldular ve polis bana “Senin saçına çok benziyor” dedi. ben de korktum sonra o kaçan geldi, yanımda polis vardı. “ O suçlu değil” dedi bana. Bende polise söyledim, “Ben suçlu değilim” bitti.

  7. Rüyamda işyerin çalıştığım arkadaşlarımın 3 ünü silahla öldürdüm tam kaçarken de patronum beni gördü ve yanıma gelip bana “Ne yaptığını biliyorsun değil mi? Şimdi polisler gelecek her şeyi anlatacaksın” der, ben de “Evet” dedim ve sonra uyandım. Ne anlama geliyor, yardımcı olur musunuz?

  8. Rüyamda 2,5 yaşındaki oğlum yolda oynarken araba çarptığını ve öldüğünü gördüm ne anlama geliyor acaba? Çok korkunç bir rüyaydı.

  9. Ben rüyamda bir adamın beni öldürüp ailemden başka kimseyi öldürmediğini ve beni bıçakla öldürdüğünü gördüm. Sonra cennete gidemiyorum evdekiler beni görüyor beni ama havada uçuşuyorum sonra telefona beni görmeleri yani cennete gitmeleri için program yüklüyoruz sonra cennette rahmetli babamı görüyorum.

  10. Komşu oğlunun beni hep öldürmek istediğini gördüm ama fırsat bulamıyordu en son annem benden vazgeçti cenaze işlemlerine başlayalım dedi çok merak ediyorum lütfen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir