ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Ölü Görmek

Rüyada ölü görmek, sevilen birinin geleceğini haber verir. Ölü diri getirir.

Rüyada ölü görüldüğünde korkulmamalıdır. Çünkü ölü hayra yorulur. Rüyada bir ölü görmek sevilen birinin geleceğini haber verir. Yani ölü diri getirir.

Rüyada kendinin ölüp dirildiğini görmek; isteklerinize kavuşacağınıza, ölü birine birşey vermek veya almak; bolluk içinde yaşayacağına, ölü bir kadını doğururken görmek; uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, ölmüş bir adam görmek; sevilen bir dostu kaybetmeye, bir ölünün tekrar dirildiğini görmek; güzel bir haber almaya ve bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine işarettir.

Ölü rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

108
59
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Gsusamci

Rüyamda ablamla babam mutfakta yemek yapıyorlar ve dayımın dün öldüğünü defnettiklerini söylüyorlar. Annemi de başka bir odada yatmış sessizce ağladığını görüyorum ama yüzünü görmüyorum. Arkadan görüyorum. Dayım gerçekte yarı felçli hasta biridir. Acaba nasıl yorumlamalıyız bu rüyayı?

02.07.2013 10:46:22

Eda

Rüyada birinin ölmesi; ömrünün uzamasına. Ağlamak; gülmeye işarettir.

31.07.2013 19:19:45

Ayfer

Annem 2 yıl oldu vefat etti. Rüyamda öldü diye kefenlemişler. Ama annem ölmemiş. İçeri girdiğimde kımıldıyor. Ben bağırıyorum “Annemi çözün” diye çözüyorlar. Annem konuşuyor ama benimle değil, yanımdakine cevap veriyor. Ne anlama geldiğini yazarsanız sevinirim.

10.12.2013 03:08:08

Seda

Tatlım dayının ömrü uzamıştır.

31.05.2014 10:06:58

mehmetaltun

Annem rüyasında benim öldüğümü görmüş acaba neye çıkar? Üzerimde beyaz bir çarşaf örtülüymüş evimizde.

05.07.2013 21:16:37

mine K.

Rüyamda ölmüş anneannemi gördüm, gelinlik giyinmişti.

11.07.2013 09:35:06

HUSNA

Ölü birisini görürsen, o ölü senin yakınlarından birisine çocuk olacaktır. Yani ölü dünyaya diri göndere. Bu arada anneannen için Allah rahmet eylesin.

21.03.2014 21:24:51

Berna

Rüyada ölmüş bir tanıdığıma su veriyordum ne anlama geldiğini yazar mısınız. Teşekkürler. 

13.07.2013 00:27:15

suheyla

Ölü olan kocam rüyamda bir çuval taze fındık getirmişti. Dalından koparılmış haldeydi fındıklar. Aldım ama sonra kullanırım dedim ne anlama geliyor?

14.07.2013 10:10:03

ayse

Ölünün yolculuğa çıkmak için hazırlık yapması ne demek?

14.07.2013 11:25:48

Yorumcu

Amellerini arttırman gerektiği, namaz, oruç... Amelleri eksiksiz yapmalısın.

23.04.2014 09:26:09

Hatice

Rüyamda erkek bebeğim oluyor ve ben onu emziriyorum. Acaba nasıl yorumlarız bu rüyayı?

21.07.2013 12:31:29

Şeker

Ölmüş annemi rüyamda gördüm bana bakıp tebessüm ediyordu, ne anlama geliyor?

23.07.2013 08:14:35

Meryem

Rüyada ölü bir kadını hastayken görmek ne anlama gelir? Bir de 4 ayağı vardı, korkutucuydu bu kadın da en yakın arkadaşımın babaannesiydi. Dolayısıyla arkadaşım Burcu da vardı babaannesinin ismi Teşfire. Anladığınız kadarıyla bilgi verirseniz sevinirim.

29.07.2013 07:45:39

İlfet

Rüyamda herkes tarafından sevilen Allah yolunda olan ölmüş komşumu gördüm, bayandı. Rüyamda ise yanıma geldi oturduk. Gülerek neşeli neşeli bana bir şeyler anlatıyordu. 1 gün önce de ölmüş babaannemi gördüm. O da yanıma gelmişti sarıldık beni öptü, sevdi, neşeliydi eğer yorumlarsanız çok memnun olurum.

31.07.2013 03:38:37

Şerife Y.

Rüyamda ölmüş olan yengemi ve yaşayan yengemi gördüm. Bir çuval ekmek getirmişlerdi bana. Bunun yorumu nedir? Teşekkürler.

05.08.2013 15:16:35

Erkan

Selam benim rüyam vardı, yorumlar mısınız? Gerçek hayatta babam vefat etti 13 yıl oldu. Rüyamda babamı gördüm bir masada yemek yiyoruz, annem, akrabalarım. Annem babama “Evi satta bana yeni ev al diyor.” Babam da anneme “İş yerini ve evi satıp, yeni işi kuracağım” diyor. Ben de babama içten kızıyorum, yine yeğenlerine iyilik yapacak diye, uyanıyorum. Yorumunuzu bekliyorum. Sevgilerle.

11.08.2013 16:35:37

Seçil

Ben rüyamda Atatürk’ü gördüm, benimle konuşuyordu.

13.08.2013 14:19:15

Gökçe

Çok şanslısın. Senin yerinde olmak isterdim.

28.12.2013 10:06:57

İda

Soru sormak istiyorum. Rüyada ölü bir arkadaşla tartışmak sonra da yine barışmak, ne anlama gelir?

16.08.2013 12:15:36

Dilek

Rüyamda yeni ölmüş olan bir dayım var onu gördüm. Ona sarıldım o da bana sarılmıştı. Odasında yatağında oturuyordu sonra birden bire alev çıkmadan ayağı yanmaya başladı ama o hiç konuşmuyordu sonradan ben de yanacağım yanından gitmek istedim ama bırakmadı beni sonradan kurtuldum. Karşıya geçtim ama sonra beni tekrar tuttu ama bu sefer de karşımda bir adam vardı o bana yardım etti ve tekrar karşıya geçtim. Acaba nasıl yorumlamalıyız bu rüyayı?

17.08.2013 14:16:43

Kardelen

Rüyamda ölü bebek doğurduğumu gördüm. Anlamı nedir acaba?

19.08.2013 10:16:58

Sena

Rüyada çok sevdiğim birinin öldüğünü görürsem, ne olur?

20.08.2013 14:23:24

Sena

Anneannem rüyasında annem bizi İzmir otobüsüne bindirdikten sonra anneannem annemin öldüğünü görmüş sonra annemin mezarı olmuş, gömmüşler. Ne anlama gelir?

20.08.2013 14:27:04

Orkun

Annemin dedesi vefat etmişti. Rüyasında dedesinin yaprak sarma yediğini görmüş.

24.08.2013 20:15:11

Mardom

Rüyada ölmüş birisinin, yarı çıplak insan pisliğine bulanmış bir şekilde bağırarak, bana saldırdığını gördüm.

25.08.2013 16:28:43

Hülya C.

Rüyamda tabutta ölü yatan birinin canlandığını gördüm. Bu kişi babaannemdi, canlandı. Onu babam ve ben sarılıp öptük ama canlanırken gençlik halinde canlandı ve konuştuk.

29.08.2013 01:48:28

Mehmet A.

Ben rüyamda ölü gördüm. En tuhafı da ölü kokusunu alıyordum ve kokuyu da hatırlıyorum. Gerçek gibiydi ama rüyaydı.

30.08.2013 11:33:43

Adil

Çocuk ölüsü.

07.09.2013 11:24:42

Zuhal

Vefat eden eşimi gördüm, omuzlarından tuttum özlemle öptüm. Kokusunu duydum. Bana gülümsedi ve hiç konuşmadı. Teşekkürler.

07.09.2013 17:28:10

Merve

Ölü sevinç getirir.

11.09.2013 16:38:28

Elifim elifim

Allah dünyada geri kalanlara uzun ömürler versin. Allah kimseyi acıtıp incitmesin amin.

16.09.2013 15:21:07

Gül

Tabirleriniz gayet güzel, çok beğendim. Rüyamda ölmüş bir bayan yakınımın hamile olduğunu görüyordum. Tabirini bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...

22.09.2013 20:01:23

Kalender

Üvey kızım evde arkadaşlarıyla doğum günü kutlamasında içki içip, saz çalıp, eğleniyorlardı. “Niye içiyorsunuz?” diye kızıyorum. Rahmetli babam da başka bir evde arkadaşıyla içki içiyorlardı ve annemi aldattığını görüyorum. Yorumunuz için teşekkür ediyorum.

26.09.2013 21:51:14

Eyüphan

Rüyamda daha önce ölmüş bir akrabamın güzel bir sesle türkü söylediğini gördüm. Acaba manası nedir?

30.09.2013 10:17:43

Filiz

Rüyamda ölmüş eniştemi elinde bir çift ayakkabı getirerek gördüm. Kızımı almaya geldiğini söyledi fakat ben “Olmaz, veremem” dedim. Öylelikle uyanmışım. Yorumlarınızı rica ederim.

01.10.2013 09:50:58

Yılmaz S.

Merhaba diyerek başlamak istiyorum. Rüyamda rahmetli annemin bana elli lira verdiğini gördüm. Yorumlarsanız sevinirim. Saygılarımla.

01.10.2013 18:22:46

Lale demir B.

Ölü birisinin elini öpmek, nedir ya? Yoktur yaaaaa.

09.10.2013 07:55:48

Emrullah

Kız kardeşimin öldüğünü gördüm.

10.10.2013 10:01:33

Osman

Rahmetli annemi rüyamda gördüm. Elleri çok uzun, evdeki eşyalarını eliyle kapatmış “Kimseye vermem” diyor.

19.10.2013 07:57:00

Gonca

Rüyamda ölmüş abimi, babamı, halamı bir yerde yani evde bayram yapıyoruz hep birlikte sonra biri evlenecekmiş te kız tarafları geliyor, biz gitmiyoruz. Son gelenlerde kadın, çok güzel kızın annesi, babam diyor “Benim askerde ki karım” babam da gerçekten evlenmiş ama nikah olmamış, aile istemiş o zaman kalmış. Adam çok bozuldu sonra kadının kocasını ikna ettiler. Uyanmışım. Güzel yorumlayan arkadaşlara, teşekkürler şimdiden.

26.10.2013 09:29:01

Antepcityboy

Bugün sabah 6'da uyandım ve bir süre sonra tekrar uyudum. Rüyamda ölmüş bir akrabamızın tekrar öldüğünü gördüm. Cenaze bayram gününe denk geliyor. Tabutu getirirlerken görüyorum, el atıyorum, bir bakıyorum, tabutu ölen kişinin oğluyla ben tutuyorum sadece. Ölen kişinin oğlu bir hışımla naaşı tabuttan çıkarıyor ve ben de haliyle bir ucundan tutuyorum ve bir odaya koyuyoruz. Ama o an o kadar ürperiyorum ve korkuyorum ki. O ölünün soğukluğunu hissediyorum, titriyorum. Normalde de çok etkilenirim böyle şeylerden. Siyahlar giyinmiş, TV’lerde gördüğümüz gibi bir varlık (daha çok dişiye yakın) cenazeyi koyduğumuz odanın önünde duruyor, heykel gibi. Öleceğimi falan düşünüyorum. Allah'a dua ediyorum. “Allah'ım, daha namazlarımı bile tam kılmadım. Ne olur bana ömür ver ki sana Salih bir kul olmak için yaşayayım” diye dua ediyorum. Orada bir ölüm listesi var. Birileri o listeye ha bire isimler ekliyor ve ha bire o listeden isimler siliyor. Uyandığımdan beri etkisindeyim. O ölünün soğukluğunu, vücudumda değdiği yerlerin soğukluğunu bizzat hissettim. Öleceksem de yapacak bir şey yok. Ölüm de haktır. Allah hayırlı ölümler versin. Rüyamı tabir ederseniz sevinirim.

27.10.2013 13:54:20

Zerrin

Eski eşim 10 sene önce vefat etti. Rüyamda dükkanı varmış, kızımla gidiyoruz. Bana ekoseli gömlek hediye etti. Kızımla konuşuyorlar ona “Annen denize gidiyor mu, yüzmeyi öğrendi mi?” diyor. Kızım da “Öğrendi, yüzüyor artık” diyor. Hayırdır anlamı nedir? Yorumlarsanız sevinirim. Saygılar.

29.10.2013 14:15:17

Zeynep

Ölü gördüm, kefenle sarılmış, titriyorlardı. Anlamı ne olabilir?

29.10.2013 14:26:02

Bulut

Ölü gördüm. Ölüyle birlikte bir düğüne gittik.

05.11.2013 22:31:55

Asya

Dedem 2 hafta önce vefat etti. Gece rüyamda gördüm. Babası vefat ettiği için mezarından çıkıp taziyeye gelmişti. Ama babası yıllar önce ölmüştü. Ailem dedemin tekrar mezara gideceğini söyledi. Ben de elini öptüm, bana bakıp güldü. Bu ne anlama geliyor. Cevabınızı bekliyorum.

03.12.2013 08:48:59

Ali S.

Rüyamda ölmüş bir tanıdığım, devamlı üzerime tükürüyordu. Bunun tabiri nedir acaba? Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

07.12.2013 16:51:41

Murat

Rüyamda eşime kardeşinden mektup gelmiş. Elinde zarf ve kağıtlar ile geldi. Kardeşinin yazdığı çok önemli bir dini konu imiş. Ben sırt üstü yer yatağında yatıyorum. Göbek kısmına veya biraz alt kısmına oturuyor. Bir çıplak erkek ölü zannediyorum. Gözleri görme engelli gibi kapalı, göğüs kafesi sanki ameliyatlı gibi dikili. Eşime diyorum ki “Hatun bunu da mı abin gönderdi?” derken daralıyorum. Ölü ben mi söyleyeyim, sen mi diye eşime bakıyor. Bu arada ayaklarımdan uyuşukluk başlıyor, vücuduma doğru. Ben de besmele ve Kelime-i Şehadet getirerek, korkarak uyandım.

08.12.2013 05:02:09

İsa

Rüyamda ölüyü soyulurken gördüm. Nedir anlamı? Bekliyorum.

12.12.2013 12:35:20

Hatice Ç.

Bundan bir ay önce babaannem öldü. Onu ben yıkadım. Öldükten sonra ilk kez dün rüyamda gördüm. Yerde oturmuş, elinde çoraplar, benden bu çorapları ayağına giydirmemi istedi. “Ayaklarım çok üşüyor, bunları giydir” dedi. Ben de giydirdim. Sonra elinde para vardı. Para vermek istedi, ben de almadım. Bu ne anlama gelir ya?

21.12.2013 09:22:37

Kerem

Eve geldiğimizde ölmüş olan babaannem, babamın babaannesi ve bir kişi daha bizim evden çıkıyorlar. (Ölmüş üç kişi)Hiç konuşmuyorlar. Eşim “Bırakayım” diyor. Ben eve çıkıyorum. Evde yemek yapmışlar, pilav yapmışlar. Ocağın altı yanıyor, neredeyse pilavın dibi tutacak ateşi kapatıyorum. Yemekte yapmışlar, domatesler suda kaynıyor.

23.12.2013 21:53:34

Elif

Ölüyü deniz üstünde yürürken görmek, ne demek? Orkideleri anlatıyordu. Bir tarih yazdı ve “Sabret, kavuşacağız” dedi. Ben de “Bekleyemem” deyip arkasından gittim. Bu rüyamı ne olursunuz yorumlayın.

04.01.2014 19:43:32

Sefa

3 yıl önce vefat etmiş olan babaannemi gördüm. Çok mutluyduk. Beraber oturduk, elini tuttum, o benim ellerimi tuttu. İki arkadaş gibi özlem giderdik. Bu rüyayı nasıl yorumlar mısınız?

06.01.2014 12:37:18

Sagittarius

Rüyamda bir kaç yıl önce ölen en sevdiğim bayan öğretmenimle karşılaştım. Rüyamda onu çok özlediğimi hissettim. Yanaklarından öptüm, çok huzur vericiydi. Hayır, ola inşallah.

09.01.2014 06:58:51

Nuray U.

Okul gösteri gecesindeymişiz. Bir grup arkadaş gösteri yapıyor, dans gibi bir şey. Sözlü dile getirdiklerini görsel de yapıyorlar. Biri kırmızı dev bir traktörle, seyircilerin arasından şahlandı. Traktör o kadar büyük ki duvara çarptı ama bir şey olmadı. Sadece duvardan sıvalar döküldü. Geri geri gitmeye başladı sonra tam o sırada yeni ölen yeğenim belirdi, annemin yanı başında. Ben de ayaktayım. Ablamda var yanımda. Oğuzhan gelmek istediğini söylüyor ama “Gelemiyorum” diyor. Ben de ona yalvarıyorum. “Gitme” diye. Ağlayarak uyandırıldım, uyandığımda hala ağlıyordum.

12.01.2014 08:45:47

Ayten

Benim 8 yaşında oğlum öldü. Akşam rüyamda gördüm, hasta haliyle uyuyordu. “Anne biliyor musun? Seni çok özledim” dedi ve uyuyordu. Bir ara uyandı, sucuklu yumurta istedi. Nedir acaba, anlamı?

13.01.2014 04:12:53

Eseserata

Açıklayıcı güzel ifadeler kullanılmış. Soru: 10 gündür hemen her gece rüyamda ölmüş bir yakınımı veya arkadaşımı görüyorum. Birinde amcamı kucağıma alıp, taşıyordum. Diğerinde diğer amcamla birlikte ev yapmaya çalışıyoruz. Üstümüz, her tarafımız çamur oluyor. En son rüyamda ise sevdiğim bir arkadaşımla birlikte ailemle deniz kenarında oteldeyiz. Bana “hadi gidelim deniz kenarında bira içelim” diyor. Sahile gittiğimde benden kaçıyor. “Gel” diyorum. Geri geri gidiyor. Deniz çekilmiş, kumsalda büyük ve iri dişli balıklar var. Birileri de o balıkları satmaya çalışıyor. Arkadaşım da bana bira getiriyor (Çok uzun zamandır kullanmıyorum.) “Bunun tadı çok kötü. Ne biçim bira, bu” deyip bırakıyorum.

14.01.2014 08:37:23

Halim Ş.

Ben rüyamda ölmüş amcamı gördüm. Amcam yanıma geldi. Biraz sohbetten sonra nereden geldiğini sordum. Bana Muhsin Yazıcının mezarını değiştirdiklerini söyledi. Daha sonrada Muhsin Yazıcının şehit olduğunu ve bir tane saçının telinin değişmediğini söyledi. Yorumlarınızı bekliyorum.

19.01.2014 10:49:22

Ayla Ö.

Rüyamda rahmetli babamı gördüm. Bana yardım etmeye çalışıyordu. Ne anlama gelir?

19.02.2014 06:52:18

Cengiz

Selam. Rüyamda rahmetli babamı gördüm. Kendisiyle geziyorduk, yemek yiyorduk. Anlamı nedir acaba?

20.02.2014 03:54:45

Güler

3 yıl önce babamı kaybettim. Vefatından sonra birçok sıkıntı yaşadım. Babamla ilgili birçok rüya gördüm. Hepsini kendimce yorumladım ama buna bir yorum bulamadım. Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Rüyamda babama bir köpek aldım. Babam yalnız kalmasın, ona dost olsun diye. Ama başı biraz büyük. Çok sevimli. Babam da onu çok sevdi hatta köpekle oynadık. Fakat ailemin ısrarı yüzdenden köpeği babamdan almak zorunda kaldım ya da alacaktım.

21.02.2014 10:41:31

Berna

Eşim rüyasında yıllarca komşuluk yaptıkları, ölmüş olan tanıdığının, kendisine “Çarşamba günü hazır ol. Ben seni gelip, alacağım” dediğini görmüş. Bu rüyayı yorumlar mısınız?

21.02.2014 20:36:49

Lutka

Merhaba, Allah hayırlara çıkarsın inşallah. Ben rüyamda çok ünlü bir film tanıtımı yapılan madda ölü. Bu akrabamızı gördüm. Amcam ve babam onunla konuşuyorlar. Biz edilme yan tarafta çıplak olarak tv izliyoruz. Sonra ben koltuğun üzerindeki örtüyü alıp kapatıyorum üstümü fark edince. Sonra (ben yurtdışında yaşadığımdan yeni geldiğimde akrabalarımız toplanır.) Ablam “Gel seni görmeye kim gelmiş bak” dedi. Teyzemin oğlu fakat yanında eniştem (babası) ölü kucağında bebek tutuyordu. Çığlıkla az ağlamak arası canlı gibiydi resmen. Ama ablamlar göremiyordu rahmetli eniştemi! Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür. :)

25.02.2014 09:53:48

Serpil06

1 yıl önce ben annemi kaybettim ve dün gece rüyamda annemi eşimle ikimiz mezarından çıkartıp bir eve tabutla getiriyoruz. Eve defnetmeyi düşünüyoruz. Ev kendi evim değil ve seviniyorum artık her gün görebilirim, bana çok yakın diye. Bu arada eşim evin yeri tahtaymış ve onları söküp tabut için yer açmaya çalışıyor. Anneme baksam, bir açsam diye aklımdan geçiriyorum. Geri, çürümüştür belki. Kötü olmuştur. Görürsem dayanamam kafayı yerim diye vazgeçiyorum. Sonra tabuttan annemin hırıltılı nefesi geliyor. Annem sağken de astım hastası olduğu için nefesi hırıltılıydı ve tabutu ve kefenini açıp annemi uyandırmaya çalışıyorum. “Anne ne olursun uyan” diye ona yalvarırken bir taraftan da yüzünü ve saçlarını okşayıp öpüyorum. Annem uyanıyor ama benle sesli konuşmuyor. Ona sadece “Anne cenneti gördün mü?” diyorum. Kafa sallıyor bana. Sonra da “Anne melekleri gördün mü?” diye soruyorum. Sesli değil ama göz göze bakışarak bana evet gördüm. Çok hızlılar ama melekler diyor. Uyandım tekrar uyudum. Yine rüya gördüm aynı gece. Bu kez 25 yıldır görmediğim ilkokul arkadaşım bir ölen yakınını diriltmiş bir duayla. Bu dua Hz. Musa’nın bir duasıymış. Kızın peşini bırakmıyorum. “Benim annemi de dirilteceksin o duayla” diyorum. Sonra mezarlığa girmek yasakmış. Fakat ben diyorum “Seni duvardan atlatacağım. Kimse görmeden, bizi annemin mezarının başına götüreceğim. Küçük bir kitap Arapça. O dua 1,5 sayfalık bir duaymış. O dua diriltiyormuş. Kızın peşini bırakmıyorum hiçbir de duayı öğreneyim de vefat eden teyze kızına vereyim. O da teyzemi diriltsin diyorum. Cevaplarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun.

25.02.2014 13:21:34

Fadik

Rüyamda vefat eden eşim bana ev aldığını söylemektedir.

06.03.2014 11:37:58

Asu K.

Rüyamda annemle sarılıp ölen halam için ağlıyorduk. “Mezara gömeceğiz anne halamı” diyerek ağladık.

17.03.2014 07:33:08

Ferda E.

Annem hayatta değil. Annemi rüyamda gördüm. Annemi çıplak gördüm çok üzüldüm. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

20.03.2014 08:19:53

Husna

Rüyamda ölü dedemin cebinde deste para buldum. Acaba ne anlama geliyor?

21.03.2014 21:27:55

Nudem

Rüyada ölen bir kişi, başka ölen bir kişiyi sorsa nedir?

31.03.2014 10:26:52

Süleyman E.

Rüyamda ölmüş insanlar gördüm. Bir nevi Resident Evil filmindeki gibi ısırdıkları da onlar gibi ölü ama yaşıyor oluyorlar ve sürekli birilerini ısırıyorlar. Ve ben onların ölmesi gerektiğini söylüyorum. Sizce bu ne anlama geliyor lütfen yorumlar mısınız?

06.04.2014 20:27:34

Yasmin

Rüyamda ölmüş nenemi gördüm. Sekerattaydı can veriyordu yatakta annem onun başındaydı. Ben de su içiriyordum.

11.04.2014 00:12:23

Mehmet

Rüyada öldüm ve sorguya alınacakken süre istedim ve ailemden helallik istedim. Bana dua etmelerini istedim.

16.04.2014 15:17:24

Muhammed

Rüyada ölünün kusması.

22.05.2014 21:05:46

Abi

Küçük kardeşimin rüyası: kardeşim iki seferdir mahalledeki bütün ölüleri görüyor. Ona gelip onunla konuşuyorlar. Babam da dahi bir tanesi var arkadaşımın abisi askerdeydi. Askerde öldürüldü mü yoksa kendisi mi intihar etti bilmiyoruz ama geliyor kardeşime diyor: “Anneme söyleyin ben iyiyim ve selamlarımı götürün.” Bu ölüleri iki defadır birkaç ay arayla gördü. Kardeşim 14/15 yaşlarında.

24.05.2014 12:24:02

Hülya

Rüyamda ölen kızımı gördüm ve bana kendisinin rüyasında kül tabağı gördüğünü söyledi. Ne anlama geliyor?

29.05.2014 13:52:52

Aliriza Ç.

Kolay gelsin, rüyamda annemi, babamı, eniştemi, halamı ve yengemi gördüm. Annem, babam ve eniştem yatakta yatıyorlardı. Evimizin alt katında birçok kişi oturuyordu. Hepsine “Hoş geldiniz” dedim ve üst kata çıktım. Annemin, babamın ve eniştemin ellerini öptüm ve halam da elini öpmeyecek sandı o da ayağa kalktı. Onun da elini öptüm ve yengem de yerde oturuyordu. Bunları ne olarak yorumlayabiliriz?

07.06.2014 18:08:12

Ülkü

Ölmüş olan babamı iş yerimizde görüyorum yüzüme tükürüyor ama kızgın bir şekilde değil, isterse bana kızabilirmiş anlamında başkalarının yönetmesiyle tükürüyor.

12.06.2014 15:17:14

Kadir B.

Rüyamda rahmetli dedemi kefen içinde gördüm, sadece gözlerinin açıldığını ve bana baktığını gördüm. Yanında da 2 hafta önce vefat eden dedemin üvey kardeşini yanımızda ayakta dururken gördüm ve biranda gözlerimin başımın üstünde uzanarak olduğumu gördüm.

13.06.2014 15:35:54

Elif

Ben rüyamda küçük beş yaşındaki bir kızın çamurlu bir suda boğularak öldüğünü gördüm. Beni suyun içine çekiyordu. Suyun içine çektiğinde yüzünde bir sürü değişiklik vardı gözleri yoktu, simsiyahtı, ağzı da yoktu, orası da simsiyahtı. Çığlık atıyordu, bana bir şeyler fısıldıyordu. Bu ne anlama geliyor acaba? Çünkü bu rüyayı en az beş defa aynı şekilde gördüm.

14.06.2014 17:41:55

Nuray

Annem 15 gün önce vefat etti. Dün gece rüyamda, mezarının üstünde ağlıyordu “Üstümü örtün” diye. Ne olduğu belli olmayan bir varlık onu zorlayarak mezara çekmeye uğraşıyordu. Ne anlama gelir yorumlar mısınız?

18.06.2014 00:42:55

Onur

Rüyamda birkaç ay önce ölen dedemi gördüm. Yaşarken bizde kalıyordu ve biz ona yardım ediyorduk, oturup kalkarken. Ve rüyada da dedem ölmemişti, ben yine ona yardım ediyordum, sarılıyor yardım ediyordum. Acaba nasıl yorumlarsınız bunu?

18.06.2014 10:41:01

Fatoş E.

Rüyamda komşumun öldüğünü gördüm çocukları, karısı ağlamıyordu ama ben ağlıyordum. Bu ne demek yorumlar mısınız?

22.06.2014 10:39:16

Ayse

Rüyamda ölmüş annemi kendi komşularıma otururken gördüm ve elinde bir şey vardı yiyordu. Aynı zamanda ben de çamaşır suyu katkılı bir su ile dışarıdaki benim ile ilgili olmayan bir merdiveni yıkıyordum, sokak merdivenini. Yorumlarınızı rica ederim. Şimdiden Allah razı olsun, teşekkür ederim.

25.06.2014 15:55:27

Uraz U.

Rüyamda 11 yıl önce vefat eden o zaman aşık olduğum insanı gördüm çok iyiydi “Ben ölmedim” diyordu. Bir evdeydik benden eşofman istedi. Yeşil üst, sarı renk alt şeklinde eşofmanları dolaptan çıkarıp verdim. Birde emziği varmış. Odaya girdiğimde eşimle beraber yattığını gördüm. Eşim uyuyordu, vefat eden arkadaşım da emzik bekliyordu. Emziği uyku sersemi eşim ağzına aldı sonra çıkardı. Daha sonra vefat eden arkadaşım kullandı. (Rüyamda aynı yatakta yatarken görmekten tedirgin oldum. Lütfen yorumlar mısınız?)

29.06.2014 09:57:36

Burak G.

Annem eşini yani babamı ölü gördüm, kefenli gelmişti yüzünü açtım konuşuyordu. Sonra yeniden ölmüş, kollarını bağlamıştı, kollarını düzelti. Acaba nasıl yorumlamalıyız bu rüyayı?

29.06.2014 10:43:58

Melisa

Rüyamda vefat eden babaannem amcamların evinde oturmuş mantı yiyordu ama hiç konuşmuyordu. Nasıl yorumlamalıyız rüyayı?

03.07.2014 13:59:18

Kardelen

Rüyamda bir süre evvel vefat eden uzak bir akrabamla sohbet ediyorum. İkimizde gayet enerjik ve canlıyız. Ona “Hadi gidelim buralardan Amerika’ya gidelim” diyorum. O da sanki gelebilirmiş gibi bana katılıyor. Teşekkür ederim.

05.07.2014 03:59:40

Sevilay A.

Komşumuz rüyamda benim yakamı tutup “Beni neden arayıp sormuyorsun? Sen de benimle gel” diyor. Acele cevap bekliyorum.

06.07.2014 10:08:46

Rahim

Rüyamda annemi gördüm hep yanımdaydı öptü beni. Daha sonra araca binip gitti ve ben mezarına gittim. Yolumda birçok armut gördüm ve annemin mezarına gittim birde Fatiha okudum.

07.07.2014 18:27:41

Filiz

Evimde hiç tanımadığım birini ölü bir şekilde gördüm daha sonra dirilip hiç kimseyi ellemeden bana doğru geldi ve beni kucakladı. Acaba bu ne anlama geliyor?

10.07.2014 04:37:01


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook