ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Ölü Görmek

Rüyada ölü görmek, sevilen birinin geleceğini haber verir. Ölü diri getirir.

Rüyada ölü görüldüğünde korkulmamalıdır. Çünkü ölü hayra yorulur. Rüyada bir ölü görmek sevilen birinin geleceğini haber verir. Yani ölü diri getirir.

Rüyada kendinin ölüp dirildiğini görmek; isteklerinize kavuşacağınıza, ölü birine birşey vermek veya almak; bolluk içinde yaşayacağına, ölü bir kadını doğururken görmek; uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, ölmüş bir adam görmek; sevilen bir dostu kaybetmeye, bir ölünün tekrar dirildiğini görmek; güzel bir haber almaya ve bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine işarettir.

Ölü rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

583
60
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Gsusamci

Rüyamda ablamla babam mutfakta yemek yapıyorlar ve dayımın dün öldüğünü defnettiklerini söylüyorlar. Annemi de başka bir odada yatmış sessizce ağladığını görüyorum ama yüzünü görmüyorum. Arkadan görüyorum. Dayım gerçekte yarı felçli hasta biridir. Acaba nasıl yorumlamalıyız bu rüyayı?

02.07.2013 10:46:22

Eda

Rüyada birinin ölmesi; ömrünün uzamasına. Ağlamak; gülmeye işarettir.

31.07.2013 19:19:45

Ayfer

Annem 2 yıl oldu vefat etti. Rüyamda öldü diye kefenlemişler. Ama annem ölmemiş. İçeri girdiğimde kımıldıyor. Ben bağırıyorum “Annemi çözün” diye çözüyorlar. Annem konuşuyor ama benimle değil, yanımdakine cevap veriyor. Ne anlama geldiğini yazarsanız sevinirim.

10.12.2013 03:08:08

Seda

Tatlım dayının ömrü uzamıştır.

31.05.2014 10:06:58

zeynbep S.

Rüyada birinin ölmesi; ömrünün uzamasına. Ağlamak; gülmeye işarettir.

24.11.2014 16:14:14

Serife

Rüyamda bütün ölüler mezarlığın başında dikilmişlerdi. Ben su içmeye çalışıyorum mezarlıkta ama bir kız mezarın başında bana yüzünü ekşiyor ben korkuyum ve geri dönüyorum. Kafama iyice takıldı. Anlamını bilen, rica ederim yazar mısınız?

15.08.2015 10:50:59

mehmetaltun

Annem rüyasında benim öldüğümü görmüş acaba neye çıkar? Üzerimde beyaz bir çarşaf örtülüymüş evimizde.

05.07.2013 21:16:37

Xyz

Hayırlara çıkar inşallah.

25.12.2014 15:59:56

mine K.

Rüyamda ölmüş anneannemi gördüm, gelinlik giyinmişti.

11.07.2013 09:35:06

HUSNA

Ölü birisini görürsen, o ölü senin yakınlarından birisine çocuk olacaktır. Yani ölü dünyaya diri göndere. Bu arada anneannen için Allah rahmet eylesin.

21.03.2014 21:24:51

Barış S.

Allah rahmet eylesin.

24.12.2014 08:37:44

Berna

Rüyada ölmüş bir tanıdığıma su veriyordum ne anlama geldiğini yazar mısınız. Teşekkürler. 

13.07.2013 00:27:15

suheyla

Ölü olan kocam rüyamda bir çuval taze fındık getirmişti. Dalından koparılmış haldeydi fındıklar. Aldım ama sonra kullanırım dedim ne anlama geliyor?

14.07.2013 10:10:03

ayse

Ölünün yolculuğa çıkmak için hazırlık yapması ne demek?

14.07.2013 11:25:48

Yorumcu

Amellerini arttırman gerektiği, namaz, oruç... Amelleri eksiksiz yapmalısın.

23.04.2014 09:26:09

Hatice

Rüyamda erkek bebeğim oluyor ve ben onu emziriyorum. Acaba nasıl yorumlarız bu rüyayı?

21.07.2013 12:31:29

Şeker

Ölmüş annemi rüyamda gördüm bana bakıp tebessüm ediyordu, ne anlama geliyor?

23.07.2013 08:14:35

Meryem

Rüyada ölü bir kadını hastayken görmek ne anlama gelir? Bir de 4 ayağı vardı, korkutucuydu bu kadın da en yakın arkadaşımın babaannesiydi. Dolayısıyla arkadaşım Burcu da vardı babaannesinin ismi Teşfire. Anladığınız kadarıyla bilgi verirseniz sevinirim.

29.07.2013 07:45:39

İlfet

Rüyamda herkes tarafından sevilen Allah yolunda olan ölmüş komşumu gördüm, bayandı. Rüyamda ise yanıma geldi oturduk. Gülerek neşeli neşeli bana bir şeyler anlatıyordu. 1 gün önce de ölmüş babaannemi gördüm. O da yanıma gelmişti sarıldık beni öptü, sevdi, neşeliydi eğer yorumlarsanız çok memnun olurum.

31.07.2013 03:38:37

Şerife Y.

Rüyamda ölmüş olan yengemi ve yaşayan yengemi gördüm. Bir çuval ekmek getirmişlerdi bana. Bunun yorumu nedir? Teşekkürler.

05.08.2013 15:16:35

Erkan

Selam benim rüyam vardı, yorumlar mısınız? Gerçek hayatta babam vefat etti 13 yıl oldu. Rüyamda babamı gördüm bir masada yemek yiyoruz, annem, akrabalarım. Annem babama “Evi satta bana yeni ev al diyor.” Babam da anneme “İş yerini ve evi satıp, yeni işi kuracağım” diyor. Ben de babama içten kızıyorum, yine yeğenlerine iyilik yapacak diye, uyanıyorum. Yorumunuzu bekliyorum. Sevgilerle.

11.08.2013 16:35:37

Seçil

Ben rüyamda Atatürk’ü gördüm, benimle konuşuyordu.

13.08.2013 14:19:15

Gökçe

Çok şanslısın. Senin yerinde olmak isterdim.

28.12.2013 10:06:57

İda

Soru sormak istiyorum. Rüyada ölü bir arkadaşla tartışmak sonra da yine barışmak, ne anlama gelir?

16.08.2013 12:15:36

Dilek

Rüyamda yeni ölmüş olan bir dayım var onu gördüm. Ona sarıldım o da bana sarılmıştı. Odasında yatağında oturuyordu sonra birden bire alev çıkmadan ayağı yanmaya başladı ama o hiç konuşmuyordu sonradan ben de yanacağım yanından gitmek istedim ama bırakmadı beni sonradan kurtuldum. Karşıya geçtim ama sonra beni tekrar tuttu ama bu sefer de karşımda bir adam vardı o bana yardım etti ve tekrar karşıya geçtim. Acaba nasıl yorumlamalıyız bu rüyayı?

17.08.2013 14:16:43

Kardelen

Rüyamda ölü bebek doğurduğumu gördüm. Anlamı nedir acaba?

19.08.2013 10:16:58

Sena

Rüyada çok sevdiğim birinin öldüğünü görürsem, ne olur?

20.08.2013 14:23:24

Sena

Anneannem rüyasında annem bizi İzmir otobüsüne bindirdikten sonra anneannem annemin öldüğünü görmüş sonra annemin mezarı olmuş, gömmüşler. Ne anlama gelir?

20.08.2013 14:27:04

Orkun

Annemin dedesi vefat etmişti. Rüyasında dedesinin yaprak sarma yediğini görmüş.

24.08.2013 20:15:11

Mardom

Rüyada ölmüş birisinin, yarı çıplak insan pisliğine bulanmış bir şekilde bağırarak, bana saldırdığını gördüm.

25.08.2013 16:28:43

Hülya C.

Rüyamda tabutta ölü yatan birinin canlandığını gördüm. Bu kişi babaannemdi, canlandı. Onu babam ve ben sarılıp öptük ama canlanırken gençlik halinde canlandı ve konuştuk.

29.08.2013 01:48:28

Mehmet A.

Ben rüyamda ölü gördüm. En tuhafı da ölü kokusunu alıyordum ve kokuyu da hatırlıyorum. Gerçek gibiydi ama rüyaydı.

30.08.2013 11:33:43

Adil

Çocuk ölüsü.

07.09.2013 11:24:42

Zuhal

Vefat eden eşimi gördüm, omuzlarından tuttum özlemle öptüm. Kokusunu duydum. Bana gülümsedi ve hiç konuşmadı. Teşekkürler.

07.09.2013 17:28:10

Merve

Ölü sevinç getirir.

11.09.2013 16:38:28

Elifim elifim

Allah dünyada geri kalanlara uzun ömürler versin. Allah kimseyi acıtıp incitmesin amin.

16.09.2013 15:21:07

Gül

Tabirleriniz gayet güzel, çok beğendim. Rüyamda ölmüş bir bayan yakınımın hamile olduğunu görüyordum. Tabirini bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...

22.09.2013 20:01:23

Kalender

Üvey kızım evde arkadaşlarıyla doğum günü kutlamasında içki içip, saz çalıp, eğleniyorlardı. “Niye içiyorsunuz?” diye kızıyorum. Rahmetli babam da başka bir evde arkadaşıyla içki içiyorlardı ve annemi aldattığını görüyorum. Yorumunuz için teşekkür ediyorum.

26.09.2013 21:51:14

Eyüphan

Rüyamda daha önce ölmüş bir akrabamın güzel bir sesle türkü söylediğini gördüm. Acaba manası nedir?

30.09.2013 10:17:43

Filiz

Rüyamda ölmüş eniştemi elinde bir çift ayakkabı getirerek gördüm. Kızımı almaya geldiğini söyledi fakat ben “Olmaz, veremem” dedim. Öylelikle uyanmışım. Yorumlarınızı rica ederim.

01.10.2013 09:50:58

Yılmaz S.

Merhaba diyerek başlamak istiyorum. Rüyamda rahmetli annemin bana elli lira verdiğini gördüm. Yorumlarsanız sevinirim. Saygılarımla.

01.10.2013 18:22:46

Lale demir B.

Ölü birisinin elini öpmek, nedir ya? Yoktur yaaaaa.

09.10.2013 07:55:48

Emrullah

Kız kardeşimin öldüğünü gördüm.

10.10.2013 10:01:33

Osman

Rahmetli annemi rüyamda gördüm. Elleri çok uzun, evdeki eşyalarını eliyle kapatmış “Kimseye vermem” diyor.

19.10.2013 07:57:00

Neslihan

Rüya yorumunu ne zaman ve nasıl görebilirim?

12.10.2014 06:08:00

Gonca

Rüyamda ölmüş abimi, babamı, halamı bir yerde yani evde bayram yapıyoruz hep birlikte sonra biri evlenecekmiş te kız tarafları geliyor, biz gitmiyoruz. Son gelenlerde kadın, çok güzel kızın annesi, babam diyor “Benim askerde ki karım” babam da gerçekten evlenmiş ama nikah olmamış, aile istemiş o zaman kalmış. Adam çok bozuldu sonra kadının kocasını ikna ettiler. Uyanmışım. Güzel yorumlayan arkadaşlara, teşekkürler şimdiden.

26.10.2013 09:29:01

Antepcityboy

Bugün sabah 6'da uyandım ve bir süre sonra tekrar uyudum. Rüyamda ölmüş bir akrabamızın tekrar öldüğünü gördüm. Cenaze bayram gününe denk geliyor. Tabutu getirirlerken görüyorum, el atıyorum, bir bakıyorum, tabutu ölen kişinin oğluyla ben tutuyorum sadece. Ölen kişinin oğlu bir hışımla naaşı tabuttan çıkarıyor ve ben de haliyle bir ucundan tutuyorum ve bir odaya koyuyoruz. Ama o an o kadar ürperiyorum ve korkuyorum ki. O ölünün soğukluğunu hissediyorum, titriyorum. Normalde de çok etkilenirim böyle şeylerden. Siyahlar giyinmiş, TV’lerde gördüğümüz gibi bir varlık (daha çok dişiye yakın) cenazeyi koyduğumuz odanın önünde duruyor, heykel gibi. Öleceğimi falan düşünüyorum. Allah'a dua ediyorum. “Allah'ım, daha namazlarımı bile tam kılmadım. Ne olur bana ömür ver ki sana Salih bir kul olmak için yaşayayım” diye dua ediyorum. Orada bir ölüm listesi var. Birileri o listeye ha bire isimler ekliyor ve ha bire o listeden isimler siliyor. Uyandığımdan beri etkisindeyim. O ölünün soğukluğunu, vücudumda değdiği yerlerin soğukluğunu bizzat hissettim. Öleceksem de yapacak bir şey yok. Ölüm de haktır. Allah hayırlı ölümler versin. Rüyamı tabir ederseniz sevinirim.

27.10.2013 13:54:20

Zerrin

Eski eşim 10 sene önce vefat etti. Rüyamda dükkanı varmış, kızımla gidiyoruz. Bana ekoseli gömlek hediye etti. Kızımla konuşuyorlar ona “Annen denize gidiyor mu, yüzmeyi öğrendi mi?” diyor. Kızım da “Öğrendi, yüzüyor artık” diyor. Hayırdır anlamı nedir? Yorumlarsanız sevinirim. Saygılar.

29.10.2013 14:15:17

Zeynep

Ölü gördüm, kefenle sarılmış, titriyorlardı. Anlamı ne olabilir?

29.10.2013 14:26:02

Bulut

Ölü gördüm. Ölüyle birlikte bir düğüne gittik.

05.11.2013 22:31:55

Asya

Dedem 2 hafta önce vefat etti. Gece rüyamda gördüm. Babası vefat ettiği için mezarından çıkıp taziyeye gelmişti. Ama babası yıllar önce ölmüştü. Ailem dedemin tekrar mezara gideceğini söyledi. Ben de elini öptüm, bana bakıp güldü. Bu ne anlama geliyor. Cevabınızı bekliyorum.

03.12.2013 08:48:59

Ali S.

Rüyamda ölmüş bir tanıdığım, devamlı üzerime tükürüyordu. Bunun tabiri nedir acaba? Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

07.12.2013 16:51:41

Murat

Rüyamda eşime kardeşinden mektup gelmiş. Elinde zarf ve kağıtlar ile geldi. Kardeşinin yazdığı çok önemli bir dini konu imiş. Ben sırt üstü yer yatağında yatıyorum. Göbek kısmına veya biraz alt kısmına oturuyor. Bir çıplak erkek ölü zannediyorum. Gözleri görme engelli gibi kapalı, göğüs kafesi sanki ameliyatlı gibi dikili. Eşime diyorum ki “Hatun bunu da mı abin gönderdi?” derken daralıyorum. Ölü ben mi söyleyeyim, sen mi diye eşime bakıyor. Bu arada ayaklarımdan uyuşukluk başlıyor, vücuduma doğru. Ben de besmele ve Kelime-i Şehadet getirerek, korkarak uyandım.

08.12.2013 05:02:09

İsa

Rüyamda ölüyü soyulurken gördüm. Nedir anlamı? Bekliyorum.

12.12.2013 12:35:20

Hatice Ç.

Bundan bir ay önce babaannem öldü. Onu ben yıkadım. Öldükten sonra ilk kez dün rüyamda gördüm. Yerde oturmuş, elinde çoraplar, benden bu çorapları ayağına giydirmemi istedi. “Ayaklarım çok üşüyor, bunları giydir” dedi. Ben de giydirdim. Sonra elinde para vardı. Para vermek istedi, ben de almadım. Bu ne anlama gelir ya?

21.12.2013 09:22:37

Kerem

Eve geldiğimizde ölmüş olan babaannem, babamın babaannesi ve bir kişi daha bizim evden çıkıyorlar. (Ölmüş üç kişi)Hiç konuşmuyorlar. Eşim “Bırakayım” diyor. Ben eve çıkıyorum. Evde yemek yapmışlar, pilav yapmışlar. Ocağın altı yanıyor, neredeyse pilavın dibi tutacak ateşi kapatıyorum. Yemekte yapmışlar, domatesler suda kaynıyor.

23.12.2013 21:53:34

Elif

Ölüyü deniz üstünde yürürken görmek, ne demek? Orkideleri anlatıyordu. Bir tarih yazdı ve “Sabret, kavuşacağız” dedi. Ben de “Bekleyemem” deyip arkasından gittim. Bu rüyamı ne olursunuz yorumlayın.

04.01.2014 19:43:32

Sefa

3 yıl önce vefat etmiş olan babaannemi gördüm. Çok mutluyduk. Beraber oturduk, elini tuttum, o benim ellerimi tuttu. İki arkadaş gibi özlem giderdik. Bu rüyayı nasıl yorumlar mısınız?

06.01.2014 12:37:18

Sagittarius

Rüyamda bir kaç yıl önce ölen en sevdiğim bayan öğretmenimle karşılaştım. Rüyamda onu çok özlediğimi hissettim. Yanaklarından öptüm, çok huzur vericiydi. Hayır, ola inşallah.

09.01.2014 06:58:51

Nuray U.

Okul gösteri gecesindeymişiz. Bir grup arkadaş gösteri yapıyor, dans gibi bir şey. Sözlü dile getirdiklerini görsel de yapıyorlar. Biri kırmızı dev bir traktörle, seyircilerin arasından şahlandı. Traktör o kadar büyük ki duvara çarptı ama bir şey olmadı. Sadece duvardan sıvalar döküldü. Geri geri gitmeye başladı sonra tam o sırada yeni ölen yeğenim belirdi, annemin yanı başında. Ben de ayaktayım. Ablamda var yanımda. Oğuzhan gelmek istediğini söylüyor ama “Gelemiyorum” diyor. Ben de ona yalvarıyorum. “Gitme” diye. Ağlayarak uyandırıldım, uyandığımda hala ağlıyordum.

12.01.2014 08:45:47

Ayten

Benim 8 yaşında oğlum öldü. Akşam rüyamda gördüm, hasta haliyle uyuyordu. “Anne biliyor musun? Seni çok özledim” dedi ve uyuyordu. Bir ara uyandı, sucuklu yumurta istedi. Nedir acaba, anlamı?

13.01.2014 04:12:53

Eseserata

Açıklayıcı güzel ifadeler kullanılmış. Soru: 10 gündür hemen her gece rüyamda ölmüş bir yakınımı veya arkadaşımı görüyorum. Birinde amcamı kucağıma alıp, taşıyordum. Diğerinde diğer amcamla birlikte ev yapmaya çalışıyoruz. Üstümüz, her tarafımız çamur oluyor. En son rüyamda ise sevdiğim bir arkadaşımla birlikte ailemle deniz kenarında oteldeyiz. Bana “hadi gidelim deniz kenarında bira içelim” diyor. Sahile gittiğimde benden kaçıyor. “Gel” diyorum. Geri geri gidiyor. Deniz çekilmiş, kumsalda büyük ve iri dişli balıklar var. Birileri de o balıkları satmaya çalışıyor. Arkadaşım da bana bira getiriyor (Çok uzun zamandır kullanmıyorum.) “Bunun tadı çok kötü. Ne biçim bira, bu” deyip bırakıyorum.

14.01.2014 08:37:23

Halim Ş.

Ben rüyamda ölmüş amcamı gördüm. Amcam yanıma geldi. Biraz sohbetten sonra nereden geldiğini sordum. Bana Muhsin Yazıcının mezarını değiştirdiklerini söyledi. Daha sonrada Muhsin Yazıcının şehit olduğunu ve bir tane saçının telinin değişmediğini söyledi. Yorumlarınızı bekliyorum.

19.01.2014 10:49:22

Ayla Ö.

Rüyamda rahmetli babamı gördüm. Bana yardım etmeye çalışıyordu. Ne anlama gelir?

19.02.2014 06:52:18

Cengiz

Selam. Rüyamda rahmetli babamı gördüm. Kendisiyle geziyorduk, yemek yiyorduk. Anlamı nedir acaba?

20.02.2014 03:54:45

Güler

3 yıl önce babamı kaybettim. Vefatından sonra birçok sıkıntı yaşadım. Babamla ilgili birçok rüya gördüm. Hepsini kendimce yorumladım ama buna bir yorum bulamadım. Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Rüyamda babama bir köpek aldım. Babam yalnız kalmasın, ona dost olsun diye. Ama başı biraz büyük. Çok sevimli. Babam da onu çok sevdi hatta köpekle oynadık. Fakat ailemin ısrarı yüzdenden köpeği babamdan almak zorunda kaldım ya da alacaktım.

21.02.2014 10:41:31

Berna

Eşim rüyasında yıllarca komşuluk yaptıkları, ölmüş olan tanıdığının, kendisine “Çarşamba günü hazır ol. Ben seni gelip, alacağım” dediğini görmüş. Bu rüyayı yorumlar mısınız?

21.02.2014 20:36:49

Lutka

Merhaba, Allah hayırlara çıkarsın inşallah. Ben rüyamda çok ünlü bir film tanıtımı yapılan madda ölü. Bu akrabamızı gördüm. Amcam ve babam onunla konuşuyorlar. Biz edilme yan tarafta çıplak olarak tv izliyoruz. Sonra ben koltuğun üzerindeki örtüyü alıp kapatıyorum üstümü fark edince. Sonra (ben yurtdışında yaşadığımdan yeni geldiğimde akrabalarımız toplanır.) Ablam “Gel seni görmeye kim gelmiş bak” dedi. Teyzemin oğlu fakat yanında eniştem (babası) ölü kucağında bebek tutuyordu. Çığlıkla az ağlamak arası canlı gibiydi resmen. Ama ablamlar göremiyordu rahmetli eniştemi! Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür. :)

25.02.2014 09:53:48

Serpil06

1 yıl önce ben annemi kaybettim ve dün gece rüyamda annemi eşimle ikimiz mezarından çıkartıp bir eve tabutla getiriyoruz. Eve defnetmeyi düşünüyoruz. Ev kendi evim değil ve seviniyorum artık her gün görebilirim, bana çok yakın diye. Bu arada eşim evin yeri tahtaymış ve onları söküp tabut için yer açmaya çalışıyor. Anneme baksam, bir açsam diye aklımdan geçiriyorum. Geri, çürümüştür belki. Kötü olmuştur. Görürsem dayanamam kafayı yerim diye vazgeçiyorum. Sonra tabuttan annemin hırıltılı nefesi geliyor. Annem sağken de astım hastası olduğu için nefesi hırıltılıydı ve tabutu ve kefenini açıp annemi uyandırmaya çalışıyorum. “Anne ne olursun uyan” diye ona yalvarırken bir taraftan da yüzünü ve saçlarını okşayıp öpüyorum. Annem uyanıyor ama benle sesli konuşmuyor. Ona sadece “Anne cenneti gördün mü?” diyorum. Kafa sallıyor bana. Sonra da “Anne melekleri gördün mü?” diye soruyorum. Sesli değil ama göz göze bakışarak bana evet gördüm. Çok hızlılar ama melekler diyor. Uyandım tekrar uyudum. Yine rüya gördüm aynı gece. Bu kez 25 yıldır görmediğim ilkokul arkadaşım bir ölen yakınını diriltmiş bir duayla. Bu dua Hz. Musa’nın bir duasıymış. Kızın peşini bırakmıyorum. “Benim annemi de dirilteceksin o duayla” diyorum. Sonra mezarlığa girmek yasakmış. Fakat ben diyorum “Seni duvardan atlatacağım. Kimse görmeden, bizi annemin mezarının başına götüreceğim. Küçük bir kitap Arapça. O dua 1,5 sayfalık bir duaymış. O dua diriltiyormuş. Kızın peşini bırakmıyorum hiçbir de duayı öğreneyim de vefat eden teyze kızına vereyim. O da teyzemi diriltsin diyorum. Cevaplarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun.

25.02.2014 13:21:34

Fadik

Rüyamda vefat eden eşim bana ev aldığını söylemektedir.

06.03.2014 11:37:58

Asu K.

Rüyamda annemle sarılıp ölen halam için ağlıyorduk. “Mezara gömeceğiz anne halamı” diyerek ağladık.

17.03.2014 07:33:08

Ferda E.

Annem hayatta değil. Annemi rüyamda gördüm. Annemi çıplak gördüm çok üzüldüm. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

20.03.2014 08:19:53

Husna

Rüyamda ölü dedemin cebinde deste para buldum. Acaba ne anlama geliyor?

21.03.2014 21:27:55

Nudem

Rüyada ölen bir kişi, başka ölen bir kişiyi sorsa nedir?

31.03.2014 10:26:52

Süleyman E.

Rüyamda ölmüş insanlar gördüm. Bir nevi Resident Evil filmindeki gibi ısırdıkları da onlar gibi ölü ama yaşıyor oluyorlar ve sürekli birilerini ısırıyorlar. Ve ben onların ölmesi gerektiğini söylüyorum. Sizce bu ne anlama geliyor lütfen yorumlar mısınız?

06.04.2014 20:27:34

Yasmin

Rüyamda ölmüş nenemi gördüm. Sekerattaydı can veriyordu yatakta annem onun başındaydı. Ben de su içiriyordum.

11.04.2014 00:12:23

Mehmet

Rüyada öldüm ve sorguya alınacakken süre istedim ve ailemden helallik istedim. Bana dua etmelerini istedim.

16.04.2014 15:17:24

Muhammed

Rüyada ölünün kusması.

22.05.2014 21:05:46

Abi

Küçük kardeşimin rüyası: kardeşim iki seferdir mahalledeki bütün ölüleri görüyor. Ona gelip onunla konuşuyorlar. Babam da dahi bir tanesi var arkadaşımın abisi askerdeydi. Askerde öldürüldü mü yoksa kendisi mi intihar etti bilmiyoruz ama geliyor kardeşime diyor: “Anneme söyleyin ben iyiyim ve selamlarımı götürün.” Bu ölüleri iki defadır birkaç ay arayla gördü. Kardeşim 14/15 yaşlarında.

24.05.2014 12:24:02

Hülya

Rüyamda ölen kızımı gördüm ve bana kendisinin rüyasında kül tabağı gördüğünü söyledi. Ne anlama geliyor?

29.05.2014 13:52:52

Aliriza Ç.

Kolay gelsin, rüyamda annemi, babamı, eniştemi, halamı ve yengemi gördüm. Annem, babam ve eniştem yatakta yatıyorlardı. Evimizin alt katında birçok kişi oturuyordu. Hepsine “Hoş geldiniz” dedim ve üst kata çıktım. Annemin, babamın ve eniştemin ellerini öptüm ve halam da elini öpmeyecek sandı o da ayağa kalktı. Onun da elini öptüm ve yengem de yerde oturuyordu. Bunları ne olarak yorumlayabiliriz?

07.06.2014 18:08:12

Ülkü

Ölmüş olan babamı iş yerimizde görüyorum yüzüme tükürüyor ama kızgın bir şekilde değil, isterse bana kızabilirmiş anlamında başkalarının yönetmesiyle tükürüyor.

12.06.2014 15:17:14

Kadir B.

Rüyamda rahmetli dedemi kefen içinde gördüm, sadece gözlerinin açıldığını ve bana baktığını gördüm. Yanında da 2 hafta önce vefat eden dedemin üvey kardeşini yanımızda ayakta dururken gördüm ve biranda gözlerimin başımın üstünde uzanarak olduğumu gördüm.

13.06.2014 15:35:54

Elif

Ben rüyamda küçük beş yaşındaki bir kızın çamurlu bir suda boğularak öldüğünü gördüm. Beni suyun içine çekiyordu. Suyun içine çektiğinde yüzünde bir sürü değişiklik vardı gözleri yoktu, simsiyahtı, ağzı da yoktu, orası da simsiyahtı. Çığlık atıyordu, bana bir şeyler fısıldıyordu. Bu ne anlama geliyor acaba? Çünkü bu rüyayı en az beş defa aynı şekilde gördüm.

14.06.2014 17:41:55

Nuray

Annem 15 gün önce vefat etti. Dün gece rüyamda, mezarının üstünde ağlıyordu “Üstümü örtün” diye. Ne olduğu belli olmayan bir varlık onu zorlayarak mezara çekmeye uğraşıyordu. Ne anlama gelir yorumlar mısınız?

18.06.2014 00:42:55

Onur

Rüyamda birkaç ay önce ölen dedemi gördüm. Yaşarken bizde kalıyordu ve biz ona yardım ediyorduk, oturup kalkarken. Ve rüyada da dedem ölmemişti, ben yine ona yardım ediyordum, sarılıyor yardım ediyordum. Acaba nasıl yorumlarsınız bunu?

18.06.2014 10:41:01

Fatoş E.

Rüyamda komşumun öldüğünü gördüm çocukları, karısı ağlamıyordu ama ben ağlıyordum. Bu ne demek yorumlar mısınız?

22.06.2014 10:39:16

Ayse

Rüyamda ölmüş annemi kendi komşularıma otururken gördüm ve elinde bir şey vardı yiyordu. Aynı zamanda ben de çamaşır suyu katkılı bir su ile dışarıdaki benim ile ilgili olmayan bir merdiveni yıkıyordum, sokak merdivenini. Yorumlarınızı rica ederim. Şimdiden Allah razı olsun, teşekkür ederim.

25.06.2014 15:55:27

Uraz U.

Rüyamda 11 yıl önce vefat eden o zaman aşık olduğum insanı gördüm çok iyiydi “Ben ölmedim” diyordu. Bir evdeydik benden eşofman istedi. Yeşil üst, sarı renk alt şeklinde eşofmanları dolaptan çıkarıp verdim. Birde emziği varmış. Odaya girdiğimde eşimle beraber yattığını gördüm. Eşim uyuyordu, vefat eden arkadaşım da emzik bekliyordu. Emziği uyku sersemi eşim ağzına aldı sonra çıkardı. Daha sonra vefat eden arkadaşım kullandı. (Rüyamda aynı yatakta yatarken görmekten tedirgin oldum. Lütfen yorumlar mısınız?)

29.06.2014 09:57:36

Burak G.

Annem eşini yani babamı ölü gördüm, kefenli gelmişti yüzünü açtım konuşuyordu. Sonra yeniden ölmüş, kollarını bağlamıştı, kollarını düzelti. Acaba nasıl yorumlamalıyız bu rüyayı?

29.06.2014 10:43:58

Melisa

Rüyamda vefat eden babaannem amcamların evinde oturmuş mantı yiyordu ama hiç konuşmuyordu. Nasıl yorumlamalıyız rüyayı?

03.07.2014 13:59:18

Kardelen

Rüyamda bir süre evvel vefat eden uzak bir akrabamla sohbet ediyorum. İkimizde gayet enerjik ve canlıyız. Ona “Hadi gidelim buralardan Amerika’ya gidelim” diyorum. O da sanki gelebilirmiş gibi bana katılıyor. Teşekkür ederim.

05.07.2014 03:59:40

Sevilay A.

Komşumuz rüyamda benim yakamı tutup “Beni neden arayıp sormuyorsun? Sen de benimle gel” diyor. Acele cevap bekliyorum.

06.07.2014 10:08:46

Rahim

Rüyamda annemi gördüm hep yanımdaydı öptü beni. Daha sonra araca binip gitti ve ben mezarına gittim. Yolumda birçok armut gördüm ve annemin mezarına gittim birde Fatiha okudum.

07.07.2014 18:27:41

Filiz

Evimde hiç tanımadığım birini ölü bir şekilde gördüm daha sonra dirilip hiç kimseyi ellemeden bana doğru geldi ve beni kucakladı. Acaba bu ne anlama geliyor?

10.07.2014 04:37:01

Sevda

Ölen kardeşimin mezarını kazıyordum kabri çok genişti ve içi temiz su doluydu. Yüzünü açıyorum üstüne yağmur yağdığından sıçrayarak dirildi ve kefen tertemizdi.

26.08.2014 22:01:23

Asena

Rüyada ölmüş bir insanın karda horon oynaması.

29.09.2014 10:07:42

Enes T.

Rüyamda ben 4 yaşındayken ölmüş babaannemi diri gördüm (şuan 14 yaşındayım). Tanımadığım bir evin içinde oturuyorduk, halam da bizimleydi (halam yaşıyor). Konuşurken babaannem öldü, hemen yıkadılar falan odanın ortasına yatırdılar. Kıyafetleri falan üstünde üstüne yorgan çektiler. Odadaki herkes “Allahu Ekber” demeye başladı. Babaannemin bedeni de bir şeyler mırıldanıyordu. 2dakika sonra babaannem ayaklandı. Bedenine şeytan girdi. Bizi kandırmaya çalışıyordu. Dua okuyarak çıkardık şeytanı sonra babaannem tekrar yaşamaya başladı. Konuştuk falan sonra babama kendi mezarını kazdırmaya başladı. (Babaannemin mezarı). O sırada bana “Erzurum'a gelirsem benim evimde de kal olur mu?” dedi. O sırada ağlayarak uyandım. Babaannem aslen Erzurumlu orda doğmuş (Dedem, babam, halalarım ve amcalarım da Erzurumlu). Fakat dedemin işleri bozulunca Manisa'ya taşınmışlar. Erzurum'da falan evleri yok yani zaten Manisa'da da ölene kadar bizim evde yaşadı. Bu rüya nasıl yorumlanır?

06.10.2014 12:24:36

Ekrem

Selam. Ölmüş birinden para almak.

10.10.2014 15:35:02

Neslihan

Annem, vefat eden babamı rüyasında dirilmiş olarak görmüş. Yüzü yanık ve kemikleri erimiş bir halde annemin peşinde geziyormuş. Annem de abime diyormuş ki " Adamın mezarına toprak dökmedik de ondan dirildi. Neden dökmediniz? Ben bundan korkuyorum" demiş. Biz de bir ay önce babamın mezarını yaptırdık ve rahatsız olmasın düşüncesiyle üzerine ekstradan toprak doldurtmadık. Bu rüyanın bununla bir ilgisi var mıdır? Ayrıca babam için günde iki kez Kur’an okurduk bu aralar okuyamıyoruz. Bununla ilgili bir durum olabilir mi?

12.10.2014 05:59:01

Gamze

Ben rüyamda yengemin evinde taziye olduğunu gördüm ve orda erkek ayakkabısı vardı. Eğer biliyorsanız cevap bekliyorum, gönderirseniz sizi seviyorum.

12.10.2014 14:13:58

Bahar

Rüyamda ölmüş dedemi canlı gördüm ve ölü diriyi getirir ne demektir?

13.10.2014 09:56:34

Hanifi K.

Ölü diriyi getirir anlamı şunu ifade eder; ömrünüzün uzaması demektir.

11.02.2015 06:00:44

Ela S.

Ben de rüyamda eşimin ölmüş bir akrabasını görmüştüm 5 ay önce ve bana “Hamilesin” demişti. Ben de regl tarihim gelmeden test yaptım ve gerçekten de hamileydim ama aynı rüyayı 1hafta sonra yine gördüm. “Bu bebek senin nasibinde yok” dedi. Ertesi gün düşük yaptım. Yani gerçekten ölmüş birini rüyada canlı görmek diri getiriyor.

13.10.2014 10:03:26

Nedim

2 gece değişik günlerde yıllar önce ölen çok sevdiğim komşumu gördüm. Açıklama için şimdiden teşekkür ederim.

13.10.2014 20:39:35

Tuğba G.

Ablam rüyasında kardeşinin öldüğünü sonra dirildiğini yeniden ölüp dirildiğini ve ölünün kucağında bebek görmüş. Ne anlama geliyor?

17.10.2014 07:15:13

Fatih S.

Babam 22 yıldır ölmüş ve bu sabaha karşı rüyamda ben cezaevindeyim. Kendisi gelmiş benim ziyaretime ve ben de kendisini kucaklıyorum ve öpüyorum.

20.10.2014 09:24:52

Ayşe K.

Ölüye sadaka vermek.

22.10.2014 19:49:25

Gökhan K.

Yatağımın altından çıkan anakonda tarzı büyük bir yılanı öldürdüm fakat o yılan yakın bir arkadaşımı sokarak öldürmüş. Daha sonra aynı arkadaşımı diri vaziyette görüyorum. Bunun bir anlamı var mıdır?

25.10.2014 13:19:51

Hazal

Rüyada ölmüş bir kadını hastayken görmek ne anlamına gelir?

28.10.2014 08:25:38

Melamet

Rüyamda bir alışveriş merkezindeyim. Dayımın oğlu yürüyen merdivenlerin kenarına yüzüstü uzanmış olarak aşağı doğru kayıyor ve sonra “Abi düşüyorum yardım et” diyor. Elimi uzatıyorum ama tutamıyorum ve aşağıya düşüyor. Ben koşarak aşağıya iniyorum yerde yatan dayımın oğlunu çevirince yerde yatanın o değil de kendi abimin olduğunu görüyorum ve öldü diye ağlıyorum ve sonra birden uyandım. Bana bunun açıklamasını yaparsanız çok sevinirim.

29.10.2014 09:53:07

Zuleyha

Ölmüş birini rüyada sağ görmek.

31.10.2014 22:18:24

Nihan

Rüyamda ölen dedemi gördüm tekrar ölüyordu ve ben su içirdim. Öldüğü sıra ağzından duman çıktı. Çok merak ediyorum acaba ne anlama geliyor?

01.11.2014 21:30:04

Kadir K.

Ölüm haberi aldığım birinin cehenneme girdiğini gördüm. Yorumlar mısınız?

06.11.2014 06:52:53

Ayşe

Yengem aradı bugün beni. Rüyasında 5 sene önce ölen babamın öldüğünü ve benim cenazeyi alıp defnetmeye götürdüğümü söyledi. Bu nasıl yorumlanır? Ölen babam tekrar ölüyor.

10.11.2014 14:44:29

Atike

Selamünaleyküm. Ben rüyamda vefat eden ablamı yaşarken ve tekrar öldüğünü gördüm. Bu nedir?

14.11.2014 03:34:44

Yıldız

Rüyada ölü dede ve babanın avrat yerini görmek, sağ olan anneyle ölmüş babayı beraber görmek, kızının evini dağınık ve perişan görmek neye çıkar?

15.11.2014 22:01:45

Selma

Ölüden beyaz bir şey alıp vermek.

17.11.2014 16:58:32

SELDA

Ölü kişilere ağızlarından uzun boru sokup dışkı çıkartmak.

20.11.2014 10:29:22

Hasan

Rüyamda ölmüş eniştemin mezarını kuzenlerle kazıyoruz, çürümemiş ve yiyecek veriyoruz yiyor.

20.11.2014 21:03:54

Garip

Rüyamda kardeşimin çok yakın bir arkadaşı var, o kırmızı bir arabada bagajda ölü yatıyordu ve biz kardeşimle beraber yanına gittik. Kardeşim arkadaşının yanına bagaja yattı ve kolunu ona dolayıp sarıldı. Bense ayakta onları izliyordum... Bu ne manaya gelir?

23.11.2014 00:31:36

Annem

Benim annem 1,5 yıl önce vefat etti. Teyzem annemi rüyasında görmüş, bir kız çocuğunu emziriyormuş. Ve ben anneme uzun kalın bir şey giydirmeye çalışıyormuşum üşümesin diye. Annemin yüzü çok güzelmiş.

24.11.2014 12:44:15

Uykucu

Ben bir kızım, birkaç ay önce ölen kız arkadaşımı rüyamda gördüm yeşil bir elbiseyle, elimden tuttu “Vakit geldi kardeşim” dedi. Güzel bir yolda yürüdük biraz sonra birlikte uçurumdan aşağı düşüyorduk sıçradım.

25.11.2014 03:31:34

Tuba

Rüyamda ölmüş arkadaşımın dirildiğini, gelmiş sarılmış daha sonra tekrar öldüğü saatte ve zamanda gerçekte tekrar ölüyor. Fakat tekrar vücudunun her yerini morarmış şekilde gördüm. Ne anlama gelir acaba?

26.11.2014 12:34:40

Maviyazma

Rüyamda babaanneme (gerçek hayatta öldü) bir mutfak penceresinin çerçevesinden bakıyorum ve onunla konuşuyordum. Hali ölmeden önceki gibi güzeldi ve dimdik ayakta duruyordu ve babaanne “Nasılsın?” dedim. Bana “Şimdilik iyiyim” dedi. Ve sadece birbirimize çerçeveden baktık, dokunmadık.

28.11.2014 13:12:41

Defne

Babaannemi yeni kaybettim, dün rüyamda babaannemi diri gördüm.

28.11.2014 14:04:25

Nergül A.

Anneannem bana şeker verdi, ben onu yedim. Ne anlama geliyor?

07.12.2014 11:52:25

RAHMİ

Rüyamda yeni yerleşim bir evde oturuyoruz. 20 yıl önce ölen babam eve geldi elinde ekmek, boynunda dizili pastalar, çörekler hepsini bıraktı. Hiç konuşmadı sadece “Gideceğim” dedi. Ben de “Üşürsün baba pardösü giy” dedim. Kardeşimin pardösüsünü sıvazlayıp benim pardösümü giydi gitti. Yanında bir kız çocuğu vardı o çocuğa da bir pardösü giydirdik. Fakat yüzü çok güleçti, nur dökülüyordu sanki. Kardeşim de bizim evin yanında arkın çamurlarını temizliyordu arkadaşlarıyla. Kardeşimle küsüz, acaba ne olabilir?

09.12.2014 10:59:54

Mudem

Anneannemi geçen hafta kaybettik. Dün abim rüyasında anneannemi ağlıyorken görmüş. Yorumlarsanız sevinirim.

11.12.2014 17:44:58

Gdgfhjgkg

Ölüyü diri görmek ne anlama gelir?

13.12.2014 19:09:20

Somna

Annem öldü, “Kızım geleceler susasıyorum su kimse vermiyor.” Elma da istiyor. Ne zayırıyor ben bir kiziye verdim su, elma vakile.

14.12.2014 18:44:53

Gül

Rüyamda babam direklere lamba takıyordu, benden yardım istedi.

18.12.2014 23:03:39

Gül

Rüyamda babam direklere lamba takıyordu, benden yardım istedi. Birde domates ve baklava yedi. Onları da annem vermiş. Lütfen yorumlarını yazar mısınız?

18.12.2014 23:09:24

İsmail

Rüyada öğretmen ölüsü görmekk yorumlar mısınız?

19.12.2014 10:05:22

Osman T.

Rüyamda annemi ve eşimi gördüm ikisi de vefat etti. Annem eşimi öpmek ister, yanında da oğlum vardır. Oğlum sağ, oğluma “Anneni doya doya öpemedim” der ve uyanırım. Annem de, eşim de rahmetlidir. Sizce ne olabilir? İyi çalışmalar.

21.12.2014 23:26:18

Şerife

Annem rüyasında ölü birinden yeşil bir bez parçası alıyor. Neye yorumlandığını merak ediyoruz.

27.12.2014 19:22:25

Lazrail

Eski evimizin yeni yapıldığını gördüm ve etrafında bazım ailenin eski mezarlarının olmadığını gördüm. Ne anlama geliyor?

30.12.2014 13:57:06

Sessizzz

İki arkadaşım rüyalarında beni ölürken görmüşler. Biri hatırlamıyor, diğeri beni ölmüş ve toplanıp cenazeme geldiklerini erkek arkadaşımın odama girip girip çıktığını, en son annem erkek arkadaşıma gidip “Çok plan yaptı, yaşayamadan gitti” diyerek ağlamış ve sonra beni defnetmişler. Mezarda kalkıp kafamı tahtaya vurduğumu rüyasında gören arkadaşım onu da görmüş. Ve ben bir suredir gelinlik giymiş kızları ağlayarak bana sarıldığını ya da benim sürekli bembeyaz elbise giyip yeşilliklerde beklediğimi görüyorum. Kalp hastasıyım pil takılacak yaşım çok genç. Acaba bunların anlamı nedir? (Ve evlilik planı yapıyorum.)

31.12.2014 00:30:22

Ebruliyim

Rüyada ölmüş anneannemi gördüm, evime gelmiş birde kendine iç çamaşırı almış, saçları açık, aslında örtülüdür. Neşesi yerindeydi. Neye delalettir acaba?

31.12.2014 13:29:24

Sonbahar

Bekarlık zamanımda ve farklı bir evde kimin öldüğünü bilmiyorum fakat taziye eviymişiz. Evimiz kalabalık, tabaklarda pasta ve börekler ikram etmişiz.

03.01.2015 04:12:42

Can

Ben rüyamda bir akrabamız olan genç bir erkeğe pusu kurulduğunu görüyorum, nasıl olduysa ben de o pusunun içindeyim ve o gencin yerini onu öldürecek kişiye ben gösteriyorum. Bir benzin istasyonuydu sonra elimde çanta dolusu parayla gidiyorum. Akşamına ise babamla arabaya yakıt almak için benzinliğe gidiyorum ve ne göreyim, vurulan genç hala orada yatıyor, soğuktan cesedi donmuş. Teslim olur gibi elleri havada kalmış, başından tek kurşunla vurulmuş. Ailesine selam verip yanlarına gittim selamımı almadılar ve ağıtlar yakmaya başladılar ve resmen rüyamda dua ettim inşallah bu rüyadır diye ve o vakit uyandım gerçekten bu rüya beni çok etkiledi ve tabirini merak ettim

04.01.2015 23:54:24

Zenginmir

Arkadaşlar, rüyamda ölülerin beni çağırdığını gördüm. Gidici miyim? !

05.01.2015 09:46:04

Melis

Rüyamda kuzenimi gördüm bir yıl önce kaybettik onu... Önce çok neşeliydi sonra şeytana döndü rüyamda! Ne demek bu, yorum yapar mısınız? Aklımdan çıkartamıyorum.

06.01.2015 20:02:01

Cansu

Merhaba, rüyalarıma sık sık ölen kayınvalidem gelmekte. Hep dirildiğini, aramıza katıldığını görüyorum çok seviniyorum ama rüyada bile içim bir tuhaf kasvetli. Son zamanlarda da hala yaşamakta olan annemin öldüğünü görüyorum. Özellikle kayınvalidemi sürekli görmek neden olabilir? Birde gözleri görmüyordu rüyalarımda, gözleri hep açık. Yardımlarınızı rica ederim.

07.01.2015 11:16:29

Emine

Arkadaşım ve abisi alelacele beyaz kefende odama ölü bir bebek getirip bıraktılar. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

07.01.2015 19:08:42

Tülay D.

Rüyamda ölü birinin güldüğünü gördüm. Bu neye işarettir, yorumlar mısınız?

08.01.2015 10:19:32

Hülya.

Ölmüş babamla sarılıyoruz.

09.01.2015 11:38:47

Ebru K.

Rahmetli babam benden rüyamda beyaz çarşaf istedi. Rüyanın yorumu nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. ALLAH razı olsun şimdiden.

13.01.2015 04:28:30

Ercan

Rüyamda inşaattan bir adamın düşüp öldüğünü gördüm. Adamın üstüne beyaz çarşaf örtmüşler ve başında iki üç kişi ismini söyleyip adama ağlıyorlardı. Sonra benim karşıma ufak bir yılan çıktı, ben onla oynarken bana biri seslendi; “Yılan çok zehirli elleme.” Yılan birden büyümeye başladı. Hatırladığım bu kadar. Bir anlam veremedim.

20.01.2015 01:11:21

Ayşegül D.

Annem, kardeşim, ben yolda yürüyorduk. Çok yağmur yağıyordu. “Kaza var” dediler. Ambulans sesi geliyordu yolda kulağıma “Elli tane de kazada ölü var” dediler. Önümden ambulans geçti.

21.01.2015 07:13:11

Fani

Yaptığım her ibadetin sevabını ölmüşlerime bağışlarım. İki kez ölmüş olan amcam ve kayınvalidem rüyama geldi ve ikisi de aynı şeyi söyledi. Bize yardım etmene gerek yok anlamında bir şeyler söyledi. Bunu nasıl yorumlamalıyım? Acil cevap dileğiyle.

21.01.2015 20:50:13

Bijelopolje

Rüyamda annemi ölmüş olarak gördüm. Sadece kemikleri vardı, hatta çene kemiği falan da yoktu, kemikleri eksikti. Ben buna üzülür ağlarken birdenbire annem canlanmaya başladı. Bütün uzuvları geri geldi, etiyle kemiğiyle bir insan oldu. Şimdi yaşlı olmasına rağmen rüyamda canlandığında çok daha genç olarak hayata dönmüştü. Yorumlarınızı bekliyorum.

22.01.2015 13:48:52

Mısto

Ben rüyamda ölen bayan akrabamla tokalaştıktan sonra o bana sarılarak kaç defa öptü beni. Acaba nasıl yorumlarsınız? Bu ölen bayan uzaktan akrabamız.

25.01.2015 16:33:30

Deniz

Rüyamda ölü babamı gördüm bana, “Ne zaman geliyorsun?” diyordu.

26.01.2015 12:01:01

Mustafa

Rüyamda 10 yıl önce ölen halamı gördüm, bir yerlerde oturduk sohbet etik sonra kalktık. Halam, dere vardı çıplak ayakla akarsu dere vardı suya girdi. Sonra “Bize gidelim” dedim. “Ben buradan yukarı giderim” dedi. Yukarıda mezarlık var.

30.01.2015 08:32:59

Asdf

Rüyamda hiç görmediğim bir bebeğin önce öldüğünü ve sonradan dirildiğini gördüm. Ne anlama geldiğini yazar mısınız?

03.02.2015 03:15:39

Kıvırcıkuykucu

Bir rüya gördüm çok etkilendim. Babamı 2013 Aralıkta kaybettim. Çok sevmiyordum ama ölüm çok acı. Rüyamda onu gördüm. Tabut gibi bir şeyden çıkarıyoruz ve canlı. Ben de “1 senedir havasız ortamda aç nasıl yaşıyordun?” diyorum ona. O da bana her zamanki gibi söyleniyordu. Ama ona tabut gibi bir yere “Yat” diyorum, yatıyordu. Üstünü onu tekrar aynı yere yatırıyordum, itiraz etmiyordu. Her yerini gördüm hatta cinsel organının üzerinde biraz beyazlık vardı. Rüyamı lütfen yorumlar mısınız? Çok etkilendim. Teşekkürler.

03.02.2015 09:50:20

Sude

Rüyamda ölen ablamın canlandığını ve annemi dışarıya doğru çıkık bir mezarın üstüne koyuyoruz. Annem bizle konuşuyor, “Çok koymayın topağı, az koyun” diyor ve daha konuşuyor. Biz ablamla istemeye istemeye annemi gömüyoruz.

09.02.2015 23:37:34

Esma

Ölen babamın rüyamda “Üşüyorum, üstümü örtün” demesi nedir, acaba beni bilgilendirir misiniz?

13.02.2015 13:32:40

Levent A.

Rüyamda arkadaşımın ödünü sonra da can çekerek havaya zombi gibi kalktığını görmek ne anlama gelir?

14.02.2015 00:14:35

Cansu A.

Gerçek oldu.

15.02.2015 12:03:57

Soner

Yav biraz çocukça gelecek ama ben rüyamda şehri istila eden zombiler gördüm ve bunlardan anneannemin evinde saklanıyordum. Bir grup insanla orda korunuyorduk. :D Ama aramalarda zombiyi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

17.02.2015 09:16:59

Sancaktar

Kardeşim beni 4 gündür bir kadın kapıya geliyormuş kapıyı “Aç aç” diye vuruyormuş. Ben “Yabancılara kapı açamam” diyormuşum. Daha sonra ses gidince açtığımda benim yerde ölü olduğumu görüyormuş. “O anda uyanıyorum” diyor... İlk iki günde 4-5 kişinin beni öldürdüğünü görüyormuş... Yine aynı şekilde uyanıyormuş. Buna bir cevap verir misiniz lütfen? Bekliyorum.

28.02.2015 14:01:01

Huriye

Rüyamda rahmetli ilk eşimi gördüm, bana gülüyordu. Ne anlama gelir?

02.03.2015 15:12:49

Elif

Babam rüyasında ölü dedemi görmüş, evin balkonunda karpuz yiyormuş. Babam işten eve gelmiş, dedeme taksiden kazandığı parayı vermiş ama para çok fazlaymış. Dedem “Bu kadar parayı nerden buldun? Çok fazla bu para” demiş. Babam hatırlamadığını söylemiş. Dedem “Daha gelmeyecek misin yanıma? Çok özledim seni” demiş. Bunu duyduğumdan beri içim içimi yiyor. Ne anlama geldiğini ne olur söyleyin yav. :(

12.03.2015 18:08:28

Gizemli

Ben rüyamda eşimi ölmüş görüyorum. Onu kendi ellerimle yıkıyorum.

15.03.2015 13:26:44

Nazan

Eski 1 dostunun eşi ölmüştü onu gördüm ve ona altın verdiğimi gördüm. Ne anlama gelmektedir? Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

16.03.2015 15:05:44

Sefa

Ben tanımadığım bir adam ölmüş ve sonra canlanmış gördüm.

17.03.2015 19:24:59

Sinem

Rüyamda öğrencim gözümün önünde kendini bir tepeden aşağıya bıraktı. Ben “hayır, düşeceksin. Lütfen geri çekil” dememe rağmen aşağıya bakarmış gibi yaptı, düştü ve bu öğrencim daha 6 yaşında. Sonra durumu arkadaşlarıma söylediğimde herkes hiçbir şey yokmuş gibi devam ettiler. Birde birkaç velimiz geldiğinde onlarla birlikte müzik açıp eğlendiler. Çok ürkütücü bir kabustu benim için. Hala etkisindeyim.

19.03.2015 15:58:50

Sevda

Ölen çok sevdiğimiz bir aile dostumuz olan ablamızı gördüm, tandır ekmeği veriyordu. “Sen seversin” dedi. Az da olsa yedim. Evine çağırdı, gitmedim. Yemyeşil, güzel bir evi vardı. Yanındaki eve gittim, “Geleceğim” dedim, uyandım.

19.03.2015 16:01:37

Xtrake

Rüyamda ölmüş teyzemle otururken yukarıda asılı yumurta gördüm. Teyzemle oturduk, sohbet ettik, evini temizledik. Teyzemin kocası duvarda asılı fotoğrafta konuşmaya başladı, “Benim kızıma dünür gelecek” diyordu. Ama teyzemin hiç kızı yoktu, olan da doğumdan sonra ya da 1-2 yaşlarında öldü. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

22.03.2015 12:27:56

Zeynep

Rüyamda babamı ölmüş, dirilmiş gördüm ama babam 8 sene önce vefat etti. Ağladım da rüyamda, çok etkilendim.

25.03.2015 11:19:48

Saliha

Dayımın kızı ölmüştü, bundan 6 sene önce. Rüyamda düğünü olduğunu gördüm. Ne anlama geliyor? Teşekkür ederim yorumlarınız için.

27.03.2015 00:06:40

Orhan K.

Selamlar. Rüyamda ölen babamı ölmüş halde benle konuşurken gördüm. Benden yüksel diye birisine 100 TL su için ver diye konuşuyordu. Bununla ilgili yorum alabilir miyim?

30.03.2015 17:47:53

Funda

Kısa süre önce ölen arkadaşımı bana gülümseyerek baktığını ve elimi tuttuğunu sanki bir yere götürmek istediğini gördüm.

31.03.2015 15:44:00

Bahattin

Ölmüş annemi araba ile gezdiriyordum, poposu açıktı, örtüyorum örtülmüyor.

02.04.2015 19:47:59

Mehmet

Ağabeyimin ölümünün 15. gününde sabah namazından sonra rüyamda onu, 15-20 günlük uzamış sakalıyla elbiseleri eskimiş ve boylamasına yırtıklar içerisinde ve kırık dökük dükkanların önünde dilenir şekilde gördüm. Rüyamı tabirlerseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

05.04.2015 23:44:39

Başak

Ölmüş oğlumun mezarının üstünün açık olduğunu gördüm. Eşime “Gel bak” diyorum. “Ne güzel uyuyor” diyorum. Eşim “Oğlum, nasılsın?” diyor. “İyiyim anne” diye konuşuyor. Mezarda yorgan, döşek yatıyor. Güzel bir şekilde uyuyor.

06.04.2015 16:20:03

Hakkı

Amcamın oğlu ile gerçekte kavga etmiştim 1 hafta önce, rüyamda amcamın oğlunu ölü halde gördüm. Mezara gittiğimizde de mezar hazırlanmış olarak bulduk, defnettik ama toprak atmadık. Neye yorumlayabiliriz?

08.04.2015 14:04:15

Dilan

Rüyamda bir hastanede olduğumu, diş için doktora görünmem gerektiğini gördüm. Sıramı bekliyordum o esnada hastanenin çok kalabalık olduğunu fark ettim. Herkes bir koşuşturma içindeydi, ben de merak edip hastanenin koridoruna gidiyordum. Bir baktım ki, koridorda bir sürü ölü olduğunu gördüm hatta birkaç tanesi daha ölmemişti. Oradaki doktorların müdahale etmesini istedim, hiçbiri bir şey yapmadı. Ben feryat ederek ağladım “Bazıları yaşıyor, bir şeyler yapın” diye. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

08.04.2015 20:54:01

Emine S.

Rüyamda tanıdığım bir kadını ölü olarak gördüm avret yerini temizliyorlardı, uyandım.

13.04.2015 02:57:15

A...

Rüyamda 2 hafta önce ölen rahmetli babaannemi gördüm, şuan gömülü olduğu yerden evimize bakıyordum bir baktım avluda babaannem yere serilmiş, hemen koştum, eve gitmeye çalıştım, o arada yengem sesleniyordu, “Babaannen öldü öldü koş” diye. Avluya vardım ki, babaannem kapıdan “İyiyim yavrum, iyiyim” dedi. Sarıldım, öptüm onu yüzünü öptüm. Gerçek hayatta öptüğüm gibiydi yumuşak, pamuk gibi. :( “İyiyim oğlum” dedi yine. :( Yengem geldi yanımıza “İki kere kalbi durdu” dedi, babaannemin yanında. Ben de o üzülmesin diye “O iyi, bir şeyi yok. Oh çok şükür yaşıyor” dedim. :(( Mekanın cennet olsun babaannem.

14.04.2015 09:19:48

Gunay A.

Benim babam iki sene oldu öldü, rüyama girdi evime geldi. Koltukta oturdu üstünü çıkartıp yattı. Panolunu koltuğun üzerinde çıkarttığı zaman cebinden parası döküldü. Ben de “Baba paran düştü” deyince güldü, çıkıp gitti. Ne anlama gelir? Saygılarla.

17.04.2015 10:22:16

Semra S.

Ölmüş olan babamı ve yaşıyor olan kayınvalidemi gördüm.

18.04.2015 12:58:10

Zeynep

Eşim trafik kazasında vefat etti on yıl önce ama sürekli rüyada görenler oluyor. “Geri döneceğim” diyor. Ne anlama geldiğini söylerseniz çok sevinirim.

22.04.2015 07:43:34

OYA

Günaydın, annemle birlikte kocaman bir mezarlığa girdik. Mezarlık tertemiz fakat içimde korku vardı. Fakat ölüler toprağın altında değil, toprağın üstündeydi. Hepsi kefenlerinin içerisinde sadece yüzleri açık, gözleri kapalı şekilde yatıyordu. Küçük bir kız mezarının başında geldik “Anne” dedim. Annem “Okumaya devam et” dedi (dua) Ben de okuyordum, birden mezarlığın üstünde yatan kız ayağa kalktı ve peşinden bütün ölüler kalkıp hepsi aynı yöne doğru gittiler. Biz de annemle okumaya devam ederken uyandım. Ölülerin yüzleri sanki yeni ölmüş gibi temizdi. Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkürler.

22.04.2015 09:24:51

Ahmet

Rüyamda vefat eden babaannemi gördüm beraber sarılmıştık. Ben ağlıyordum ve “Ramazanda yanına geleceğim” diyordum. Şu anda yurtdışındayım ve ramazanın sonlarına doğru Türkiye’ye dönmeyi planlıyorum. Bunlarla bir alakası olabilir mi, yoksa sadece rüya deyip geçmek mi lazım? Yanıtlarsanız sevinirim.

23.04.2015 05:31:21

K.A.Erdinc

Selam. Rüyamın yorumlamasını isterim ve içinden çıkamadım. Rahmetli amcamın hanımını ve rahmetli gelinini rüyamda gördüm memlekette evde ekmek pişiriyorlar sacda ve ben yanlarına gittim ve bana masımac verdiler ama ikisi de benle konuşmadılar. Her iki yengem ekmek pişiriyorlar sacın üstünde. Sonra birden kendimi otobüsü kullanırken uzun bir yolda buluyorum ve yanında şoför var. Bana veriyor otobüsü, uzun yolda kendimi kullanırken buluyorum sonra bir yerde mola veriyorum pazar gibi bir yer, kalabalık yerdeyim. Bir süre sonra tekrar araba kullanırken görüyorum. Sonrasını hatırlamıyorum. Teşekkürler.

24.04.2015 12:12:39

Zübeyde Ö.

Rüyamda ölen babamın bir kasapta çalıştığını gördüm, bana zor durumda olduğunu söyledi. Sonra bana bir sürü et yolladı çiğ et tabi. Ben onları ofiste birkaç arkadaşıma verdim.

24.04.2015 12:13:42

Kübra

Ölü olan yeğenimi rüyamda gördüm bana dedi ki; “Beni güzel yıkayın. Hakkımla mezara gömün.” Bunun manası nedir?

25.04.2015 17:47:05

Serpil Ü.

10 sene önce ölmüş olan halamın kızını gördüm başını kapatmış ve bana sarılıp “Seni babana götürmeye geldim” diyordu. Bu arada babam da ölmüş. Bana yorumlar mısınız lütfen? Teşekkürler.

27.04.2015 11:40:33

Merve

Abim erken yaşta vefat etti ve arkadaşının oğlu oldu, abimin ismini koydular. Çocuk doğduğunda abimin mezarına götürdüler. Götürdükleri gece çocuğun annesi abimi görüyor rüyasında, “Geldiniz ama su içmediniz” diyor. Abimin adına çeşme yaptırmıştık, o çeşmeden su içmemizi mi bekliyordu acaba?

11.05.2015 20:08:28

Nurten K.

Rüyamda ölmüş olan kayınpederimin oğlu siyah çorap giyerken kayınpederimin kahkahayla gülmesi ne anlama gelir?

15.05.2015 13:32:49

Hatuna

Rüyamda ölü amcadan para istemek ne demek? Birde babamı gördüm geçen sene vefat etti ve onu gördüm rüyamda tekrar gömüldüğünü yüksek bir yerde.

18.05.2015 08:12:47

Hatice

Geçen yıl dedem ölmüştü fakat ondan buyana ilk defa rüyama girdi. Rüyamda biz misafir evinde oturup kendinin yasını tutuyormuşuz, öleli de iki gün falan olmuş. Biz üç kişi herkesten ayrı otururken dedem birden yanımızda beliriyor ve anneannem hayırdır İnş. “Sen ölmedin mi, neden buradasın?” diyor ve dedem de “Ben sizi ayrı gördüm geldim. Neden kalabalıkla oturmuyorsunuz? Ayrı oturmayın, kalabalığa sizde karışın” diyor. Daha sonra uyanıyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

22.05.2015 09:56:39

Yasar

Ben rüyamda çok sevdim birinin öldüğünü ve geri dirildiğini gördüm ama dirildiğinde tehdit etti, biri de bana “Git, sinekkaydı tıraş ol, temizlen. Başın belada” dedi. Lütfen bir cevap atın.

31.05.2015 12:34:26

Gggg

Ölmüş annemi her gece rüyamda görüyorum sürekli geri gelmiş olarak sonra tekrar gidiyor.

01.06.2015 13:09:26

Ysmblt

Rüyamda yeşil erik ağacı gördüm aldım, yedim ağaçtan erikleri birkaç tane. Rahmetli anneannem ölmüş anneler, teyzemler ağlıyorlar. Anneannemi yıkıyoruz, içeri doğru baktım musalla taşında aynen öyle olduğu gibi çok tabut gördüm. “Annem öldü. Bu kadar tabut nerden çıktı?” diyorum. Ne anlama geliyor? Çok merak ediyorum yardımcı olun lütfen. Bu aralar kendi içimde sıkıntılı günler geçiriyorum bunlara işaret mi acaba?

04.06.2015 11:23:57

Müzehhibe

Ölmüş halamdan eşim para alıp bir işini hallediyor.

06.06.2015 10:09:24

Cemremmm8855

Annemin rüyasını yazıyorum; benim dayım yani onun abisi dayım şehit düşerek ölmüştü, polisti. Bu olayın üstünde çok zaman geçmiş ta ben doğmadan, şimdi geçen hafta annem dayımı rüyasında görmüş. “Çok gençti, saçı falan hiç ağarmamıştı, gülümsüyordu. Yanına gittim sarıldım. Çok özlemişim defalarca sarıldık. Hiç konuşmadı ama o da bana sarıldı ve gülümsüyordu. Yanında bir tane erkek çocuk vardı 7-8 yaşlarında abime benzeyen bir çocuk. Çok benziyor” dedi annem. Ama dayımın erkek oğlu falan yok. “Anne o dayımın küçüklüğü olabilir mi?” dedim. “Bilmiyorum, olabilir de olmayabilir de” dedi. Bu ne demek, hayır mı? Ama adam öleli olmuş kaç sene. Geçen sene kızı falan evlendi ve erkek çocuk ne alaka?

10.06.2015 12:12:31

Emrullah A.

Annemin öldüğünü ama ben de çok çok kendimi parçalayacak kadar ağladığımı gördüm ne anlama geliyor?

10.06.2015 16:36:55

Hilal

Rüyamda ölen halamı gördüm büyük bir tabutta üzerinde çiçekli kefen var, ağlıyorum çok o da ağlıyor. “Hala oradakilere selam söyle” dedim. “Gerek yok, sen zaten gelen buraya. Evde seni bekliyorlar” dedi. Eve bir gittim babamlara yani babamla birtakım adamlar beni öldürmek istiyordu. Allah’ım hayra yor. Çok korktum.

13.06.2015 17:01:24

Hanife

Rüyamda ölmüş bir yakınım bana zorla cay içiriyor, çayı tükürüyorum ve göbeğime çengelli iğne takıyor. Ne anlama geliyor? Yorumlarsanız sevinirim.

21.06.2015 23:54:26

Hüseyin

Ben yengemi dirilmiş gördüm ne anlama geliyor?

22.06.2015 11:27:57

ZEYNEP M.

Kişinin babasını rüyasında ölmüş olarak görmesi neye işarettir?

26.06.2015 16:28:53

Didem

Annem rüyasında rahmetli babamın benim eşyalarıma pislediğini görmüş bunun yorumu nedir?

27.06.2015 14:16:30

Ayşegül

Doğal afet durumu var. Ben herkesi tahtadan yapılmış bir şeyin içine topluyorum. Karşımda kocaman bir kapı açıyorum yemyeşil bir yer. Masalar var, yiyecek var. Masanın başında gelinimiz oturuyor, yanında da yeni kaybettiğim annem varmış ama onu görmüyorum ve herkes kaçıyor. “Sen burada gelininle ne yapıyorsun?” diye anneme kızıyorum. Annem öldüğünden beri diğer çocuklarının ve torunlarının rüyasına defalarca net bir şekilde geldi ama ben sadece bu şekilde gördüm. Nedeni var mı acaba?

02.07.2015 08:28:44

Blume

Rüyamda 5 ay önce ölen dedemi gördüm geldi boynuna sarıldım hasret giderdik. Şuan ramazan ve ben bebek emzirdiğim için oruç tutamıyorum. Dedem rahmetli tarikat ehliydi. Rüyamda bebeğimden dolayı tutamadığımı anlatıyorum ama bunu önemsemiyor oruç tutmadığım için bana kırılıyor, gönül koyup gidiyor. Çok üzüldüm. Yorumlayabilir misiniz?

04.07.2015 09:04:07

Şevval

Rüyamda ölen dedemi gördüm gayet iyiydi konuştuk, gülümsüyordu, sarıldık ve dedi ki “36 yıl sonra buluşacağız.” Bu ne anlama gelir? Teşekkürler.

04.07.2015 20:35:51

Meryem / Rabia

Rüyamda ölmüş eşimi görüyorum bana kendisinin ölmediğini söylüyor. İki gecedir aynı rüya ben kendisine öldüğünü söylüyorum o da bana “Hayır, ben ölmedim” diyor. Gayet iyi, sağlıklı bir şekilde görüyorum eşimi. Kan kanseriydi bu hastalıktan öldü. Acaba ne anlama geliyor?

09.07.2015 03:58:40

Gul

Rüyamda ölmüş görümcem bizde kendi kıyafetlerini topladı, kıyafetler siyahtı. Koridora üst üste topladı sonra ben ona sarıldım çok özlediğimi söyledim gene gelmesini söyledim.

09.07.2015 23:16:21

Mehrucan

Ölmüş babam 100 lira para verdi.

10.07.2015 01:03:35

Zühal

Dedemi 6 sene önce kaybettim. Dedem rüyama şimdiye kadar iki kez geldi. Bu kez rüyamda dedem evin salonunun sağ arka kısmında ayakta bana bakıyordu. Ben biraz tedirgindim ve dedemin bana kızmamasını gülümsemesini istiyordum. Dedem bana bakıp gülümsüyordu ve konuşmuyordu.

13.07.2015 01:54:10

Kemal

Merhaba, iki gece arka arkaya aynı rüyayı gördüm ve bir türlü anlamını çıkaramıyorum. Bir pazarda yürüyorum. Bu pazarda tezgahlar var fakat meyve ya da kumaş satılmıyor. Bazen tezgahlar boş, bazen de cesetler var. Ben bu pazarın içinden yürüyorum ve buzla kaplanmış bir kadın cesedin yanından yürüyorum. Kadının yüzü tek gözüküyor ve yüzü çürümeye başlamış. Ben bu anda kendimce bu kadın görülenleri lanetliyorum ve yoluma devam ediyorum. Pazarın yolu bir süre sonra geçilmez hale geliyor çünkü bir grup esnaf ve müşteri kavga ediyorlar. Ben de geldiğim yoldan geri geçmeye mecbur kalıyorum. Geri yürüdüğümde yine aynı kadın cesedini görüyorum ve yine kızıyorum. Sizce bu rüyanın anlamı nedir?

20.07.2015 11:09:31

Maral

Rüyamda yıllar önce ölen kayınbabamla cinsel ilişki yaptım. Eşinden ayrılmıştır 13yıl önce. Yorumlarsaniz sevinirim.

24.07.2015 10:57:02

Sabriye

Rüyamda rahmetli eşimin dirilip amcasının kızıyla evlendiğini gördüm.

26.07.2015 16:07:14

Engte

Ölmüş anneanneme sarıldım bana gülümsedi ve aramızda Arapça bir yazı belirdi.

30.07.2015 15:45:33

Sevo

Rüyamda ölen yeğenim odamda elimi tutuyordu, konuşuyordu.

03.08.2015 09:35:46

Havva

Rüyamda babaannemi gördüm kendi yatak odasında yatıyordu uyanıktı. Babaanneme sesleniyorum “Babaannem” diye bağırıyorum duymuyordu. Bu ne anlama geliyor? Cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar.

13.08.2015 16:10:34

Halil

Rüyamda ölü olan eniştemin yaşadığını ve başka devlette kaldığını öğrendim geldikten 3 gün sonra da geri gitti.

16.08.2015 09:04:17


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2015 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook