Rüyada Öpüşmek Görmek

Rüyada öpüştüğünü görmek, para ve itibar sahibi olup, hem arkadaşlarınızın hem de ailenizin sevgisini kazanacağınız anlamına gelir.

Rüyada öpüşmek görmek, sevdiğiniz kişiye tez zamanda kavuşacağınızı ifade eder. Rüyanızda öptüğünüz kimseyle daha çok samimiyet kuracağınıza delalet eder. Ayrıca etrafındaki insan sayısının artacağını gösterir. Bu insanlar arasında itibar ve güç kazanacağınıza işaret eder. Bu rüya genel olarak hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Eğer rüyayı gören erkek ise ve hiç tanımadığı bir kişiyi öpmüşse, ansızın evlilik kararı alacağı anlamına gelir. 

Ayrıca bkz: Sevgiliyi Öpmek

Rüyada Eski Sevgiliyle Öpüşmek 

Rüyada eski sevgiliyle öpüşmek, daha önceden tanıdığınız samimi bir dostunuzla iş kuracağınızı işaret eder. Bu yeni kurulan ortaklık sayesinde çok para kazanacağınızı ifade eder. Malınızı ve mülkünüzü artırıp zengin olacağınızı rivayet eder. Rüyada eski sevgiliyle öpüşmenin diğer bir tabiri ise sağlık sorunlarınıza tedavi bulacağınızı gösterir. Eskisinden daha iyi hissedeceğinize alamet eder. 

Rüyada Dudaktan Öpüşmek

Rüyada dudaktan öpüşmek, sevdiğiniz bir kimseye hem maddi hem de manevi destek vereceğinizi ifade eder. Bu kişinin sıkıntılarını aşmasında yardımcı olacağınızı gösterir. Aynı zamanda aile bireyleri arasında da bağların daha kuvvetleneceğine delalet eder. Birbirini aramayan sormayan aile üyelerinin bundan böyle sık sık görüşeceğini işaret eder. 

Rüyada Öpüştüğünü Görmek 

Rüyada öpüştüğünü görmek, iki şekilde tabir olunur. Kafa denginiz bir insanla çok yakın bir dostluk kuracağınıza alamet eder. Bu kişiyle arkadaşlığınızı ilerleteceğinizi ve ömür boyu sağlam bir dosta sahip olacağınızı gösterir. Rüyada öpüştüğünü görmenin diğer bir anlamı ise yeni bir aşka yelken açacağınızı ifade eder. Hiç beklemediğiniz bir anda birinden elektrik alıp karşılıklı bir aşk yaşayacağınızı işaret eder. 

Rüyada Öpüşmek Diyanet 

Rüyada öpüşmek Diyanet tabiri ise sevinçli ve müjdeli bir haber alacağınızı işaret eder. Hayırlı bir haberle yüzünüzün güleceğini ve sıkıntılarınıza ilaç gibi geleceğini ifade eder. Rüyayı gören bir kadında mert ve kuvvetli bir erkekle evleneceğini rivayet eder. Eğer rüya erkek tarafından görülmüşse; iffetli, kendine sadık, evini çekip çeviren bir kadınla izdivaç yapacağını ifade eder. 

Rüyada Birinin Öpüştüğünü Görmek 

Rüyada birinin öpüştüğünü görmek, zafer kazanmak ve başarı elde etmek şeklinde tabir edilir. Yeni gireceğiniz bir işte kısa zamanda performansınızla büyük başarılar elde edeceğinizi işaret eder. Ayrıca yetenek ve maharetleriniz sayesinde daha üst makamlara yükseleceğinizi ifade eder. 

Rüyada öpüşen görmek, birden çok anlama gelmektedir. Geçmişte yaptığınız hatalardan ders çıkaracağınıza delalet eder. Büyük pişmanlık ve üzüntü duyarak daha iyi bir insan olmak için çalışacağınızı işaret eder. Bu rüyanın başka bir tabiri ise aile hayatında mesut ve bahtiyar olmak anlamına gelir. Saadet dolu yuvanızda huzurlu ve keyifli günler geçireceğinize alamet eder. 

Rüyada öpüşen görmek ne demek: Uzun süredir görüşemediğiniz bir akrabanızla görüşme sağlayacağınıza delalet eder. Yıllardan beridir hiç irtibatta olmadığınız bir tanıdığınızın ansızın çıkageleceğini ifade eder. Bu görüşmeden iki tarafında memnuniyet duyacağını gösterir. 

Rüyada Öpüşmek İstemek 

Rüyada öpüşmek istemek, korkularınızın üstüne gideceğinizi işaret eder. Hayatınızı kâbusa çeviren korkularınızla yüzleşeceğinizi ifade eder. Ayrıca korkularınızı yenip hayata pozitif bakan özgüven sahibi biri olacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Öpüşmek, Sevişmek Görmek 

Rüyada öpüşmek, sevişmek görmek; maddi ve manevi anlamda ferahlayacağınıza delalet eder. İşlerinizin açılıp daha çok para kazanmaya başlayacağınızı gösterir. Ayrıca ruhsal açıdan da kendinizi yenileyip kötü düşüncelerden arınacağınızı ifade eder. Rüyada yabancı biriyle öpüşmek sevişmek başka bir rüya tefsircisine göre, büyük bir zorlukla mücadele edeceğinizi rivayet eder. 

Rüyada Başkasının Öpüşmesi 

Rüyada başkasının öpüşmesi, daha önceden yanlış yaptığınız bir işin aile içinde hoşgörü ile karşılanacağını ifade eder. Aile büyüklerinin çok büyük hata olarak gördükleri bu işe daha sonradan anlayış göstereceklerini ifade eder.

Ayrıca bkz: Bebek Öpmek, Alnından Öpmek, El Öpmek

Öpüşmek

“Rüyada Öpüşmek Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyamda Allah hayırlara getirsin tanımadığım bir erkek beni zorla dudağımdan öpmek istedi ama ben kesinlikle müsaade etmiyorum.

  2. Ben sevdiğim çocukla öpüşüyordum ama rüyamda ben bir yere gidiyordum, akrabalarım hastaydı. Tam 3 kere öpüştük. Ne anlama geliyor?

  3. Ben rüyamda karşı komşularımızın kapıyı hafif aralık bırakarak öpüştüğünü gördüm. Bu ne anlama gelir acaba?

  4. Rüyamda hiç tanımadığım bir çocuk sevgiliyiz ve öpüşüyoruz ve de ayrılmakta zorluk çekiyorum. Ne anlama gelir?

  5. Ben rüyamda tanımadığım biriyle isteyerek öpüşüyordum hem de ben uzanmıştım. Tanımadığım kişi de sevgilimdi, bu ne demek?

  6. Gün içinde gördüğüm tanıdığım bir erkek beni dudağımdan öptü seni bırakmayacağım diyordu yorumlarınızı rica ediyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir