Rüyada Pamuk Görmek

Rüyada pamuk görmek; heybet ve ağırbaşlılığa, utanma duygusu ve örtünmeye, mal ve menfaate, din ve amel güzelliğine, hayırlı ve makbul işlere işarettir.

Rüyada pamuk ağacı görmek, mütevazi insana; pamuk toplamak helal mala; pamuk biriktirmek, şahit saklamak ve aile fertleri için para biriktirmeye delalettir.

Rüyada yastık, minder yahut döşeğe pamuk doldurduğunu görmek, bekar kimse için evlenmeye; evliler için varlık ve esenliğe işarettir. Pamuk atmak, -pamuğu çekirdeğinden ayırmak ve kabartmak- biriyle münakaşa etmeye ve aleyhde söz söylemeye yahut zorluk ve sıkıntı veren şeyi gidermeye delalet eder.

Rüyada pamuğu ayırmak, bazen günahları hafifletecek işler yapmaya, Efendimizin (S.A.V.) sünnetine uymaya; pamuğu bir maksatla kullanmak, dini emirleri güzelce yerine getirmeye, sözünde durmaya ve diğer hayırlı işlere işaret eder.

Rüyada pamuk satan kimseyi görmek; mal ve dünyalığı iyi olmakla birlikte, meşakkati de çok olan kimseye delalet eder.

Rüyada tarlasında bembeyaz pamuklar görmek, feraha çıkmaya işarettir. Bu rüyalar genellikle iyi sayılır.

Rüyada tarlada beyaz pamuk görmek, rahata kavuşmak şeklinde yorumlanır. Bembeyaz bir pamuk tarlası görmek, en büyük isteğine ulaşmak demektir. Pamuk kozası ise hayırlı ve bol paradır.Pamuk toplamak görmek, kendi emeği ile para kazanmak demektir. İş hayatında başarılı olacaksınız.

Rüyada pamuk görmek veya toplamak, zengin olacağınızın işaretidir. Bembeyaz pamuk tarlası, kimsenin hayallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada pamuk görmek, dokuz şekilde tabir olunur: Sessiz, menfaat, mal, elbise, vakar, heybet din, hayır ve makbul iş.

Rüyada pamuk topladığını görmek, helal mal ile yorumlanır. Bu malı saklayan ailesi için para artırır. Yastığa ve benzeri şeylere pamuk doldurduğunu gören kişi ise evlenir.

Rüyada pamuk attığını gören, biriyle kavga eder ve aleyhinde konuşuyor.

Ayrıca Bakınız; Pamuk Fidanı, Pamuk Tohumu

Bir başka rivayete göre de: Rüyada pamuk görmek, yün cinsinden olmayan maldır. Rüyada pamuğu ditip atmak, günahlarının eksilmesine, Resulullah (S.A.V.)’ın sünnetine; pamuk ağacı ise mütevazi bir adama işarettir. Pamuk topladığını gören kimse, kendi zekası ve aklıyla kısmet alır. Pamuk kozası da hayırlı ve bol paradır.

Pamuk

“Rüyada Pamuk Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Selamünaleyküm. Rüyamda pamuk sepeti gördüm ama bana ait değildi, başkasına aitti. Ben pamukları çok beğenmiştim, izinsiz 2 tane aldım. Bunun anlamı nedir? Yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir