Rüyada Papağan Görmek

Rüyada papağan görmek; alımlı ve düzgün konuşan kadın veya çocuğa, aşırı derecede mağrur ve zinaya düşkün erkeğe ya da yabancı bir kadına işarettir. Papağan bazen kadın ticareti yapan, yalancı ve zalim kimseye de delalet eder. Papağan, filozofa ve onun çocuğuna da delalet eder.

Rüyasında papağan gören bir erkek, gayet açık sözlü ve düzgün konuşan bir bayanla karşı karşıya gelir.

Rüyada papağan görmek ne demek: Erkek için güzel ve zeki bir kızla aşk yaşamak anlamındadır.

Rüyada konuşan papağanlar gördüyseniz, gereksiz konuşmalarla zamanınızı harcadığınızın işaretidir. Bu rüya; hoş, zevkli ve eğlenceli haberdir. Papağanın boynunda zincir varsa, bu evliliğe işarettir.

Rüyada bir papağanınız olduğunu ve onunla konuştuğunuzu görmek, yakında çok konuşkan ve sizi çok etkileyecek bir gençle tanışacağınıza işarettir. Papağan görmek, müjdeye ve mutluluğa yorumlanır.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada papağan kuşunu görmek, cariye alıp satan çok yalancı ve zalim bir kimseye işarettir. Bazı tabirciler, papağan kuşunu filozofla; papağanın yavrusunu da filozofun çocuğu ile tabir etmislerdir. Papağan, güzel hareket ve düzgün konuşan güzel bir kadın veya böyle bir çocuğa; bazen de yabancı bir kadına işarettir.

Rüyada papağan görmek nedir: Haddinden fazla kibredici veya çok zina eden bir erkeğe de işarettir.

Ayrıca bakınız: Yumurta, Kuş Gagası, Serçe

Rüyada papağan görmek, dedikodu ve gevezeliğe; papağana yem vermek, bir dedikoduya katılmaya; papağanı kanat çırparken görmek, kısa zamanda sevdiğiniz bir kimseden güzel bir haber almaya; papağanı kafeste yada serbest görmek, bir yalancı ile karşılaşıp zarar görmeye işarettir.

Papağan

“Rüyada Papağan Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Benim bir yakınım rüyasında papağan görmüş. Rüyasında kocaman sapsarı bir papağan varmış. Rengine göre değişir mi bilmiyorum ama ben burada sarı papağan ile ilgili bir tabir bulamadım. Rica etsem ekleyebilir misiniz?

  2. Rüyamda sanırım üç kez benzer rüya gördüm. Beyaz renkte çok güzel papağan var. Ben yeşil olanı alıyorum istemiş olduğum papağan beyaz ama her rüyamda yeşil renkte olanı alıyorum. Her seferinde benzer rüyayı görüyorum.

  3. Papağanın ağzında güller vardı ve bana veriyor o gülleri fakat belli bir süre sonra gül soluyor kucağımda, üzülüyorum.

  4. Rüyamda bir tane kırmızı papağan ve o papağanın 2 tane kafası vardı ve bir kafesin dışından bana bakıyorlardı. Birde o kafesin dışında 4-5 tane muhabbet kuşu vardı ve bu kuşları bana babam almış. Acaba rüyamı yorumlar mısınız?

  5. Rüyamda 2 tane siyah beyaz renkli küçük papağan gördüm evin içinde uçuyorlardı, elime konup elimi ısırıyorlardı. Sevecen bir şekilde ısırıyorlardı.

  6. Bende rüyamda daha çok sarı, mavi karışımlı bir papağan gördüm. Ayağımdaki pantolona takılıyormuş ayaklarıyla. Bende elimi uzatıyorum elime konuyor. Bir ara havalanıyor gitmesini istemiyorum tekrar elimi uzatıyorum bu seferde elime ters konuyor.

  7. Rüyamda omzumda bir papağan var ve karşımda da iki arkadaşım oturuyor. Ben arkadaşlarımdan birine şuan gerçek hayatta onunla ilgili olan sorunlarımı anlatırken omzumdaki papağan pislemeye başlıyor. Ama az bir şekilde değil boynumdan aşağı omzumdan aşağı durmadan pisliyor. Bense kuşa aldırış etmeden arkadaşıma onunla ilgili sorunları sıralamaya devam ediyorum. Konuşma bittiğinde kuşta pislemeyi bırakıyor. Bu rüya beni çok etkiledi bana tabirini anlatır mısınız?

  8. Rüyamda yolun ortasına beyaz bir papağan konuyor. Papağan çok hoşuma gidiyor. Bende onu yakalamaya çalışıyorum. Yavaştan yanına gidiyorum yerde çekirdek kabukları var onların içini yemeye çalışıyor. Elimi cebime atıyorum çekirdek çıkıyor. İçine çıkarıp önüme koyuyorum papağan geliyor tam yakalayacağım kaçırıyorum elimden sonra tekrar geliyor önüme yanımda gitmiyor elimi atsam yakalayacağım. Tam elimi atacaktım ki uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir