Rüyada Park Görmek

Rüyada insanın parkta dolaşması, rüya sahibinin son yaptığı işlerden bol kazanç elde edeceğine delalet eder. Rüyasında parkta kaybolduğunu görmek, kişinin iş hayatında kayıp yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada parkta dolaşmak, çok eğlenceli bir tatile yorumlanır. Park kapılarının üzerine kapanıp içeride kalması, bir arkadaşı için çok üzüleceğine ve onun için ağlayacağına yorumlanır. Rüyada parka girememek, önemli bir fırsatı kaçıracağını haber verir.

Rüyada güzel bir parkta dolaştığınızı gördüyseniz, hoş vakit geçireceğiniz anlamına gelir. Bakımsız parklar, gerçekleşebilecek aksilikleri gösterir.

Ayrıca bakınız: Yeşillik / Çimenlik 

Rüyada yemyeşil, çiçekli, ve çimenli park görmek; kısmet, mutluluk, huzur ve rahatı müjdeler.

Rüyanızda bir parkta yalnız başınıza dolaştığınızı görmek, kısmetinizin her hususta açık olduğuna ve çok mutlu bir evlenme yapacağınıza; evli iseniz aynı şekilde ev halkından birini evlendireceğinize işarettir. Ayrıca, hane hayatınızda çok mutlu ve sevinçli dakikalar geçireceğinize yorumlanır.

Rüyada kendini güzel bir parkta gezerken görmek, kısmetinin artacağına; bekar ise, kısa bir zamanda evleneceğine işarettir.

Ayrıca bakınız: Eğlence Parkı

Rüyada harap olmuş bir park görmek, işlerinin bozulacağına; parkta bulunan çiçekleri kurumuş olarak görmek, eşin ile ayrılacağına; parkı su basmış olarak görmek, yakın zamanda bir felakete; parkı yanarken görmek, evdekilerden birinin vefatına işarettir.

Park

“Rüyada Park Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Ben rüyamda bir parkım içindeydim ve yanımdaki oturakta, sevdiğim çocukla sevmediğim bir kız öpüşüyordu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir