Rüyada Patates Görmek

Rüyada birçok patates aldığını görmek, bolluk ve bereketli geçecek bir yıla işarettir. Rüyada patateslerin bir kısmının çürük olduğunu görmek, nimetin bir kısmının elden çıkmasına yahut şüpheli kazanca delalet eder.

Rüyada patates görmek; mal, nimet, şöhret, sevinç ve rahatlığa işarettir. Rüyada patates soymak, kısmete ve arzu edilen bir murada; patates ekmek, yeni ve çok kazançlı bir işe başlayacağınıza; patates almak ya da bulmak, ümit edilmeyen yerden önemli bir miktarda para geleceğine; patates satmak, malınızın ziyan olacağına işarettir.

Rüyada patates ekmek, yeni ve çok para getirecek bir işe başlamaya yorumlanır. Rüyada patates görmek; mal, şöhret, mutluluk ve refaha yorumlanır.

Rüyada patates soymak tabiri, kısmete ve arzu edilen isteğe işaret eder. İş hayatında büyük başarılar elde edeceksiniz. Ayrıca mal olarak yorumlanır. Filizlenen patates paranın önündeki engeldir.

Rüyada patates görmek veya yemek, mal ve paraya işarettir. Rüyasında birçok patates aldığını görmek, o yılın bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder. 

Rüyada aldığı patateslerin bir kısmının çürümüş olduğunu görmek, haram mala işarettir. Bir rivayete göre, elinden malının ve parasının bir kısmı çıkar.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada patates görmek veya yemek, mal ve berekete işarettir. Patateslerden bir kısmının çürümüş olduğunu görmek, haram mala işarettir. .

Rüyada patates görmek; mala, şöhrete, mutluluğa, gönül rahatlığına; patates soymak, istenilen şeye kavuşulacağına; patates ekmek, yeni ve bol kazançlı bir işe başlayacağına işarettir.

Rüyada patates almak ne demek; hiç ummadığınız bir yerden elinize büyük miktarda para geçeceğine işarettir. Pazarda veya başka bir yerde çok sayıda patates görmek, içinde bulunduğu senenin gören kişi açısından fevkalade geçeceğine ve giriştiği her işten çok büyük kâr sağlayacağına; patates satmak, elinden para çıkacağına işarettir.

Ayrıca bkz: Rüyada Yer Elması Görmek, Rüyada Nişasta Görmek 

Patates

“Rüyada Patates Görmek” üzerine 10 yorum

  1. Rüya tabirleri yorumu bir yerde iyi, bir yerde kötü çünkü bazı insanlar rüyanın ve rüya tabirinin etkisinde kalıyor. Korkudan yanlış kararlar veriyor. Bazıları da rüyaya endeksli yaşıyor. Ben buna üzülüyorum. Hâlbuki her şeyin haktan geldiğini bilen Allahu Teala’yı çok iyi tanır ve ona teslim olur. Saygılarımla.

  2. Rüyamda annem ve ben bir de hatırlayamadığım birisi kendi bahçemizde zeytin ağacı var ve o zeytin ağacından zeytin topluyorum ve yiyorum. Zeytinler hem yeşil hem de o kadar güzel ki hiç acı da değil. Yemeye doyamıyorum yine aynı yerde mandalina ağacı var üstünde sarı sarı olgunlaşmış mandalinalar. Koparıp yiyoruz yanımdaki kişiyi hatırlamıyorum. Bahçe geniş ve bir sürü üstünde olgunlaşmış meyveleriyle portakal ağaçları var. Bakıyorum bir tane mandalina ağacı var. Yanımdaki kişiye '”Biraz daha mandalina ağacı dikelim bu bahçeye'' diyorum. Sonra uyanıyorum.

  3. Rüyamda haşlanmış patates ikiye bölünmüş ve üstünde bir tane siyah zeytin vardı ve bir bardakta çay vardı. Ne anlama geliyor?

  4. Fırında kumpir (büyük patates) pişirip garnitür ile süslediğini görmek ne manaya gelir?

  5. Rüyada 5*6 patatesi birine verirken yere düşürmek ve birine sigara paketi verirken uyanmak ne anlama gelir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir